twilight dvd är här

Fick den på posten idag från cdon.com väldigt bra sida det. Vandliga filmen med 1 timmes extra matrial. Så nu är jag gladare än gladast.

Min katt behöver nytt hem


Hej, jag har haft en katt i 2 år nu. Snart flyttar jag förhoppnings viss. Till något kollegktiv eller folkhögskola. Då kommer jag inte kunna ta med min katt. Så nu undrar jag är någon intrerserad av att få henne? Ni får henne gratis med tillbehör som bur och låda. Lilla Mu som hon heter är snäll och van inne katt. Kastrerad är hon också och är en hona. Jag hoppas att hitta ett bra hem till henne

Sitter barnvakt

Heej alla
just nu sitter jag barnvakt igen. Snällt av dom att jag fick sitta vid deras data. Igår var jag bara hemma och myste framför talang och singing bee. Så blir bara en slappe helg men det är lungt. Viktor och jag kanse ska hitta på något i morgon. Vad ska ni göra denna helg?

Nu
har man fått se lite av interjuver och bakom kuliserna på new moon på alla dessa bloggar. Väldigt roligt att se. Det får en att längta mer ;)

Torsdag

Idag har jag varit med och öpnat på förskolan. Så var uppe redan halv 6 idag. Men i morgon ska jag stänga och börja kl 11 men slutar dock 6 på kvällen. Men kan vara skönt med sov morgon för mig. Dock lite avis på klasskompisarna som går paralel klassen och inte har praktik dom har inga lektioner i morgon så blir lediga. Kund inte dom della med sig lite av den lediga heten?

J
a blir nog en twlight träff här i Malmö i stälet för i Helsingborg skönt.
 

hej

Heej alla.
Varit fullt upp nu i dagarna. Jobbat på praktiken. Sutit barnvakt. i helgen varit med kompisar på sing star kväll och film kväll. Kom hem först nu.

V
ar och kollade på ett rum att låna idag. Hål tummarna att jag får det. Ska få veta i morgon eller onsdag.

Om ni vet någon rolig lek eller målar grej eller något man kan göra på en förskola så skriv gärna till mig om det. Behöver tips ska nämligen utföra saker.

Praktik

Ja då har min första praktik dag går igenom. Har det på Renes Förskola här i Malmö. Var där i höstas också så kände personalen och barnen sedan innan. Väldigt skönt att göra det faxtiskt. Jag fick redan ta ansvar redan idag skönt. Sat med ett bord själv med 4 barn på mellanmålet. Nu ska jag sätta mej och läsa bloggar sedan så länge vi båda andas. Hur har er dag varit?

Måndag som känns som en söndag

För någon time sedan kom jag hem från sandra. Vi såg på charlis änglar 2 och 2 avsnit av Kyle xy. åt även godis och drak påsk must. Sen slog vi in paketen till Emma. Nu sitter jag och ätet popcorn och tar det lungt. Läser även på lite Twilight bloggar.

Hej

Hej denna måndag. Sista dagen på lovet och här sitter jag vid datan lyssnar på Jonas Brothers. Men snart ska jag till Sandra och vara med henne och Moa. Ska ni göra något kul idag?

Trislåter

Vi fick varsin lått och vi var 7 stycken personer, igen van... Sån otur

Glad Påsk

Glad påsk åt alla mina läsare :D Hoppas er lång fredag inte är allt för lång. Min är okej. Har varit på stan med Viktor han köpte Aco salva och en skjorta. Senare ska vi hem till Axels mamma på midag. Ikväll blir det bio ;)

G
ud jag längtar tills New Moon kommer på bio i november. Så lång tid. Set massa interjuv klipp med Tayler och Robert idag. Så man blir så sugen. Plus av dom 4 böckerna är ju 2an och jakob bäst endligt mig. Men av mina erfarenheter tycker välla alla att 1an och robert är bäst. Känner ingen som håller med mej hehe. Tayler sa i en av interjuverna jag såg att han också tycker Jakob är bäst. O skulle han spela någon annan i filmen skulle de stå mellan edward eller James, om han skulle spela Jeams skulle han döda edward så han fick bella. Sen i en fick han frågan varför man ska gilla team jakob? så sa han för jakob is hote. Som jag flabba. Sen säger inte att de är fel att gilla robert eller edward bäst för jag gillar själv honom, men hade varit kul med någon som också gillade jakob :D

Oj mycket snacka om twilight saga nu men de e nog lungt många gillar ju dom så :D

Västra hamnen

När Viktor och Axel hämta mej innan så åkte i till västra hamnen och satte oss kollade på solnedgången. Det var mysigt. Nu sitter man hemma hos Viktor och jag ska kolla på Sialor Moon. Älskar den serien. Någon annan som set alla avsnit?

Tat det lungt

Hej, idag har jag haft barndoms vännerna här. Tette och Rebecka. Vi har spelat disney TP, det är rolig. Set en film Asinderla story med Hilary Duff. Väldigt bra. Men nu är dom hemma igen. Ikväll ska jag hem till Viktor och sova där. Njuta lite av ledighet med honom. Vad ska ni göra?

I morgon ska Rebecka, jag, Filip och Viktor på bio se Fast and the furios (stavning) Ska också bli kul..

Onsdag

Gårdagen var rolig. Festen blev lyckad. Sov över där och sen idag när vi vaknade åkte jag med Moa hem och såg en manga film hos henne. Fick träffa hennes hund. Så underbar. Låg och sov i mitt knä fick lixom precis plats hehe. Så där lagom stor lixom. Sen åkte jag hem och Viktor kom hit så åt vi tacos och myste. Nu sitter jag här och ser på 7th Heaven...

Fest

Ikväll är det fest.. Japp för första gången på riktigt länge. Men de är skönt att inte ha det för ofta. Så denna kvällen ska bli kul. Kommer bli jag, Moa, Jonas, Therse kanse någon vän till henne. Väldigt lagom klunga med folk. Så ska ducha nu strax och sedan äta midag.
Vad ska ni göra i kväll?

Annars idag har jag hittat blanketer för och söka flokhögskolor och skrivit mejl till folk som vill hyra ut rum. Hoppas på att få ett.

Bilder

Från i lörddags... Alla som var där är där..

Måndag

Hej denna måndag på lovet :) Idag har jag, Moa, Sandra, Jonas och Therese gått på stan. Gåt på systemet. Handlat present till Emma som fyler år nästa torsdag. Fickade gjorde vi också. Väldigt mysig eftermidag. Sådan dag man bara vill göra om och om igen. Vi handlade akvarel färger, papper, penslar och en färghållare. Vi tror hon kommer bli så glad. Hon sa att hennes färger var slut.

Nu i kväll ska jag bara ta de lungt och titta på 7th heaven och brodera. Vad ska ni göra?

Student mössa och tröja

Här kommer bilder på min mössa och tröja

Snart kommer bilderna från filmkvällen igår :D

Söndag

Hej, filmkvällen igår var trevlig. Synd bara att jag var så tröt. Men det gick endå. Idag har Viktor och jag städat rumet hemma hos honom. I kväll kommer gäster hitt för hans pappa fyler år. Så blir kalas då. Sen i kväl ska jag bara ta det lungt är lite tröt faxtiskt. Vad har ni gjort denna helgen?

Som det ser ut nu ska vi åka till twilght träffen i Helsingborg och det är bra...

Jonas Brothers till Sverige

Så coolt dom kommer hit och till Malmö också. Antar det är på arenan. Måste in på ticknet och kolla efter biljeter. Någon som vill gå med mej? Detta ska bli kul.
http://www.jonasbrothers.se/jonas-brothers-till-sverige/


Tillbaka

Hej, Nu känner jag mej äntligen frisk. Studiedag idag så min första dag på lovet. Har sutit barnvakt men nu är jag hemma. Hämtade flickan på dagis och när jag gick hem med vangen genom stan. Tittade folk på mej med en konstig blik som om att jag är för ung för och ha en flicka på 3 år. Visst jag är ung. Men käns ju bara fel att sita barnvakt då ju. Men det hindrar mig inte. Kommer att fortsätta sitta barnvakt. Det är bra pengar om man siter ofta.

Ikväll så skulle jag vilja göra något. Imed har sutit inne hella veckan med febber. Men de blir nog vara med Viktor. Vad ska ni göra?

Hejsan

Hej, jag klarade det har set alla 3 filmerna nu på 3 dagar. Så duktig är jag. Jag har även fått en tid till en uppsätning av en bal frisyr. Jag har gått till en frisör en gång i hella mitt liv. Så ska bli spänande. Har känt mej bra hella eftermidagen men nu kommer det igen. hont i benen är varm igen. Snart ska mamma och jag göra mat. Blir spagetti och kötfärsås, gillar det helt mycket. Efter midagen ska jag nog bara ligga och läsa. Vad ska ni göra i kväl?

Onsdag

Då blir det att se sagan om kånugens återkomst idag. Sen har jag set alla tre. Nu mår jag mycket bätre också men inte helt frisk. Får ta det lungt i dag också. Sitter här och kollar på min katt som tvättar sig. Varför är det så fasinerande? Jag tycker de e kul och kolla på. Snart är det lov. Långt och härligt. Har en del inplanerat.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!