Kan man vara så här tröt?

Japp, har varit en lång dag. Käns som kan decka närsomhelst. Men det ska jag också. Ibalnd behöver man få sova tidigt. Och ibland är det okej att vara uppe lite sent. Men för det mesta blir det neotralt runt 23.

 Provet idag gick nog bra. Sen har vi komit igång med progekt arbetet också äntligen. Vi ska skriva en pjäs och vissa upp den på dom andra flickornas praktik (på förskola) sen ska barnen få rita något dom mins från sagan. Sen klistrar vi in bilderna i en bok. Sen är det bara skrivar prosesen klar. Kommer nog bli svårt med en pjäs på 3 personer bara. Men det löser vi.

Såg nys idol det var bra som vandligt. Såg att hening är tillbaka från föra året. Tyckte han var cool på någon vänster. Sen ska ju hon från Talang 2008 vara med i idol. Men har inte lyckats se henne en enda gång under adison så hon kanse inte kommer synas heller för det får ju inte alla.. Här är några klipp.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ogUzn5MMogk&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ogUzn5MMogk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yZ6nXVIzx3g&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yZ6nXVIzx3g&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!