Varit på stan :)

Idag har Emma och jag varit på stan hella dagen :D Fixat present till Nicklas som fyller 24 i morgon :D Vi har även kollat på kläning till Emma men vi hittade ingen. Vi var även inne i en amrekansk matafär. Väldigt kul där inne ^^ Igår var vi på bio såg Pirets off the caribien 4 som var mycket bättre än 2-3an ;) Rekomenderar den hehe

Bio

Idag ska jag, Tilda och Emma gå på bio. Det blir nya Pirets off the cariben filmen. Man får väll hoppas den är bra :) Fast innan jag ska åka till Malmö så ska jag in på Arbetsförmedlingen. Så det är vad som händer idag :) Vad ska ni hitta på?:)

Bokrecension

Jag läste nys ut Baristas - Denise Rudberg för andra gången. Jag skrev om den första gången i september föra året vilket du kan se här:
http://juliadagbok.blogg.se/2010/september/antligen-fredag.html

Jag skriver lite om min dag också men det kan nu ju bortse från. Skrev ju den resentionen innan jag började med riktiga såna :)

Jag ska få hem 2an i nästa vecka från cdon.com och jag ser framimot uppföljaren. Någon annan som gör det? eller har läst den?

Ur BildarkivetI höstas fick jag åka med mamma till hennes häst och rida :D mysigt mine det

Lördag kväll

Just nu är jag själv hemma med katten och har varit det i några timmar. Nicklas är ute med sina kompisar. Ska se kvällen är din och poppat pocorn ;) Sen ska jag nog se filmen A Walk to rember som är så fin hihi

Vad ska ni göra ikväll?

Taylor Swift ny vidoSåg nys Taylors nya musikvido :) Den är fin och bra. Som vandligt är det med en liten historia hihi Gillar ni den? :)

Bokrecension


Förlag: http://www.wahlstroms.se/
Sidor: 251
Poäng: 5/5

Baksidan:
Så länge Belly kan minnas, har hon och hennes familj tillbringat varje sommar vid havet, tillsammans med de hon håller allra kärast, bröderna Jeremiah och Conrad och deras mamma Susannah. Men i den obeskrivliga sorgen efter Susannah, som under våren gått bort i cancer, måste de alla ompröva sina förtroenden för varandra.
Under den förra, speciella sommaren hände något mellan Belly och Conrad. Belly, för alltid yngst i skaran, hade vuxit upp. Hon hade blivit vacker – en sanning som inte ens den självsäkra, snygga Conrad kunde bortse ifrån, och inte hans yngre bror heller. Men trots ömsesidiga, starka band vet ingen av dem längre var de står.
Framför en kuliss av minnesbilder och förflutna scener, får både Belly och Jeremiah den här gången berätta historien.
Den här boken är, som någon har skrivit: ”the second ultimate beach read, one with a bit of autumn and serious coolness to it”. Jenny Han har förmågan att bokstavligt talat låta läsaren smaka på stämningarna – som salt havsluft, bitterljuv höstkyla och sällsam lycka. Knivskarp närvaro och vibrerande klanger suger tag och tvingar läsaren att dra efter andan.


Mina ord:
Den andra boken i serien är minst bra som första boken. Tringeldramas upptrappas lite gran och man sitter på helspän på vad som ska hända. Ska dom lyckas räda sommarhuset eller inte, vem ska Belly välja av Jermaha och Conrad. Mina favorit karaktärer är det samma som i första boken. Den är lite sorligare än den första boken. Men dom väger upp det med något kapitel i mellan med något roligt minne eller så från tidigare. Ett måste i sommar

Veckans Disney Channel Klipp

Selena fan books - my show Selena Fan Books - Our World (på svenska)

http://youtube.com/disneychannelse

Här kommer två roliga klipp om Selena :D Den häftiga tjejen bakom karaktären Alex. Man får lära känna henne bätre och det är kul :d

Naglarna


Nu har jag nyss fixat mina naglar så fina med mina två nya nagelak :D Den rosa är med smal späts hihi


Det genomskinliga nagelaket fick jag i julklap

Stockholms resan

I fredags kom jag upp till Stockholm där Pernilla och hämtade mig på T-centralen. Vi åkte hem och såg talang och jag fick i mej mat. Feter Fleicia somnat bakade Pernilla trota och muffins med glasyr. Glasyren var himelsk god :)

På lördagen var det kalas för felcia som fylde 2 år :) Hon förstod nog att det var hennes dag imoed hon fick presneter och såg ett bildspel med bilder på henne på tven. Hon pekade och sa titta flisan tven. Min bror kom också förbi på kalaset. På kvällen tittade vi bara på tv.

På söndagen satt jag och läsate ute på deras haltan hella eftermiddagen. När Felicia sovit middag åkte vi till något centrum och pappa klipte sej. På kvällen såg vi på tv och jag läste.

På måndagen åkte jag hem och det får ett eget inlägg ikväll eller i morgon kanske vi får se.


Felicia älskar tingeling ;)

Bästa presenten hon fick tror jag :)

Bokrecension


Sommaren jag blev vacker - Jenny Han
Sidor: 249
Poäng: 5/5
Bokförlag: http://www.wahlstroms.se/

Baksidan:
Isabel mäter livet i antalet somrar hon har levt. För henne är det helt självklart allt händer ju på sommaren. Allt som är spännande, allt som är förtrollande och allt som betyder något. Vintern är bara en transportsträcka tillbaka till sommarhuset vid havet dit hon åker med familjen varje sommarlov. Dit kommer också bröderna Jeremiah och Conrad och deras mamma Susannah, som äger huset. Tillsammans tillbringar de två familjerna hela långa sommaren där, och för Isabel existerar inget alternativ.
Isabel älskar det slitna gamla strandhuset, alla knäppa traditioner som hon och killarna upprätthållit sedan de var små, och hon älskar framför allt det faktum att ingenting har förändrats sedan dess. Fram tills nu. För den här sommaren den här skimrande sommaren kommer saker att förändras. Redan när Isabel stiger ur bilen känner hon något i den salta luften. En ny känsla. Något vuxet, något ... hemligt. Och när krocken mellan nya aningar och minnen från förr trasslar till relationen mellan Isabel, Conrad och Jeremiah så står det klart de måste acceptera att de är framme vid en plats dit varje sommarstig hittills har lett.


Mina ord:
Boken är fin handlar om kärlek och att vara ungdom på sommaren. Första förälskelsen och äkta kärlek. Man får se tillbaka blikar på vad som hänt några år tidigare i vissa kapitel. Det tyckte jag var mysigt. Den karaktär jag mest föl för är Jeremiah och Belly och Susannah. Jag tror att tjejer och killar kan käna igen sig i denna boken för att detta med att ha överbeskyddande syskon och den bråkiga atsmofären i boken mellan Belly och Steven. Eller första kärleken som bara varar över en sommar. Jag satt ute i solen och läste denna boken. Måste säga det var perfekt för det är en sommrig bok. Annars ska jag tilläga att jag förväntade mig en okej bok och inte mer med det. Men i stället sträkläste jag den och älskade den. Så missa inte denna sommarbok. Håller redan på att läsa 2an. På min pocket variant så älskar jag omsalget nog bland det finnaste jag set i bokväg.

Stockholm

Nu bär det av till den stora staden ;) Hälsa på min familj och mysa. Kommer hem på måndag kväll :)

Är med i en tävling

Jag är med i en tväling om en bok som heter Kär i kärleken på denna bloggen http://bokglantan.wordpress.com/
Så är du som jag och inte har boken och vill läsa den så ta chansen och var med i tävlingen :)

BokrecensionNär jag lät dig gå - Gayle Forman
Bokförlag: http://www.wahlstroms.se/
Sidor: 223
Betyg: 5/5

Baksidan:
Tre år senare ...
Det har gått tre år sedan den tragiska bilolyckan, tre år sedan Mia lämnade Adam. Nu lever de på olika sidor kontinenten. Mia är hyllad cellist och Adam har slagit igenom som rockstjärnal Adam får ett dyngn ensam i New York. Samma kväll ska Mia ge konsärt. Han smiter in och lyssnar. Efter blir han kallad till Mias loge ...

Mina ord:
Den andra boken i en serie på två böcker är detta. Eller tror inte det kommer fler allfall. Första boken älskade jag och denna andra älskar jag också. Minst lika fin och väll skriven. Det har gått 3 sen man lämnade dom på sjukhuset och man får läsa i nu tid om hur deras möte går och sen även går författaren tillbaka i tiden i vissa kapitel för att förklara vad som hänt under åren som gått. Det är en sådan röd tråd och man vill inte sluta läsa, man vill bara veta vad som ska hända härnäst. Vad dom kommer säga i sitt möte och så. Har du läst första boken måste du läsa denna. Eller så tycker jag du bör läsa båda. Mia och Adam är bra karaktärer, som man fattade tycke för redan från början. Mia är lite mer compliserad men jag gillar henne också.


Blev ingen bio

Blev ingen bio idag. Vi kom ditt och jag hade råkat boka till i morgon. Sen gick inte filmen idag alls. Så får bli om någon vecka eller så. Så i stället kom Tilda med oss hit och spelade kort :) Minst licka trevligt även om jag ville se den bio filmen. Efter att Tilda gick pakade jag och Emma det sista, så nu är allt klart :) I morgon kommer dom och hämtar sakerna ;)Nu har Emma precis värmt soppa till oss sen ska jag sova så God natt

Paka sakerna

Ja då är jag hemma i lägenheten efter mitt möte med AF. Nu blir det att paka alla saker för i morgon kommer Nicklas och Roger och hämtar alla sakerna och kör dom till Höör. Så nu är min flytt i full fart på riktigt. Snart bor jag inte i lill / stora staden Malmö utan i miten av skåne i Höör. Men det gör mig inget att flytta ut ditt jag trivs där. När dom kör sakerna till Höör ska jag städa av mitt rum. Kommer bli mindre kul. Men det ska ju också göras.

Senare blir det bio med Tilda och Emma :D

Bio

I morgon ska Tilda bjuda mig och Emma på bio. Det blir Red Riding Hood. Är det någon annan som sett den? Vad tyckte du om den? Sälv har jag velat se den länge men inte blivit av. Men nu så blir det så.Så får tacka Tilda för att hon bjuder ;)

Veckans Disney Channel Klipp


TÄVLING - Styla din sneakers

Häftig tävling för er som drömt om något speciellt mönster på era snekers. Ta chansen och gör ditt eget mönster det kanske är du som vinne ;)

http://youtube.com/disneychannelse

Fredag och Lördag

Igår kom Emma hit och vi umgiks med Moa och Linus. Vi spelade Harry Potter TP och fikade lite. Sen gick alla till Lidel och möte upp Nicklas. På kvällen såg alla Talang och en film :)

I dag har vi set 1 film jag och Emma sen gick vi möte Nicklas på Lidel sen nu har vi mest fixat en rabarber paj och lite in för middagen som blir, fleskfile, potatis(julia), Potatissalad(Nicklas Emma), salad och tatsizi. Ska bli gott sen. Senare ska vi se Eurvison song contest och Crame 2-3 :)


För er som inte vet så jobbar Nicklas på Lidel :)

Nya BöckerTack till http://www.wahlstroms.se/

gått med

Hej nu har jag gått med på sidan bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Varit ute i solen :)

Jag kom nys hem från en promenad med Moa och Linus. Vi åt glass och tog oss en svän in på Lidel. För mig blev det en pigelin :) Jag tror jag är kär i detta soliga vädret. Så härligt med solen som värlmer och man får D vitaminer i sig hehe

Vad har ni hittat på idag?:)

NaglarnaIdag har jag fixat naglarna :)

Senaste dyngnet

I dag var jag uppe tidigt. Det blev vid kl 9 i morse vi steg upp. Tilda skulle åka hem vid 10 så fick bli så. Igår hade vi mysigt. Vi såg Mean Girls 2 åt chilli concarne och salad. Sen såg vi Glee säsong 2. Sen ett tag på kvällen spelade vi Harry Potter och det vises sten fråge spel med Moa. Nicklas bakade en bär paj som blev väldigt god :)

Ur Bildarkivet och idag

Idag kommer Tilda på besök här i Höör. Ska bli kul. Det är hennes första besök här. Så därför bjuder jag på en bild från när vi gick Barn och Fritid ihop. Tilda är en av mina äldre vänner. Vi har känt varndra sen vi började gymnasiet. Jag var 18 och hon 16 :P


En bild i 3an på gymnasiet :)

Ibörjan av 3an på gymnasiet

Veckans Disney Channel Klipp

Intervju med Selena Gomez

En fin intervju med Selina. Hon snackar om nya säsongen av magi på Wevrliplase, om att vara i london och handla kläder till och att hon inte vill vara någon domare i en rialty schow.
http://youtube.com/disneychannelse

bild


En bild jag tog häromdagen på min sko och mina ben. Vet ej varför jag tog den men tyckte om den :D

Bokrecension


Förfatare: Alex Flinn
Bokförlag: Bonnier Carlsen
Sidor: 303
Poäng: 5/5

Baksidan:
Populäraste killen i skolan, rik, skitsnygg: Kyle Kingsbury är the shit!
Men han är också en elak egoist, ett riktigt as, verkligen helt beastly, ett odjur.
En dag förvandlas hans vakra yttre och blir lika fult som hans inre.
Enda sättet att bryta förtrolningen och bli av med pälsen, hornen och de långa klorna är att hitta någon som kan älska honom trots hans utsende. och som han verkligen älskar tillbaka.

Vi vet vad skönheten tyckte om att vara fånge hos odjuret. Det här är berättelsen från dagens New York.

Mina ord:

Jag var fast redan när jag läste om boken på nätet. Så bestämde mig för att gå och köpa den, vilket blev några dagar efter. Jag läste denna på 2 dagar så det gick snabbt. Värkligen bra och jag rekomenderar den. Boken var indelade i delar och det var bra. Sen innan varje del chattar han med andra som fått förtrålningar, från olika disney sagor. Det gillade jag också. Var underhålande. Nu längtar jag efter filmen ska komma på dvd och även efter fler böcker på svenska av Alex Flinn.


tvätta

Nu ska jag ner i tvättstugan, men efter det eller senare får ni en restion av Beastly ett odjur - Alex Flinn

Veckans Disney Channel Klipp

Shake it up - Häg med in i garderoben!

Här får du följa med bakom kuliserna på Shake it up så titta och njut

En dag på stan

Idag åkte Nicklas och jag in till Malmö för lite ärenden. Han skulle låsa upp två mobiler. Men vad vi märkte så funkade inte 1 av mobilerna. Så troligen är den sönder :( Jag fick även köpt Beastly, ett odjur - Alex Flinn som jag längtat efter. Nicklas köpte en bokserie som han älskar på 12 böcker. Sen åt han på Subway och jag och Emma på Graffiti Huset varsin bakad potatis. Så i det hela blev det en mysig dag på stan.

Vad har du gjort idag?=)

Böcker jag läst i April

Hur många: 4
Vilka:

Favoriten och månadens bok:
Percy Jackson - Född till hjälte- Rick Rodan
Jag älskar denna första delen i bockserien och det var den bästa denna månad.

Mina ord:
Har inte haft så mycket tid till läsning. Vilket är tråkigt tycker jag. Det är för jag var sjuk ett tag och sen flytten som stanat upp det hella. Men jag lyckades endå sammla ihop mig några böcker. Just nu läser jag Röd skymning och Persikosommar lite blandat

Upptatering

Detta är första dagen jag är hemma hela dagen sen i tisdags. I onsdags hjälpte vi Nicklas syster att flytta. På torsdagen var jag på möte på folk universitetet och sen såg jag och Emma på film hela kvällen. På fredagen var jag på möte på arbetsförmedligen och sen satt jag hemma på kvällen såg talang. På lördagen hjälpte vi till att töma huset och städa. På kvällen var jag och Nicklas så tröta att vi somnade vid halv 10.


Idag ska vi bara vara hemma och ta det lungt. I morgon ska vi in till stan och fixa en mobil till Nicklas och jag ska köpa en bok jag gärna vill läsa och hört bra saker om.


Hoppas ni haft det bra över valborg :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!