Idol Malmö Arena

Först var vi i Malmö Arena på torsdagens genrep och det var kul. Men det slår inte direkt sändningen på fredagen. publiken slår lågt Mellodifestivalen med hästlängder. Vi startade vågen i ca 5 minuter utan att Jidhe eller någon konvasterier sate i gång det. Någon kille nära oss startade hella arenan att säga: andra sidan är ni klara? så svarade dom jajamänsan fattas bara. Jätte kul :D På torsdagen hände även att Josse fick ta bild med Anders Bagge. Då var hon överlycklig :D På fredagen satt vi backom Green Room. Man såg mig på tven varje gång dom hade Green Room :P Så håll utkick hehe


Denna veckans Idol gick i går. Jag satt hemma bänkad och klar. Ja gissa då får jag ingen bild till min tv :( så har inte set idol än. Så ska nog strax ta mig in på deras hemsida. Måste ju kolla :D Men fick veta av en vän att Erik och Calle är i final. Lätt bra fast jag hade tippat att Tove och Erik skulle vara det.

Så Idol fans vem vill ni ska vinna?:D

Arenan

Bagge och älskade Josse
Green Room
Calle
Tove
Tove


Hej

Heeej,
Nu sitter man på skrivar verkstan och har ingen insperition till min uppgift vi ska skriva. Man ska skapa en person och berätta om dens första vecka på jobbet. Skapa en arbetsplats. Jag har ju bara själv jobbat på fritids eller förskola så har inte så mycket erfarenhet på den bitten med jobb. Känner inte riktigt för att skriva om ett sådant jobb. Vill skapa något nytt. Så får se hur allt går.

För överigt såg jag 2012 i går. Mycket bättre än förväntat. Så vill du se den gör det.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!