melodifestivalen

En skräl i dagens melodifestival :P opra låten kom till final. Inte alls min stil. Tur Sarah down finner kom till andra chansen allfall.. Anges också till final de e också kul. Darin som melan akt bästa detta året för melanakter. idag på genrepet så när jag såg det var honom blev jag så himla glad att jag fick 1 tår. var inte alls beräd på det och de e lite speciellt med honom för mej. han var anledningen jag kollade på idol 04 sen träffade jag honom 05 genom min pappa. har skrivit om det i ett inlägg i höstas. Nu har jag 26 st blogginlägg att läsa, sen blir det film

Lördag

Förlåt ingen upptatering idag :(... Men inte haft tillgång till data. Vi har varit i Malmö Arena och set Melodifestivalens genrep. Sedan åkte vi och åt på en kött resturang. Många okej bidrag men mitt favorit var Serah down finner. Angnes var okej också.

Om 2 veckor är det final. det har gått så snabbt. tänk nu är alla låtar persenterade och allt. sandra och jag sanckade om att samla ihop ett gäng och se den ihop och beställa pizza ;) och nu har vi hittat en vi kan vara hos. Vi ska vara hos Tilda för där finns inga djur. både emma och tilda är alärgiska. det är synd imed jag har katt.

Ha en fin lördag :) vad ska ni göra?

Utgång

Nu sitter jag här har läst 50 blogginlägg på bloggloving nu e jag ifatt er ;)

Viktor vill ut på pubben så jag sa först okej. Men nu ångrar jag mig, hår kan jag fixa, kläder kan  jag fixa men inte smink för det är hemma och inte hos viktor. Men blir väll att dom tvingar ut mej ändå. Så blir viktor, jag, fredrik och axel. Blir väll utgång på möllan kanse.

Vad ska ni göra?

Min dag

Hej, nu är det fredag kväll och man är ledig :) först var man i skolan sen åkte jag och sara in på bokrean hitta 2 böker. sen åkte ja hem och mötte natalie och såg HSM 3 de var roligt. nu har viktor hämtat mig och vi har ätit pizza. nu ska jag sätta mej med chips och dippa och se American idol.

I morgon är det melodifestivalen vi ska se genrepet på eftermidagen. Blir jag, viktor, tilda och marie. mamma, linus, sandra och famror ska med. Pappa jobbar som ljudtekniker så vi får gratis biljeter. han har gjort det sedan 2002 så varje år åker han denna turnen :)

Vad ska ni göra i kväll?

Förlovning i kändisvärlden

Ja då har Vanessa Hugens och Zac Efron förlovat sig. Det tycker jag är jätte kul :D Här kan ni läsa om det http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4512061.ab           Någon mer än jag som tycker det är kul?

Gick väll okej

Skönt att vara hemma igen :) Redovisningen idag gick okej. Mitt i tappade jag bort mig för blev nervös. Så stod tyst o försökte hitta mej tillbaka. Nu ska jag se på Kyle XY och sen Amercian idol
Vad ska ni göra idag?

High School Musical 3

Så bra extramatrial. Massa extra sener och bloppers ;) sen massa interjuver och hur dom spelat in senerna och så. Älskar extramatrial någon mer än mej som gör det?

Hej..

Hej, nu har viktor och jag varit på stan. Handlade 2 böcker och en av dom kostade 20 kr de kallar jag tur hehe. Handlade även high school musical 3 ;) En av böckerna var i taket lyser stjärnorna. Köpte även strumpyckor och trosor, sånt nödvändigt. har ju set filmen nu ska boken läsas. Förlåt för mitt deprimerande inlägg innan idag. men nu mår jag mycket bätre. Kaffe hjälpte mycket.

Smsade Natalie om att hon kan få komma över och kolla på filmen med mej men fick inget svar. Så ska väll snart sätta på den ;)

Snart är det fredag

....

Hej, kommit hem från skolan nu. Har ont i huvet så blir inget långt medelande. Ska gå och vila lite. Men de gick okej med diskusonen av Kirre boken. Syster kom och berätta för klassen varför Emma inte varit i skolan. för klassen var det en chok men inte för mej och marie vi viste varför. vi tog reda på de när hon inte kom i måndags. vi lixom förstod att de hänt något. enda sen i måndags har jag tänkt på Emma och varit lite borta i mina tankar. Sovit dåligt. jag har sovit men när jag vaknat har de känts som att jag inte sovit. sen när viktor kommer hem ska vi in till stan o handla. jag ska kolla bokrean ;) och handla High school mucisal 3 som kommer ut på dvd i dag ;)

Ficka

Nu ska Viktor och jag åka och ficka på Ica Maxi känner jag behöver komma ut. Sen jag kom hem vid 12 så har jag tvätat 2 maskiner tvätt och gjort ett arbete om döva. Så känner mej väldigt nöjd. Här är tröjan jag köpte på lovet för 29 kr på GinaTrecot.
 

En kompis

Hehe har fått en kompis här hos mej vid datan. Viktors katt Otto. Så kelig så.

Konstigt Ljud

Så då är man hemma hos Viktor igen. I morse sate jag igång min tvätt. Så himla skönt när man bara kan sätta på en masikn och åka till skolan och sen när man kommer hem bara läga de i torktumlaren och sätta in nästa maskin. så skönt. hmm hemma hos oss i lägenheten måste man ner till tvättstugan och man har tidsbrist också. Nej för att inte kunna tvätta i lung och ro.

Innan lovet var det bara jag som blev klar med min hand docka. de var stresigt ingen annan var ju klar inget manus eller någon av dom andra figurerna hade vi. Men nu så är Pernillas och alla extra figurer klara på bara 2 dagar. så skönt. Manuset skrevs i går. Så nu är det bara Tildas docka kvar.

På svenskan i morse så när vi kom in från rasten. Hade Jonas(lärare) med sig sin mobil och sades att han sate igång ett pipande ljud som bara barn och ungdomar kan höra. Han hörde inte det. Inte jag heller, det var jag och 2 till som inte hörde. Resten gjorde dom sa att de var jobbigt jud de.
Har ni fått höra detta ljud? eller någon som berätat om det för er?

God morgon

Ja nu sitter man här tidigt på morgonen börjar kl 8 idag så det är därför. Käns som att jag är änutröttare än igår. Men de e väll för dålig sömn. Ibland går det bra och dela en säng med Viktor och ibland som dessa nätter inte alls. Känns bara trångt och täket trillar ner. Slutar runt 12 idag de e härligt. kanse lyckas få lite vila på eftermidagen så jag orkar sitta och  skriva mitt arbete om döva tills på torsdag. jag trode jag skulle sitta barnvakt idag men visade sig är på torsdag.

Fick jobbet

Så nu är det kväll och man är helt slut efter en lång dag. Ska strax sätta mej och svara på frågor om Kirre boken. Mötet om barnvakts jobb gick jätte bra jag fick jobbet. 12 mars är första jobbet åt dom. Dom har en flicka på 3 år så det kommer vara lungt och skönt. Idag hittade jag sesong 8 av 7th heaven som jag längtat så nu ska den ses när jag har tid :D

God morgon

Jag har varit vaken sen kl 6 i morse. Japp så är det när man sover hos Viktor han ska upp och åka till jobb då. Jag har då dock inte gjort något vätigt. Lekt med katten och set serier. Men man måste få ta de lungt också, inte bara läxor jämt. Idag händer följande:
Skolan
Hem till Viktor
Interjuv om barnvakt
Hem till Viktor plugga

Hoppas denna veckan ska bli över snart.

God natt

Nu ska jag sova. har läst ut Kirre bocken nu. Innan i kväll fickade jag och Viktor och snackade om melodifestivalen. Kommer vara i Malmö nu denna veckan. Min lilla dröm är att få sitta och blogga live på reptisonerna eller genrepet i veckan. Pappa jobbar som ljudtekinker så skulle kunna ha tillgång till det. Men då är problemet att har inte trådläst internet. Så om jag inte får låna av någon kommer de troligen inte bli av. Men dröma kan man :)
Som sakt klar med läxan nu och ska sova sov gott alla

Balkläning

Här är bilderna från provning av balkläningen. Vi är jätte nöjda med hur det blev. Vad tyckte ni?

.....

Fick precis ett samtal från den nya familjen jag ska ha barnvakts jobb åt. Ska på interjuv i morgon efter skolan.. Lite nervöst. Men förhoppnings vis kommer det gå bra. Nu är jag klar med alla blogginlägg på blogloving :P.. Så nu ska jag ta och se melodifestivalen från igår. Ikväll hämtar Viktor mig. Men nu ska jag njuta hej...

Hej alla

God morgon god morgon.. Då är mitt lov slut. Vill inte att det ska ta slut, för då börjar den hemska läxveckan.
Måndag: Svenskan modanismen lämna in instuderingsfrågor (gjort)
Tisdag: Prov i förskola, skola och fritidshem. plus redovisa läsa en bok. (gjort instuderingsfrågorna)
Onsdag: läst ut Kirre boken och ha ett seninariom
Torsdag: Redovisa dövhet och lämna in arbete om det.
Kallar det döende veckan. Men ska väll klara gå igenom det eller?

Posetift är dock ska bo hos Viktor hella veckan och Melodifestivalen och pappa kommer vara här i Malmö. Ska bo hos Viktor för min bror har lov och ska komma ner och hälsa på mamma så ska han få låna mitt rum. Så idag ska jag packa tvätt kläder och komma i fatt i bloggarna på blogloving. Läsa bocken Kirre och åka till Viktor.

Igår kom Sofia över och vi såg Arn filmerna. Jag har ju set dom innan men för henne var det första gången. Hon gilade också dom.

Hemma

Ska bara säga att jag är hemma nu. Jag ska sätta mig och läsa bloggar. Jag har haft det bra i Kalskoga. Balkläningen är klar och hemma. Har även köpt en tröja och ett linne när vi var och choppade. Men annars mest mys och provat kläningen.
 
Hur har ni haft det?

:):)

Hej, gick precis upp viktor ligger kvar och sover. Ska väll väcka han om 30 min ungefär. Nu ska jag strax leta upp mina åksjukstableter efter jag skrivit detta inlägget. Igår kväll var det roligt. Vi körde piramiden med kortlek. Man blir full snabbt på det. Men det är endå kul. Det var jag, viktor, moa, sandra och jonas då som hade festen. Har lärt känna dom i skolan under våren genom emma i min klass. Alltid kul med nya mäniksor. Emma och Tilda skulle igentligen varit med men blev inte så.

Nu åker jag iväg tills på lördag men hoppas på att där ska finnas bredband. Hoppas ni får det bra i veckan

Åka snart

Nu ska jag strax åka och möta Jonas Sen ska vi hem till honom. Här kommer några bilder som jag tog nys. Färgade ju mitt hår brunt igår men det blev lite röt uppe till men det är endå fint :D... idag ska jag ta med min kamra så har jag tur blir det bilder hoppas jag hehe.

Innan idag hittade jag hur men fixar en sådan ipod på sin blogg ;) Så där har ni några av mina favorit låttar. Tyckte det blev snyggt jag :D

Ha en bra kväll

Julia har namnsdag idag

Nu har jag vaknat för ca 30 min sedan. idag ska jag och Tilda på biloteket. Hon ska kolla på fantasi böcker. Sedan ska vi till tringlen och möta Jonas en som jag lärt käna i skolan. Så ska vi hem till honom och äta midag. Sedan är det fest på kvällen. Det händer idag.

I morgon på morgonen åker jag till Kalskoga till pappas flickväns mamma. Hon ska sy klart min balkläning. Det är bara där nere som inte är klart än. Har varit där 2 gånger innan hos Lena. Det är mysigt där. Kommer komma hem på lördag. Dom andra gångerna har hon inte haft bredband så tror inte hon har det nu heller så kan hända att bloggen får lida från och med i morgon. Men lovar om hon har bredband nu kommer jag att vara inne här wiiee..

Jag har namnsdag idag. Viktor skickade sms i morse och nys ringde min mormor och gratta mej haha. Alltid kul o ha det..

Ändrat

Jag har varit med Tilda nu i 2 timmar hon har färgat mitt hår brunt och det blev fint :D
Hon är bara hemma och äter nu sen ska vi se film. Så min dag hade ändrade planer. Men så är det ibland. Plus man sliper sitta själv.

Hoppas er söndag är bra

En slö söndag

Hej alla, nu är det söndag och jag har städat i lägenheten för att göra mamma glad. Så nu ska jag sätta igång en film och sedan öpna en bruk med cooa coola. Bara njuta av att ha lov ;) Då kommer frågan ska man se en film man inte set som liger externa jätte länge och bara väntar eller ska man se en man set massa gånger som man är sugen på och se igen? Får kolla runt lite på vad jag har. Ska väll även brodera lite medans jag tittar.

Gårdagen blev fin väldigt lung och skön. Vi åt Pizza framför melodifestivalen och jag hejade på Måns så klart. Amy Dimonds låt var väll okej. Hete gilade Viktor men inte så konstigt han lysnar ju på sådan musik i allmänt också. Sedan efteråt åt vi choklad fondy som blev jätte god :D Vi åt inte så mycket dock för var så mätta.

Denna dagen över

Nu är det kväll och denna alla hjärtans dag är över. Den blev lyckad för mej och Viktor. Måns kom vidare i melodifestivalen som jag hade räknat med. Låten är bra men slår inte cara mia. Amy Dimond var också okej. Viktor åkte iväg för och muntra upp Axel för en stund sedan. Endligt Viktor lätt han lite väll nere för att vara singel. Nu ska jag sätta mej och läsa min frida tidning, som jag fick i fredags.

Hoppas eran alla hjärtans dag blivit bra :D

Hej alla

Nu är vi tillbaka från stan viktor köpte byxor som planerat jag fick även en skojrta :D Det var inte lätt att ta en bild på den men denna får duga :D Ska strax fortsätta med mina instuderingsfrågor. Senare ska vi äta midag. hehe

Lördag

Snart ska Viktor och jag in till stan han ska köpa jeans och vi ska handla till chokladfondyn. Vi tänkte ha frukter istälet för godis. Under eftermidagen har jag set film och skrivit instuderings frågor. Tycker det är det enda vi får i skolan käns det som. Kul att ni läsare är tillbaka för övrigt varit lite låga sifror dom senaste dagarna men nu är det uppe igen då blir man glad :D..

Glad alla hjärtans dag alla :D

Alla Hjärtans Dag

Hej, det är denna dagen alla singlar hatar och alla par vissar kärlek. Behöver inte vara så för alla men för dom flesta. Här sitter jag och har läst bloggar som vandligt. Lov har jag också. Inte viktor. Han får inte äns ha en ledig lördag. Han ska fortsätta jobba i köket här i deras hus. Dom renoverar taket. Jag funderar på att sätta igång en film, men vilken? Det är frågan just nu. Ikväll ska jag se melodifestivalen med viktor. Dom jag vet ska komma är Måns (min vinnare) Amy Dimond och markoolio. Hoppas melanakterna är bra denna gången. Föra veckan sög dom.

Hihi

Nu är jag hos Viktor. Ska sätta mej ner brodera och se a shot at love whit tila tuqila ;)... Som jag sa innan har inte alls märkt av fredagen den 13de. känns som en vandlig dag. Var i skolan åkte till Viktor och nu sitter man här.

I morgon är det alla hjärtans dag. Viktor och jag ska se melodifestivalen och äta choklad fondye. Även någon god midag vet ej än vad. Tar nog även ett bad. Vet ni någon choklad man kan smälta lätt? Viktor påstår man inte kan de så lätt med marbo som jag gillar. Vad ska ni göra den fina dagen? ♥♥

Fredag den 13

Som alla kallar otursdagen. Men jag har inte känt av den alls. Har ni det?

Blandat

Vår tacos blev jätte god som vandligt. Älskar den matten. Tilda och jag kollade på Winging London med Marry-Kate och Ashely Olsen. Vi snackade en del också om Twilight. Käns som det samtalet alldrig kan dö ut. Inte än på ett tag.

När vi var på musikalen idag så möte jag min gammla musik, religon, samhälskunskaps läraen där. Visade sig att min gammla grundskola var där. Lite roligt. Han kände desutom igen mej.

På bilden som vi hade på eftermidagen, fortsate vi med temat hjälte. Sist skulle vi skriva om vår hjälte och sen rita någon miljö där den håller till. Så idag var nästa uppgift att vi skulle göra dens hus i papkartong. Jag gjorde mina möbler i lera. Så det var det jag pliade med på lektionen.

Men nu väntar breaking dawn och Edward på mej. ska läsa då...

Dagens

Dagens mat: Blir midagen vi ska äta Tacos
Dagens Låt: Pink - Sho what
Dagens sak: Brodera
Dagens sida: blogloving

Musikal

Igår kväll var jag med Viktor. Vi gjorde mat och så. Inget speciellt hände. Idag har jag gått i skolan suprie suprie. haha skoja bara det är ingen nyhet inte. Under förmidagen var vi på musikal som som 3orna på estet linjen satt upp. Blods bröder. Väldigt dramatisk och bra. Esteterna är duktiga. Själv skulle jag vilja spela tjater. Men har aldrig gjort det. bara något sådär enstaka gång när man får uppgift i skolan. Men då har det varit kul. Jag tror att med övning kan man spela tjater. Dock musikaler kan jag läga på hylan kan inte sjunga. Men jag älskar dom som tillexempel Greas.

Senare kommer Tilda hitt ska se film o äta tacos ska bli gott ;) Vad ska ni göra idag?

Kyle XY

Hejsan, läste för en stund sedan att när sesong 3 av Kyle XY vissats ska serien läggas ner. Jag är lite så nere på grund av det. Älskar den serien. Dom har nästan precis börjat senda serien igen. Och så ska den redan ta slut. Jag har sesong 1 på dvd och ser den ganska ofta för de är så roligt och se på. Men där fanns en länk där man kunde skriva till ABC Famaly så man kan få sin röst hörd. Så vill ni som mej att serien ska fortsätta kanse ni kan skriva att ni gillar serien där.

http://tvseriesfinale.com/articles/kyle-xy-petetion-to-continue-the-cancelled-abc-family-tv-show/Försova sig

Har nog hänt alla någon gång. Jag gick upp vid halv 7 i morse sen när jag ätit frukost var kl 7.15 då åkte desutom mamma till jobbet. Så tänkte jag o jag kan ju vila mej bussen till skolan går inte förens en time senare. så gick in och la mej. Lyckades somna och vaknade halv 1 igen :( så har missat denna skoldagen. Bara sådär. Jobbigt men sant.

Hoppas er dag varit bätre

God natt

Så nu kommer mitt kända god natt medelande. Inte gjort det på länge nu så var på tiden eller vad säger ni? Brukade ju alltid göra de innan jag läger mej. Jag har kommit på en ide till ett inlägg här på bloggen jag ska döpa den till om jag fick drömma, och skriva om saker man skulle vilja gick i uppfylelse, saker jag skulle vilja göra med mera. Men får fundera ut först på vad man kan skriva till er. Låter det som en bra ide eller ska jag läga enargi på annat? Själv hade jag tyckt om ett sådant inlägg.

Men de e skolan i morgon så daks att lägga sig i sängen. Ska nog läsa lite Breaking Dawn. Nej jag är inte beronde! Bara nästan...

Disney Channel

Såg nys dom två första avsniten av Sonny With A Chans med Demi Levato. Första var okej men sen andra var bätre. Man kan värkligen säga att Dinsey har satsat på Demi. För nu har hon denna nya serien och spelat in en cd i sommras och varit med i Camp Rock och spelade in The Princess protecon program med Selena Gomes. Vet inte när den filmen kommer ut men någon gång under året. Själv är jag stort fan av henne och des värse disney stjärnorna :D Tycker de är kul att dom satsar på dom som värkligen är duktiga.

Här är några av mina favoriter som jobbar åt Disney:
Demi Levato

Maliy Cirus (felstavning jag vet)
Jonas Brothers med Zac Efron http://www.namnlista.se/174/
Selena Gomes som för övrigt har jätte fint hår på denna bilden

Floppad mat

Hej på er denna kväll. Idag åt mamma och jag spetta med potatis. Men det blev en flopp potatisen hade svarta prikar i sig och fisken var inte särskilt smakrik. Så nu är jag bara hungrig. Men ska väll ta banan senare. Men nu till varför jag la ut den fula bilden på mej. Är mer för och visa flätan. Den gjorde jag på mej själv. Det var svårt och blev inte särskilt bra. Mamma bara du har väll inte gått ut i den? jag bara nej provade om jag kunde göra en fin fläta på mej själv. Men nej funkade inte. Dom flesta tjejer går runt med såna fina flätor men vem har gjort dom på er? Här är en annan bild från googel som jag tycker flätan är jätte fin :D...

Tidiga tisdag

Hej, just nu är jag besviken på att Gossip Girl och One tree hill och how i meet youre mother inte kommit ut idag :( så har man gått i skolan och tänkt på det hella dagen. Tur Kyle XY och The sceret life of the american teenagre kommit allafall... Alltid något :)

I
skolan fortsate vi med dockorna och tijatern vi håller på med. Min Nasse e snart klar. Bara kroppen som ska göras. jag, Tilda och Pernilla ska sätta upp Nalle Phu och kompani möter Kitty :D väldigt kreatift och fantasin flödar som hos barn. Hoppas de blir en hitt ;) Vi slutade kl 12 som alltid på tisdagar så skönt. Så jag, Tilda och Emma åkte in till stan och åt på Grafitti Caffet, bakad potatis med någon röra. Själv tog jag kyckling och curry. Men nu blir de mys under teket och se Kyle XY hihi


Ska ju även se The secret life of the american teenagre

Klipt mej

Nu är det kväll.. Sitter och käkar godis som Viktor och jag köpte när vi var på ica maxi. Så himla gott var säkert 3 veckor sedan sist. När jag kom hem bad jag mamma skulle klippa mina toppar. Så nu är det också gjort skönt. Nu ska håret bara färgas brunt. Tette kommer senare i veckan och hjälper till med det.

Samtal

Jag har pluggat klart nu allfall käns det som. Men man kan alltid lägga ner mer tid om man nu orkar. Jag ringde Viktor innan:
Jag: Jag har lust att hitta på något, typ spela biljard eller något.
Viktor: Men inte idag det är ju måndag.
Jag: blää då blir det att jag pluggar en time sen e det mat och sen ta det lungt och sen plugga igen i kväll innan man somnar. Så tråkigt.
Viktor: Men vi kan ju åka och köpa en trisslott och se om vi kan flytta hemifrån?
Jag: yes, låter roligt.

Sedan bestämde vi bara att vi skulle åka ut senare när jag ätit midag. Mamma är i stalet tills 19.00 ungefär så blir sen midag idag för första gången. Min mamma har precis köpt denna hästan så det är nytt för oss att hon kommer hem så sent.

Måndag

God morgon :) Snart ska jag åka till skolan. Vi börjar 10.50 så altså 50 minuter senare än vandligt på måndagar. Skönt skönt. idag händer det nog inget annat än det vandliga. Skolan sedan hem plugga och ta det lungt typ. Vad händer hos er idag?

Kväll

Filmen var jätte bra. Hungrig har jag hunit bli under tiden också. Men mest på godis eller glass eller  så. Men som vandligt vi har inget sådant alls hemma. Men ja annars börjar kl bli mycket så snart läggdaks. För jag har ju skolan i morgon. En vecka kvar sedan är det lov. Det ska värkligen bli skönt och få vara ledig. Eller vad säger ni som går i skolan? hehe

The Clique

Hej, jag fick tips i Frida tidingen om en film som heter The Clique  och nu sate jag mig för att se den. 15 minuter in i filmen märker jag att jag känner igen handlingen och kommer på att jag läst denna i bok. Finns även fler av dom i böcker, är en serie. Så kul att det kommit en film av det. Finns säkert fler av er som läst böckerna.
Detta är dom två jag läst i serien. Men vet att det minst finns 3 till.

Detta är dom som spelar i filmen. Den är faxtiskt bra änsålänge sett 20 minuter nu. Ska strax fortsätta.
Handling på filmen:
En tjej flyttar till en ny stad med sin familj men inte till ett eget hus eller så utan till en annan familjs gästhus. Tills dom har råd med eget. Den tjejen som redan bor i huset är en sån tjej som har allt och nöjer sig inte med något. Hon tycker den nya tjejen förstör för henne. Men hon försöker bara passa in. Så får man följa hur detta går.

Söndag

Denna söndagen har gått åt att läsa bloggar oj oj vad jag läst bloggar ;).. Hade 130 medelanden på bloggloving hehe.. Men det har bara varit mysigt. Jag funderar på vad jag ska göra nu. Tror det blir att läsa i Braking Dawn för har inte det på flera dagar. Man är ju nyfiken på slutet så. Mamma och jag gjorde matt redan kl 3 idag. Kött, beanersås och pommes. Blev chokad vi ått så tidigt bara. Vi brukar äta vid 18.00 typ haha.

Hur har er helg varit?

Denna Helgen

Hej alla :) Kom hem i går kväll. I fredags så var jag ju hemma hos Tette och åt midag och fixade mig fin. Vi gick genom hella Vellinge hem till Fredrik. Där var vi ca 1 time. Sedan fick vi springa till bussen. Vi han med den som tur var. När vi kommer in till Malmö central så bestämmer Fredrik sig att han vill inte med till slakthuset, utan ska åka till en tjejkompis. Så vi stod 30 min ute och väntade på henne. Sedan bar jag, Tette, Micke, Jonatan till Slakt. När vi väll kommit in ska alla på toa utom jag. Det var nervöst, man gick där och letade och letade på det stora stället. Sprang runt där i 30 min och letade.  Men sedan hittade jag på dansgolvet  med thenco och dansade alla tills vid 3 på natten. Sen fick vi skynda till bussen dom skulle hina med. Men dom misade den ändå. Viktor hämtade mig. Så dom fick ta en taxi hem. Mina tår gjorde jätte ont efter att gått i högklakat för första gången. Men det blev först problem när vi skulle hem.

På lördagen kl 7 vaknade jag och Viktor upp. Så gick direkt in i duchen. Jag kommer på att jag glömt mina stövlar jag brukar gå i hemma hos Tette så viste jag skulle få gå i dom högklakade fast jag hade ont i föterna. Men sen fick vi sätta oss i bilen och köra till Vellinge hämta upp Tette, Micke och Fredrik. Sen började den långa bilresan till Göteborg. Tog 3 timmar upp. Jag och dom andra 3 sov och Viktor körde. Det var inte så svårt och hitta en pakerings plats i ett pakeringshus. När vi kom fram till Scandinavium där Melodifestivalen skulle vara satte vi oss på Mc Donalds där och fickade innan insläpp. Det blev daks att gå in och vi satt på parket 14 raden. Mycket bra platser. Jag och Viktor gillade Alcazar och Marie Sederholts bidrag men dom andra 3 inget bidrag.

 Efter förestälningen gick vi upp på avenyn, för att äta midag. Blev på Hard Rock Caffe. Väldigt god matt 3 av oss åt faittas och en åt rebenfjäll och en makroner med kasler. Men det var inte det lätaste att få ett bord. Först skulle vi få vid bowlingen sedan var där fullt. Så fick vi plats i kälaren som tur var. Blev mysigt endå. Fans en bar och så där nere. Sedan bar det av till bilen och 3 timmar hem. Jag sov under bilresan hem, men dom andra var vakna. Fick sms av Pernilla om vilka som gått vidare och då blev jag ganska så chokad på Carolina Fonugglas kom till andra chansen. Den var bara konstig. Men de har jag alltid tyckt om henne. Sedan lämnades dom av och Viktor och jag åkte hem till mig. Det första jag gjorde var att somna i sängen dirket.

Detta var min helg :) hur var eran?

Hemma hos Tette

En lång dag har gått. Först skolan och sedan hem och ducha. Sedan hämtade Tette mig. Nu sitter vi i hennes kök och hon färgar hennes hår blont. Sedan ska vi sminka oss och klä oss fina. Vid kl 9 ska vi hem till Fredrik och förfesta. Sen blir det Slakthuset i kväll ;)...

Vad ska ni göra?

God natt

Nu ska jag snart sova, en dag i morgon också. Har varit mycket fram och tillbaka idag. Nu är planerna så här:
Slakthuset med tette på fredagen.
Göteborg och melodifestivalen på lördagen.

Där är lite charft med pengar till göteborgs resan. Men mamma sa att jag hade pengar på mitt sparkonto och att det värkade vara lungt. Så i morgon kommer sista bestämelsen om vi kommer iväg. Men antagligen för har alltid pengar på sparkontot till såna här spontana tillfällen.

Sov gott alla

Tävling

Jag är med och tävlar om en tavla av http://ciccikatt.blogg.se/


Vill att hon ska måla av denna bilden:

Göteborg och Melodifestival

Nu är mina planer in  för helgen ändrade helt. Viktor och jag ska åka till Göteborg på lördag dag/kväll. Åka kl 8 på morgonen och komma fram vid 11-12 sedan är det insläpp på Melodifestivalen 13.00 sen efter genrepet gå ut och äta någon stans och sen åka hem till Malmö igen. Väldigt spontant bestämt. Men det brukar oftast bli roligast då. Tette och Felix kanse också ska med, men det värkar så. Jag ska inte gå ut på Slakthuset allfall. Får bli en annan gång. Om ni undrar varför jag får biljeter så tät inpå är för att min pappa är ljudtekniker och jobbar med Melodifestivalen varje år. Kommer bli en rolig vecka när dom är i Malmö i år. Plus kommer få träffa pappa en del då också :)

Så är på väldigt bra humör nu. Det är också posetift.

Kanse utgång

I morgon blir det kanse utgång med Tette och gänget på Slakthuset. Men vi får se om hur det blir när hon ringer i kväll. Jag har tjatat om att få gå ut och dansa men inte gjort det sedan julovet. Så för mej går jag gärna ut. Men Tette värkar vara skeptisk.

Har läst Frida tidningen nu. Alltid licka kul. I en artikel stod det att Robert Pattinson friat till sin motspelerska Kristen Stewart under inspelningen. Men att hon bara skratat åt honom och hon tror inte han var serijös. Så man kan undra om han var det. Jag har ju läst på skvaler sidor att han har en kändis förälske i henne och att han ville spela Edward Cullen för att spela mot henne. Någon annan som också hört detta?

Post

Nu är man hemma igen från skolan. Har fått den nya Frida tidningen och en bok jag bestält på cdon.com som heter Dumpa honom, han vill faktiskt inte ha dig! Fick tips om den av en kompis. Läste om den på hennes blogg. Fas först blir det krypa upp i sängen och läsa nya Frida :) Visst är det roligt när man får sådan här post? hehe

God morgon, god morgon

Snart fredag, som Viktor alltid säger. Han brukar göra det på jobb till alla han möter. ibland får han svar som snart är det måndag också. Då käns inte det är snart fredag så himla upplivande ändå. Kan man inte bara hålla sig till snart är det fredag? Eller vad säger ni?

Igår skulle jag in på internet banken för första gången. Vi gjorde fel så nu är dosan blokad och jag måste till banken och få en ny, med en ny kåd. Kåden jag skulle tat in stod i papperna och inte den jag knapade in som dom bad mej om när jag fick den. Så får läsa på lite nogranare tills jag ska komma in där när jag fixat en ny. Så ska till banken efter skolan.

Vad ska ni hitta på idag?

Onsdag

Hehe ja nu funkar kommentarerna igen. Skönt. Nu ska jag ta mej en banan och se på serier 90210, Scrubs och American idol. Ikväll ska jag väll plugga lite och ta det lungt. Det är vad som händer här. Ska prova min internet bank för första gången ikväll allfall. Har haft den länge men idag ska den användas.

Vad ska ni göra?
Ps. min mage har blivit bra igen.

Skolan

Hmm går inte att svara på kommentarer :O så jobbigt. Fast var väll inte därför jag skulle skriva :P

Var ju i skolan idag. Kändes inte som en vadnlig skol dag. För på förskola, skola och frititds hem som kursen heter gjorde vi gipps dockor. Vi brukar aldrig få pysla annars. Men det är mysigt. Tilda, jag och pernila är i en grupp. Vi ska göra Nalle Phu gänget och ha en tjater med dom :) Några andra har tat Hitta Nemo, Hans och greta. Sen finns det fler grupper men vet inte vad dom gjort. Vi har bara gjjort huvena änsålänge men ska måla dom på fredag :D...

Nu ska jag fortsätta se Gossip Girl ;)

Tisdag

Idag känner jag mej helt off. Det är för att magen värker. Nu ska jag se alla serier som kommer på tisdagar :D Gossip Girl, One tree hill, The secret life of the american teenager och how a met youre mother. Därför är tisdagar härliga :D... Vad ska ni göra idag?

God natt alla

Min mage käns okej för nu men har ju inte ätit heller på länge. Nu ska jag sova. Ska upp tidigt i morgon också. Men så är det att gå i skolan. tack för tipsen ni gav mej på något man kan äta så det blir bätre.. Ska prova dom i morgon.  Sov gott alla

Köppa fina kläningar :)

Hej alla. Jag läser denna tjejens blogg http://frookenandersson.blogg.se/2009/february/bloppis-klanningar.html  Hon vill sälja sina kläningar som är jätte fina. Själv köpte jag 2 st, dom som är på bilden nedan. Hon har 8 kläningar kvar. Så passa på ;)
Förstopad

Hej alla. Jag har haft problem med magen sen i lördags. Fått ont när jag äter, fatade inte förens idag vad det var. Jag är förstopad för har inte gått på toa mer än kissat sen i fredags. Så måste vara det. Har ni några tips på vad man kan äta för o få maten och magen och fungera igen? Jag har ätit salad med olja på och de värkar funka någurlunda. Men det var ju precis så vem vet kanse blir bätre snart.

Hoppas ni mår bätre än mej allfall

Picture this

Hej, Just nu är jag hos viktor och ser på tjejfilmen Picture this med Ashely Tisdal. Väldigt så tjejfilm :P om ni gillar de kommer ni gilla denna. Handlar om Mandy som är nörden i skolan som gillar djur. Hon är kär i pouläraste killen som hon försöker få att han ska märka henne. Vilket funkar. Men det gillar inte poulära tjejen. Så dom tävlar om att få honom. Har set den innan i sommras men den är så bra :P


Måndag

God morgon nu har jag varit vaken i 1 time ungefär. Sov hos Viktor så det är därför. Han börjar jobba kl 7 så han körde mej hem innan hans jobb. Skönt och vara hemma innan skolan tycker jag. Mycket lättare buss väg härifrån än hemma hos honom till skolan. Nu ska jag ta mej lite frukost, det ska bli gott...

Har precis fixat svenskan. Ska ha redovisning idag på Upplusningen med Emma, Tilda och Marie. Det enda jag behövde fixa var stöd ord. Det gick snabbt. Jag vet sista sekunden att göra det men det är lite sådan jag är.
Annars så har vi också mäniksor i behov av stöd. Vi ska börja med vårt arbete. Jag har skrivit inleding och Fråge ord. Så nu ska jag bara börja leta fakta. Jag ska skriva om döva. Så då kan man undra finns det någon möjligt viss som läser min blogg här som är det?

Ha det fint idag :)

Viktor kommit hem

Japp, nu är min älskling hemma igen :D... Han ska hämta mej om en stund så ska jag sova där.. Har varit en skön och lung söndag...

Vad har ni gjort?

Baby kläder

Här är baby kläderna jag köpte i fredags på Åhlens till mitt syskon som kommer i Maj. Vi vet inte om det är en tjej eller kille än så fick handla sånt som båda kan ha :P


Mobil tappad

Hej, under eftermidagen tappade Viktor sin mobil i bakarna där dom åker skidor. Jag ringde till honom så svarade en annan att han hittat mobilen. Så bad ja honom ringa axel men de gjorde han nog inte. sen fick jag tag på viktor i axels mobil så bad jag dom ringa hans mobil med då svarade dom inte. Efter ca 1 time fick han tillbaka mobilen för manen hade lämnat in den. Ändå bra att han gjorde det. snälla mäniskor det finns som lämnar in saker.

Vad har ni gjort idag?

God morgon

Hej, nu är jag vaken men väldigt tröt i ögonen. igår skrev jag att My skulle komma över vid 23.00 tiden. Det gjorde hon. Vi såg Mamma Mia och drack te. Vi blev sugna på pizza också så vi sökte på nätet om att få hem pizza men apsulut inget öppet som körde hem. Så fick bli makor hemma men lovar det var inte alls samma sak. Men det blev en mysig kväll/natt.

Så ni vet idag orkar jag inte göra något speciellt bara ta det lungt. Måste göra lite svenska men annars inget. Så nu sätter jag på en film hej alla

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!