Kompis kommer över

Hej igen alla. Här sat jag och slö surfade och helt plötsligt bestämde jag med My om att hon skulle komma över till mej :D Såna här spontana möten har börjat bli vandligt med mina vänner nu det är kul. Vi ska dricka te och se film :) Vad ska ni göra i kväll?

I taket lyser stjärnorna

Hej, nu är jag hemma från bion... Mår helt bra igen. Så det är bra. Behövde nog bara frisk luft.

Filmen var jätte bra. först är den som en ungdomsfilm men i slutet blir den jätte sorlig. Handlar om en tjej som är osyndlig ungefär. Hennes mamma har kanser och dom får bo hos hennes mormor. Tjejen är kär i Sekke populäraste killen. Hon blir vän med pouläraste tjejen. Sen kämpar hon med att hantera sin mamma med kanser.

Under filmen satt ett gäng tjejer i miten och snackade skratade sprang upp och ner i salen. skittstörigt. Ingen respekt typ. Så någon över oss sa till dom 2 gånger sen blev dom tysta. Men då började ett annat gäng tjejer på andra sidan hålla på och skrika och skrata. Jag och min vän satt näst högst upp.


Lördag

Mår mycket bättre nu. Gick och la mig igen innan. Just nu e jag bara tröt. Som jag sa innan idag ikväll ska jag på bio med Sofia. Det blir i taket lyser stjärnorna.

I
går var roligt det var Tina, jag och Tilda här. Vi satt och drack P2 det är en drink som smakar päron. Jag tog en del bilder på Tina igår. Jag finns även på någon men de e bara såna fjant bilder så dom e inget och se haha. Vi söng även sing star. Det var roligt.

Vad ska ni göra idag?

Bio i kväll

Ikväll ska jag på bio men annars händer det inte alls mycket. vad ska ni göra?
Annars är jag bakis jusst nu så orkar inget långt inlägg här. Men måste tacka alla besökare i går. Hade massor även rekord på min blogg... Det har varit jätte skoj. Hoppas ni hittar hitt igen.

Mini fest

Jag blev helt sugen på och små festa så bjöd över Tilda och dom från föra helgen. Så dom kommer inom en timme. Det ska bli kul :)

Vad ska ni göra i kväll?

Fredag

Älskade fredag ;)

V
arit i skolan som vandligt. Provet gick bra idag. Var med Tilda, Emma och Marie som vandligt så ja en vandlig skol dag då.

Viktor har åkt nu på skidsemstern känns så konstigt han är lixom inte hemma. Han kommer hem på söndag. Han brukar ju vara hemma alltid. Sen är det jag som brukar åka iväg och då brukar det bli till pappa i stockholm.

När jag kom hem städade jag mitt rum. Det är så tråkigt. Sen åkte jag till stan och mötte upp Natalie och åt på Greek Aweey. Blev de vandliga kött spet, potatisklyftor och tatsiki. Hon var väldigt trevlig. När vi ätit gick vi på hansakompaniet och Åhlens. Där köpte jag en födelsedags present till bebisen som ska komma i maj. Får ett syskon då. det är också spenande. Men sen åkte vi hem från stan.

God morgon

i dag när jag vaknade kändes det som jag inte alls sovit. Men det har jag 7 timmar typ. Plus ont i huvet. Så här brukar jag känna när jag har praktik hur mycket man än sover räker det aldrig. Börjar skolan kl 10.00 och har prov så måste gå idag. Sen i kväll ska jag träffa Natalie och äta på Greek aweey. Vad ska ni göra?

God natt

Så nu har jag set hella HSM 3 klart. Slutet är så känsligt tycker jag för den låten som heter just high school musical. Den handlar ju om deras resa med filmerna och att dom säger hejdå och tackar för denna tiden. Plus dom står på en scen och dom filmar dom 1 för en där dom ler och menigen att dom ska taka. Sedan går ridåren ner så det blir precis som på tjater. Det blir så känsligt o se för de betyder hejdå nu. Dom tog studenten i filmen.

Aja nu ska jag sova skolan i morgon med prov och grejer. sov gott alla

Kommentarer

Vad alla tjejer är så snälla man har börjat snacka med så många sen min blogg började gå upp i läsrae och detta är så himla kul. Man blir så glad man blir. Hoppas detta fortsätter. Föresten undrar är det någon tjej från malmö eller nära malmö som läser min blogg?

I helgen händer det en del ska träffa Natalie för första gången i morgon och gå ut och äta midag :) Vi har chattat nu i ca 2-3 månader och endå bor vi i samma område hehe. Men nu blir detta av ska bli kul. På lördag ska jag och Sofia på bio och se I taket lyser stjärnorna. Söndag får vi se vad som händer.

Vad händer under er helg ;)

Breaking Dawn

Den 4 boken i Twilight serien. Såg den på stan och så köpte Viktor den till mej så nu ska jag äntligen få veta slutet. Plus har ju ljudbandet så kommer bli mysigt och lysna och läsa samtidigt.

M
en annars köpte Viktor Björn Borg kalingar, långkalsonger och en skorta. Vi sprang runt och letade efter soglasögon men det fanns inte någon stans åt honom. Som jag sa det är inte sesong för det nu haha...

Stan

Jag ska visst på stan med Viktor aldeles strax. Han ska handla lite saker till sin skidresa över helgen. Han och Axel, Fredrik och Simon ska åka till Kissa till viktors släktingar över helgen och åka skidor. Då kan jag ju även kolla på lite kläder själv fast man inte har pengar till några kläder hehe. Men man vet ju aldrig och viktor vill köpa något till en. Ibland gör han och tvärtom jag till honom ;)

High School Musical 3

Så då är den ute på dvd i usa nu så den finns och få hem ;) ska faxtiskt ta och se den nu... Var så längesedan jag såg den på bio. Så ska bli kul.

Bild i skolan

Nu har denna dagen gåt. Varit i skolan på eftermidagen och haft bild. Det var mysigt. Vi har en bra lärare. Vi skulle skriva om en påhitad supperhjälte och sen rita miljön den levde i. Tillexempel dens rum och det gjorde jag. När jag slutade hämtade Viktor mej och vi åkte till SEB bank på erikslust. Hämtade ut mina pengar jag fått av Apolo. Plus fixade en dosa till internet banken. Hur mår ni idag?

God natt

Nu är det dagks för mej och stänga datan och läga mej och läsa ut en prinsessas dagbok 10 har varit mycket annat dessa dagarna så inte hunigt men nu ska de göras. Dagen har varit mysig och det kommer den i morgon också vara. Börjar inte förens 13.20 så blir en rijäl sovmorgon. Två lektioner instälda. Läraren ska på begravning.

Hur har er dag varit?

xoxo Julia

Rubrik

Jag kollade nys alla BlondinBellas tv-dagboks avsnitt på tv4.se Ville kolla hur den var imed att Soran ismaril (komikern) gjort massa avsnitt parodi på hennes program då. Dom är roliga. Ni kan ju ta och kolla hans blogg. Jag har läst i andras bloggar om att dom kollat hennes program och sedan sakt att dom inte trode hennes röst var så. Men jag kan säga där att det trode jag. Tjejig och snobbig så som alla Stokholmare låter. Min pappa bor i Stockholm så jag har varit där uppe mycket och alla låter så. Har haft vänner där uppe förut för några årsedan. Men vi tappa kontakten. Men endå dom lätt också sådär så blir inte alls förånad... Inget fel alls. Själv hade jag häldre haft sådan dialekt än skånskan i bland. Men det är mest för när man kommer längre upp i sverige får man anstränga sej för att dom ska förstå vad jag säger. Dom i stokholm har ju dialekten så ren.

En tävling

En tjej tipsade om en tävling till mej på ett halsband. Här är det. http://iamcarro.blogg.se


Två instälda lektioner

Så ja jag har redan slutat skolan. Det är skönt. Har jag mer tid att se på serier och plugga till provet på fredag. Så blir en lung dag. Men det käns orehört bra det. Vi hade två lärare som är sjuka.

Provet är på rutinerna på grundskolan och fritidshemet. Inte alls särskilt svårt. Men måste endå pluggas på.

Vad ska ni göra idag?

Läste igår på twilightsweden.se att noow mone har premiär 11 oktober eller november imed att jag läste igår mins jag inte månaden exakt. Men datum 11 stämmer. Svenska sf kämpar för att få samma datum till Sverige. Det gillar vi. Menar det finns ju massa fans här också som bara går och väntar.

God morgon

God morgon alla läsare. Nu ska jag strax äta frukost och dricka te faxtiskt. Gilar inte bara kaffe inte. Te kan vara riktigt gott. Änslålänge vet jag inget speciellt som ska hända idag. Men sådant vet man aldrig det kan ju dycka upp. Men nu ska jag se på Kyle XY som jag missade igår. Vad ska ni göra idag?

God natt

Viktor och jag åkte runt i malmö ett bra tag just för att vi skulle handla på olicka sätlen. I morgon är det  skolan igen. Så då ska man upp tidigt. Men annars händer det inget speciellt. 

Såg att systrar i jeans 2 kommit på dvd nu i sverige rekomenderar både filmerna och dom 4 böckerna. Handlar om vänskap mellan 4 tjejer och ett par jeans som passa alla. Dom har olicka intresen och colage val. Men vänskapen håller dom ihop. Kärlek finns också till kilar. Så dom är bra ungdoms filmer och böcker.

Sov gott

Hej..

Tilda och jag titade  först på en prinsessas dagbok 1 och sedan tre systrar och en mamma. Väldigt bra filmer båda två. Fast roligaste var endå den första :P...

N
u ska viktor och jag ut och åka bil ska även äta någon mat. Får se vad det blir. Sen ska vi nog tillbaka hit och han ska sova här.

Vad har ni gjort idag?

Tilda och jag

Nu ska vi se på en prinsessas dagbok filmerna och äta godis. Tilda hade även med sej en termos med kaffe så blir nog en del av det också. Jag fick ett sådant sug att se dom filmerna nu när jag läser bökerna. Jag är sugen på greek awey igen. ska fråga viktor sen haha

Tisdag

Så nu är jag vaken från min lediga dag :) Ska se 2 serier och sen kanse vara med Tilda det blev aldrig av igår kväl så kanse idag sa vi :). I kväll ska nog Viktor sova här. Igår kväll satt jag och kollade på alla mina bilder på bilddagboken och dom är många. Det börjar redan 2006 och är fram tills nu. Vad ska ni göra idag?

Måndag kväll

Nu är jag hemma och kan ta det lungt rästen av kvälen. På The studio var det jätte kul. Här kommer bilderna.

Snart the studio

Hej, kom nys hem från skolan. En lång dag. Nu ska jag äta midag och strycka sen åka till studion. Är sjukt nervös en klump i magen har jag. Vad ska ni göra idag?

The Studio

Japp i morgon ska jag, My och mamma på The studio och sminkas och fotas. Man ska ha 3 olicka ombyten. Jag är faxtiskt nervös det är väldigt sälan jag blir bra på en bild. Plus är första gången jag ska fotas så. Här är hemsidan till er som vill kolla. http://thestudiogroup.se/

Bilder från i fredags

Tilda skickade precis lite bilder från i fredags. här får ni några.
 

Ficka

Viktor och jag har varit ute och fickat nu. Blev på ica maxi bara för skulle endå handla. innan jag drack kaffe hade jag inte ont i huvet. Men fick det eftårt. Brukar vara tvärtom hehe annars bränd jag mig på tungan kaffet var varmt så aj aj. Min mamma åkte precis för att gå på bio, så ska sitta själv hemma i kväll det är skönt. Tycker alltid hon brukar vara hemma lixom. Skönt o vara själv.

twilight

Fick en komentar från en anonym så får svara på den här. Japp jag läste att Dakota Fanning ska vara med i Now Mone filmen.  Här är länken till var jag läst detta. http://www.posh24.se/dakota_fanning/dakotas_nya_twilightroll  Du nämde i ditt inlägg att Vanessa Hugens sökt rolen också. Det har jag dock inte läst någon stans. Men om hon skulle fått den hade inte det varit helt fel endilgt mej. Skådespelare måste ju få olicka roler för att kunna bli bätre på det dom gör. Nu var det faxtiskt längesedan jag skrev om Twilight så då kan jag ju även passa på och upptatera om att jag längtar tills 4 boken kommer på svenska i mars. Har lysnat på nästan hella på engslska judband men funkade inte blir för rastlös av att bara sitta där och lysna. Det är okej och se film en hel dag för då har man något och titta på. Men gud vad jag längtar hihi...

Nära

Jag var jätte nära att jag fick gå på Malmö comedy Festival. Jag ville se Soran. Men blev inte så för man kunde inte köpa biljeter nu. Det börjar ju om 50 min så kanse inte så konstigt. Fick lixom reda på det idag att de skulle vara. Min kompis My ska ditt. Ni som känner mej vet att jag gilar ju Soran och Björn bäst av alla komiker i sverige. Var även och såg deras turne i höstas. Den var rolig.

God morgon

Ja då har man vaknat och läst alla bloggar man följer på blogloving. Ni kan även premunera på min blogg där om ni vill. Min katt liger här och myser hos mig i sängen. Det är könt och ha en lapptopp så man kan sitta här. Annars i dag så händer det inget, ska bara ta det lungt. Brukar vara så på söndagar. Vad ska ni hitta på?

Glöm inte att ni kan ställa frågor till mej min fråge stund är kvar.

Sov gott

Nu kommer snart Viktor hitt och då ska vi lägga oss. Så ni får ha det så bra :) Fråge stunden fortsätter tills i morgon ingen bestämd tid utan bara fråga på skulle bli så glad. Hoppas ni haft en bra lördag. Julia

Frågestund

Hej alla :) nu får ni ställa frågor till mej. Jag säger till när tiden gått ut :P Hoppas detta blir en rolig stund :)

Ett skämt

Frågade Viktor innan vad kan jag skriva på min blogg i kväll?

Viktor: Om viktor skulle dö har du inga pengar att handla saker för.
Jag: Men de kan jag inte skriva jag har ju mina egna pengar csn lånet.
Viktor: Men som ett skämt så klart.
Jag: Då ska jag fortsätta skämtet då, om du dör viktor kommer jag inte kuna handla mer kläder och böcker. Då kan jag ju inte vara en brat något mer.

Sedan skratade vi ett bra tag. Så kan det se ut när viktor och jag snckar ironiskt :)... Inget illa menat mot tjejer som får alla pengar dom vill ha av sin pappa eller pojkvän. Mer bara en rolig grej. Vi kan skämta om allt.

Nu ska jag fortsätta min kväll

Lördag kväll :P

Så nu är det kväll. Viktor och jag åt Boritos :) det är att man har samma kött med krydan i sen läger det i mljuka bröden in i ungnen till det har man dom vandliga grönsakerna och salsa sås o grädfill :) Det var värkligen gott. Vad har ni ätit för god matt idag?

Nu har Viktor åkt iväg igen för och fixa med bilen han köpt. Han köpte en sterio till den innan i eftermidags så nu ska han sätta in den plus bass låda med sina vänner. Jag kommer sitta hemma och läsa en prinsessas dagbok 10 för orkar inte stå ute medans dom fixar.

xoxo Julia

Lördag

Idag ska jag inte sitta barnvakt. Fick sms om det i morse. Så nu har man en ledig kväll. Blir nog och sitta hemma. Viktor ska ut med killkompisarna. Men de kan vara skönt o vara hema, när man festat igår.

Internet kronglade nyss. Det är alltid licka jobbigt. Men fick igång det tillslut allfall.

Har ni tips någon god matt jag kan laga åt viktor i kväll?

Slut

Så nu har dom gått hem och vi har haft jätte kul. Man har ärkänt massa saker om sej själv och dom om sej i spelet jag har aldrig. Har ni spelat det någon gång? I morgon ska jag sitta barnvakt igen. Blir första gången detta året. Känner familjen sen innan.

Fest

Nu kommer folket snart :P Det ska bli kul... blanda P2 och spela sing star abba. Spela jag har aldrig och öl spelet.

Vad ska ni göra i kväll?

Fredag

Vad händer i kväll? Jag vet :P ska ha en förfest här och vi kanse ska ut på natt clubb men får se. Så Tilda, Raffa, och två killkompisar kommer hitt. Jag hoppas på att vi ska gå ut :)

Skoldagen har varit som vandligt. provet gick bra :)

Vad ska ni göra i kväll? ;)

Gog morgon

Hej då är det morgon. Börjar skolan 10.00 som vandligt. Idag ska viktor komma hitt och sova här. Så det är väll det som händer idag. När jag kommer till skolan ska Tilda bjuda på kaffe wiie. Inte fått på 3 dagar nu så är på tiden.

God natt alla

Så nu e det sova som gäller. Min dag har varit toppen. I morgon ska man till skolan igen skönt så man kan få kaffe. Inte drukigt på 3 dagar. Det har varit svårt. Men nu e man ju frisk igen. Men det har ni säkert märkt hehe. Om jag kommer upp i tid så skriver jag innan skolan.. sov gott alla hoppas er dag varit bra

Hemma

Nu har Viktor och jag varit ute i lite mer en time :P Maten var god. Så nu blir de sitta på msn och lysna på musik typ. Vad ska ni göra?

Lite favorit låtar:
Pink - show what
Jesse Mcartney - Leavin
Darin - Brithing youre love
Britney Sperse - womniser & circus

Stavningar kan vara fel men de kan vara för dyslexin då.


En jätte bra film

Teen inch hero heter filmen. Handlar om kärlek och vänskap. Man skratar man gråter så bra är den. Alla jag känner som set den säger det samma.

Skoj ju..

Idag har jag fått 600 kr för att jag misade 1 skol dag när Viktor och jag var på semster. Fick dom av Apolo. Så nu ska man bara in till en bank och få dom i handen :).. Undra vad för skoj man kan göra med dom.

Viktor har forfrande inte ringt. Men han gör nog det snart. Tills han ringer ska jag läsa i min frida tidning hehe...

En Bil

Ja, då äger Viktor en bil nu. Han ska hämta mej så ska vi åka och fira lite hehe. Vi ska äta ute tänkte vi. Blir nog grek awey. Det är så gott med kött spett och potatis klyftor och tatsiki ;)... Så han kommer nog inom en timme o hämtar mig. Han skulle bara fixa med lite saker förts.

Trosdag

Dom som känner mej har fått höra om mitt choklas sug nu jätte länge uche. Idag har jag ingen febber, änsålänge allfall. Dock små svag och ont i halsen forfrande. Så ska nog gå och handla lite choklas senare. Men nu ska jag se Maerican idol. Vad ska ni göra idag då?

Vin biljeter till Melodifestivalen 2009

Japp hitade en tävling där man kan vina 2 biljeter :D http://www.extra.se/    
Ursäkta att jag inte vet hur man gör en länk. Hoppas er kväll är bra :)

Snart sova

Ja, nu är det kväll. Man ska nog snart sova är hellt slut. Men de e inte så konstigt när man har febber. I morgon ska klassen ha utvecklingssamtal. Men jag har redan haft mitt så är ledig. Det är bra så jag kan vila. Vad har ni gjort idag då?:P

Bada

Så nu ska jag ta ett bad i badkaret med mina ankor hihi.. Visst är dom söta?

Inflensa

Tror inte det är kräksjukan längre. Utan inflensa. Det är bätre än första alternativet. Symntomen finns där. febber, ont i halsen, ont i huvet. så blir att vilja nu tills på fredag. För måste gå ditt och skriva provet, till skolan då. Jag är hungrig men kan inte äta. Så jobbigt.

Annars är det inget svårt och läsa på engelska. Har läst Harry Potter innan och då fatade jag aldrig känslor i bökerna. Men nu kan jag det. Så min läsning har utvecklats till bättre och det gillar vi.

Vad ska ni göra idag?

Hej

Hej på er :) här sitter jag i min säng och mår illa och har ont i halsen. Har börjat läsa en prinsessas dagbok 10 (engelska). Jag trode sverige var på nr 9 så jag köpte 10. Men visar sig att jag inte läst nr 9 för i sverige  var vi på nr 8. Så får läsa 10an före 9an hehe. Kan inte vänta nr 10 är ju sista boken. Käns inte som jag missat något i den andra boken. Läste det till mej på wikolopedia (stavning). Men värkligen roliga böcker. Finns även på film 2 st.

Senare i dag måste jag plugga till ett prov på fredag. I ämnet förslola, skola och fritidshem. Jag är klar med instuderingsfrågorna allall. Men nu ska dom bara pluggas in.


Mår lite bätre...

Hej, nu är det kväll. Jag mår lite bätre nu, bara illamånde. Kommer vara hemma i morgon från skolan för ifal att jag smittar. Under dagen idag har jag vilat mej och set alla serier som kommer på tisdagar. Alla avsnit har varit bra. Vissa bätre än andra hehe.

Viktor har börjat titta på en bil. Det ska bli skönt att inte behöva låna hans föräldrars bil eller min mammas. Skönt att bara kuna ta bilen någon stans utan att fråga lixom.

Ha de fint alla

Sjuk

I söndags berätta jag ju att mamma legat sjuk. Japp nu är det min tur. Behöver inte gå in på ditaljer. Men menar om jag e dålig på o upptatera er.

Tidig morgon

Hej, jag gick och la mej tidigt i går. Hade ont i rygen och var tröt. Tror det varit en lång dag. Så jag gick och la mej runt 22. Idag kommer det också bli en lång dag. Först skolan sen hem. Sedan vid kl 15.00 ska jag möte en pappa om ett barnvakts jobb. Vad ska ni göra idag?

Fixar och donar

Japp det är vad jag hittar på. Reder ut massa broderi trådar. En enda röra. Fick dom av Viktors mamma i helgen. Väldrigt snällt :)  Dom räker ju till massa broderier.

Här är kjolarna jag köpte i fredags som jag lovade bild på men kunde inte ta förens nu.


Bilder 2009-01-19

Bilderna från skoldagen haha... Juste nämde aldrig innan att vi stack till Mc Donalds efter skolan sen hehe



  så där gjorde dom med varenda papper så det var inte bara jag som var uttsat.

Hemma

Hej alla, nu är man hemma efter en lång dag käns det som. I morse kom den införmations grupen på besök. Det var trevligt. Man lärde sej nytt som jag trode. På svenskan blev det bara flumigt med massa bilder. Ibland dricker vi för mycket kaffe. Vi skulle göra grupparbete, om upplysningen. Vi fixade införmation men sen flippade vi ut haha. Finns 40 bilder. Men ni får bara några här i nästa inlägg.

God morgon

Ja då bär det av till skolan om en stund. Änsålänge känner jag inte av något illa månde. Tror det tar någon dag jag. Har ätit frukost nu utan problem allfall. Tilda fick upp mej vid 8.15 när hon ringde det är bra. Så var uppe i tid. Ska ha med mej en liten påse på bussen så man inte ska störa andra åkare en hel dag. Snäll jag är va? Anledningen jag tror att jag kan börja må illa o så är att mamma legat sjuk i kräksjukan eller vinterkräksjukan hella helgen.

Vad ska ni göra idag då?

God natt

I morgon i skolan kommer en grupp vuxna utvecklingstörda personer och hälsar på. Ska bli intresant fast jag träffat dom föra året också när jag gick i 3an första gången. Men antagligen kommer dom komma med något nytt man inte vet. För man lär sej något nytt var dag i skolan.

Jag är bra på min lägg tid. Har hålt mitt löfte jag. Börjar 10.00 i morgon så att lägga sig nu e lagom.

Mamma är sjuk i vinterkräksjukan så inom vilken dag som hälst lär jag bli sjuk i det med. Men man kan ju hoppas på inte hehe... hoppas er dag varit bra

Lite bilder

Här är en bild på mej och Sofia och My från valborg :D Tänkte mer så vet ni vilka jag umgåts med igår hehe
 
Twilight för jag älskar bökerna och filmen ;)





Upptagen

Hej, kom hem för 1 time sedan. Vaknade vid halv 1 idag och åt frukost sedan stack jag till Tilda och såg film. Sedan gick jag och Viktor och åt mat på en tacos resturang nära där jag bor. Gott var det. Jag åt boritos med ris och Viktor två hårda skal med köttfärs o salad.

Filmen jag och Tilda såg heter Life Size med Lindsay Lohan och Tyra Banks. Den handlar om en flicka som får en barbie docka. Hon vill ha tillbaka sin mamma som döt för 2 årsedan. Så köper hon en bok om att återleva henne. Men i stälet blir barbin till liv. Riktigt rolig och bra.


Natt

Jaha, jag sov vill sova. Men nej jag kan inte. Har blitt rastlös i stälet. Man liger där i mörkret och kan inte sova. Gick upp och leta efter katten. Tänkte jag kunde myssa med den. Men den hitta jag aldrig. Så bestämde mej för och sätta mej här. Ingen e vaken typ. Bara jag. Vill inte vara uppe så här sent för då kommer jag bara bli gnälig i morgon när jag ska upp.

Ibörjan när jag började med kaffe, så drack jag bara det när man var och fickade på experso house typ. Det kunde lixom vara 1-2 gånger i månaden. Men sen började skolan och man började med kanse 1 kopp om dagen. Nu blir det ungefär 3 koppar på en skoldag. Det reliterar till att jag får sömn problem på natten. Även om sista koppen på en dag vara vid 15 på eftermidagen. Så till er som funderar på att börja med kaffe. Ta bara när du ska ut och fika som jag gjorde i början. Börja inte var dag. Det är mitt råd. Det är inte bara jag som har problem med sömnen pågrund av kaffe känner fler som säger det.

Jag ärkener jag får tillomed ont i huvet i bland av att jag inte fått kaffe på någon dag. Det är också en föld. Så för mej att sluta e omöjligt käns det som.

Fråga

Har du träffat någon kändis? Den frågan stälde jag häromdagen. Fick mitt första svar nu medans jag var borta. Kul att man fick något svar :) Så vi kan göra så nu får ni en ny chans kan inte du berätta om du mött någon tjändis någon gång?

Kväll

Hej då e jag hemma nu. Kom nys. Först fika vi sedan åkte vi hem till Sofia och åt Peia (stavning). Det var så got. Sedan åkte My hem så var det jag och Sofia kvar. Vi söng sing star och  sat och snackade. Väldigt mysig tjejkväll. Men nu ska jag sätta mej o läsa lite bloggar på blogloving. Vad har ni gjort i kväll?

Träffa tjejerna :)

Så nu ska jag bara byta om och sen drar jag in till stan. Det ska bli kul. Hoppas vi kan komma överns om någon bra midag vi ska äta ikväll. Det blir sing star o så också. hehe innan Tilda o jag gjorde de i veckan så har jag inte spelat på suppr länge. Oj tiden till bussen drar ihop sej. Hörs i kväll kanse... Vad ska ni göra då? :)

Lördag

Lördag idag, det har betyt sova läge och vara ledig så skönt.  Viktor städar här nu. Jag ska snart göra mej i ordning ska ju in till stan och träffa Sofia och My. Viktor ska på sin systers examens midag. Jag skulle också följt med men hade ju bestämt med tjejerna först. Men det är skönt o få slippa någon släkt midag ibland. Även om det typ aldrig händer tror detta är den första. Även om viktors släkt inte är min så har jag endå varit med han varje gång. Han har varit med hos min alla gånger jag har varit hos någon. hehe Men ja nu vill han jag ska hjälpa han  med att städa. Så får vara en snäll flickvän och hjälpa till nu :)

God natt

Mitt vandliga god natt medelande :) Så nu e det daks att sova. Det fortsäter med nya besökare varje dag här i min blogg. Då blir jag glad. Hoppas ni stanar. Om ni vill får ni gärna prominera på min blogg på blogloving. Själv har jag alla mina bloggar där som jag följer. Det är lätt och änkelt. Men nu ska jag sova. Sov gott alla

....

Jag skulle ju sen den filmen jag nämde innan den var inte alls bra. Synd tyckte jag. Annars har jag set på serien What a like aboute you? Den är dock jätte rolig. Viktor har sutit brevid mej och set en film på sin data. Så ser en vandlig fredagskväll ut vi sitter vid varsin data. Men de e lungt. Tycker de e skönt jag.

Mogondagens planer
:
Ska in till stan vid 3 möta upp Sofia och My. Vi ska först ficka och sen hem till Sofia äta mat och sjunga Sing Star...
Vad ska ni göra?

Film time

Nu är jag hos Viktor. Vi har ätit mat och hunit ducha sen jag kom. Även gosat med Lillen (viktors katt) har saknat henne. Men nu ska jag ta o se en film som heter The Cutting Edge going for the gold. Aldrig set den innan. Fick faxtiskt tips om den från en blogg jag precis börjat läsa. Som jag hita genom att hon komenterade hos mej :) Alltid roligt.

Föresten någon som vill jag ska läga in bilder på kjolarna jag köpte eller?

Fredag

Hej, Ingen som svarade på min fråga igår så blir inget inlägg om mina minen från när man varit med pappa på jobb.

Idag ska jag hem till Viktor och sova där. Annars blir det väll inget speciellt. Vad ska ni göra? :)

N
är Tilda och jag kom till skolan i morse fick vi veta att vår första långa lektion var instäld. Då blev man besviken. för man hade ju gått upp tidigt och så. Menar hade vi vetat hade vi börjat 12.10 i stället. Så Tilda, jag och Emma stak in till stan och jag handlade lite. En bok, två kjolar och ett diadem. Inne på H&M så fick man 2 plag betala för 1 på dom som var rea. Så för två tjolar betalade jag 45 kr :P det är toppen bra priser det. Sedan åkte vi tillbaka och åt lunch. Hade religon sedan kominikation och nu e jag hemma. Ska snart paka och åka till Viktor...

Fråga..

Liten rolig fråga innan jag läger mej nu. Har du träffat en kändis någon gång?  Min pappa är ju ljudtekniker så jag har träffat en del kändisar. I höstas var jag med i idol studion första året 08 som han jobba på idol. Varje år sen 04 jobbar han med melodifestivalen. Även träffat Darin. Har varit med 2 veckor på sommarlovet i rättvik 2000 och 2001 1 vecka i båstad. med Rapsoy in Rock. Vill ni höra mina historier om dessa tillfälen här i bloggen? Isåfal ska jag göra det i morgon när jag kommer hem efter skolan i morgon. Men vill ju veta först om ni vill höra :D

Nej nu ska jag gå o sova haha

God natt

Nu går jag och läger mej för och läsa. Kl 00.00 ska lampan vara släkt så blir det 8 timmars sömn. Det är ju sakt ska vara lagom. Plus är tröt redan nu så. Nu e jag duktig läger mej i tid. God natt bloggen

Kväll

Nu har jag äntligen ätit midag och sitter och ser på Coyote Ugly med bland annat Tyra Banks. Såg den första gången på tv när jag var 13 så har inte set den på några år så blev sugen. Handlar om en tjej vars drömar är att bli låtskrivare. Bor i en liten stad men flytar till Now York och vill lyckas. På vägen e det inte lätt börjar jobba i baren coyote ugly. Sedan blir det nog läggdags för mej.

Tips på och sova bättre

Dessa är från min kompis som svarade på mitt inlägg om snosa innan idag. Väldigt bra tips tycker jag :) jag ska mig an allt utom dricka kaffe. för det måste jag gör i skolan då hehe. Då när jag började 3an i höstas så sa jag att min läggtid skulle vara 21:30 men den bröts ganska snabbt. Jag älskar ju o läsa och så gick jag o la mej tidigt för o göra de. Men blev alltid att man låg med boken till 00.00 endå. Så med strikt läg tid kan bli svårt. Men lovar dej My och alla läsare ska försöka igen. Idag lär jag somna som en stock allfall. Har en sån kväll är tröt och gnälig. Tillomed mamma reagera haha...

- sluta dricka kaffe
- skaffa dig en regelbunden läggtid, en som tillåter dig att sova de timmar du vet att du brukar behöva
- drick lite varm mjölk innan du går och lägger dig
- undvik träning, tv-tittande och att sitta framför datorn för sent på kvällen
- har du ändå svårt för att somna på din nya bestämda läggtid, prova naturläkemedel från Apoteket, innehållandes Valerina-extrakt, det hjälper dig att somna in

Torsdag

Nu ska man se på amercian idol. Vad ska ni göra? Jag har läst hella eftermidagen så ska bli skönt detta med o se de :P

15-01-2009

Skolan var som vandligt. Man pimplar kaffe på rasterna, för att man e beronde. På vår lektion i mäniskor i behov av stöd diskuterade hella klassen skulle du kunna vara ihop med en lindrigt utvecklings störd? Många skulle nog inte kunnan det. Men jag tror att det kan gå. Jag har set det, bland annat på exteram meakover home adison (stavningen e inte så bra på engska) Man kan ju inte ha barn eller så men tillsammans kan man bli och leva lyckliga. Där var även en som sa att om man träffar en kille/tjej och man börjar träffas och får en relation och sedan får reda på att han/hon är lindrigt utvecklingstörd så kan man först bli arg för den inte sa det från början men sen så när de smält in förstår man varför och fortsätter förhålandet. För nakdelen om den berätar driekt är att man får rakt nej pågrund av fördommar.

Min fråga är skulle du kuna bli tillsammans med en lindrigt utvecklingstörd person? Hade varit kul o få svar.

Snosa

I morse när man skulle upp vile lixom inte kropen alls. Det var så skönt med att snosa med mobilen. Skulle möta Tilda 8.15 låg i sängen till 8.00 hmm belv stresigt man gick upp byte om och snappade åt sej en banan. Tycker det käns som att alla mårnar av denna terminen har varit så. precis gått upp på håren innan man ska åka. det är inte alls bra. Varför är jag så morgontröt? inerst innne vet jag svart, men man vill lixom inte ärkäna det. men för er ska jag det nu. Jag är uppe försent. Och de leder till sömnproblem. Ett tips till mej själv drick aldrig kaffe efter 19.00 på kvällen tillexempel. be någon tvinga dej att gå och sova. men de e ju inte de lätaste o få någon göra. har ni tips på hur mina mornar kan bli bätre?

God natt

Ja då lider kvällen mot sitt slut nu. Ska läga mej och läsa. Idag får jag fortsätta på en ö i havet.

Skulle ni vilja hjälpa mej med en sak? Att samla poäng inne på gratisbio.se jag hade blitt så glad. Bli medlem där och skriv att ni blev värvade av JagBaraJag http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=56345

Onsdag kväll

Här sitter jag och äter vanilj glass och lysna på Groov Coverage. Dom har jag värkligen inte lysnat på länge. Man får gammla minen från när man var 16 och började lysna på trance ska även lysna på Cascada sen också gamla favoriter :) mmm så god glass det var längesedan. Min katt liger så snält brevid mej också mysigt.

Det med att bli fotat ska bli kul. Mamma och My ska med sen kanse viktor ska med. Skulle gärna ha en fin bild på oss men tror inte han går med.

Tack för alla kommentarer och besökare ikväll blir så glad :D Jag brukar svara på alla kommentarer jag får så ni vet :)

Mina högklakade skor

Här är mina nya och enda högklakade skor ;) inte biliga alls. Storlek 33 så så små föter har jag. Pinsamt men sant.
Mamma och jag ska gå på den toto grejen. Ska bli kul.

Bli fotad...

Innan idag ringde det ett samtal. Jag nämde ju för några dagar sedan att någon på 08 nr ringt några gånger. Nu lyckades jag svara för jag var hemma. Det visade sig vara att man kommer till Turningtorso och bli sminkad och håret fixat sendan tar dom bilder på en. Man får köpa dom om man vill. Jag var skeptisk för har ingen och gå med. Allt utom fotona skulle vara gratis. det är ju bra. Sofia som anmält mig till detta sa till mej att ett foto kostade 200 kr st. Det är mycket för mej. Så om jag går hoppas jag att bilderna är riktigt bra. Men antar det. Tror ni att en kille skulle få gå med om jag skulle ta med Viktor?

Sing Star Abba

Tilda var här precis. Vi skulle spela spel. Det blev Sing star Abba. Det blev första gången jag prova det och det var väldigt kul. Dock fick man sjunga väldigt ljust i vissa låtar som dansing quine.

På msn:
Jag: När kommer du över och spelar sing star abba med mej? :)
Tilda: Nu?;)
Jag: hehe visst

Men nu blir det att se Scrubs och American Idol

God eftermidag

Ja då var denna skoldagen slut. Gick snabbt men endå inte snabbt. Roligast var lunchen när vi snackade om Björn Gustavsons lilla abba senarie. Det kom upp fler sketcher med honom och några med Soran. Sedan på vägen hem ämtade jag ut ett paket på posten inehöl bökerna jag bestält. Glad blev jag och exatid att läsa dom. Speciellt sista boken av en prinsessas dagbok. På engelska för finns inte på svenska än. Duktig man är att man ska läsa på engelska. Fast ja jag har ju gjort de med twilight 4 och harry potter 6-7. Jag tycker om den perioden jag är inne i nu med att älska och läsa. Den har legat i sen i sommras. innan sommaren 08 så läste jag kanse bara någon bok sådär i bland. Men har älskat det sen i 4an på grundskolan när jag fick harry potter 1 i mina händer.

God morgon

Japp jag är redan vaken. Vilket under. Kl är 6.27. Ja så är det när man har en elektriker jobbande pojkvän. Så nu ska jag titta lite på serier. Sen börjar skolan 9.05.

Tänk efter

God kväll, innan idag läste jag i BlondinBellas blogg. Hon frågade om det är killen som ska köpa en present? samanhanget var fira 1 år. Endligt mig ska inte bara 1 köpa en present utan om det är presenter inblandat ska båda handla till varndra. Man är ju 2 personer i en realtion inte 1. Om viktor skulle köpa en present till mej o jag stod utan hade jag skämts för han inte fick något. När man firar något som ett par ska det vara på licka nivåer tycker jag. Det ska vara mysigt och fira en sådan dag. Viktor och jag firade med att åka till Göteborg över en helg. Bode på hotel och såg melodifestivalen live. Men det är inget vi ska göra i år. I år blir de nog bara gå ut och äta eller så. Man kan inte fira stort var gång. Ni vet månads dagar? ibörjan av ett förhålande räknar man månaderna. Men tror senast jag sa grattis till Viktor på en månads dag var i agusti eller så. Inte han heller för den delen. Men 20 maj i år är det 2 år mellan oss. Det mins man allfall.  Det är lätt och glöma det där med månaderna när man varit ihop så länge som oss. Men min poäng är det med bellas fråga är att man är två i ett förhålande inte 1.

Ha en fin kväll

Recension

Här kan ni se en recension på mitt inlägg från igår kväll. Lite rolig sådär. http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.6624537#kommentera där är länken.

Massa serier :)

Hej, idag har jag legat och läst hella dagen. Så nu är Linas kvällsbog 2 läst. Man skratar och gråter och känner igen sig. Väldigt bra bok. läs den om ni kommer över den. Nu ska jag sätta mej och se på alla serier för idag, kyle xy, gossip girl, one tree hill, the secret life of the american teenaer, how i met youre mother. Ska bli en mys kväll ;)

God natt

Jag får säga god natt till er och hej kvällen är ung till Viktor. Han ska ju sova här. Men nu ska datan och tven strax stängas ner. Jag märkte för en stund sedan att jag misade guldbagegalan :( så synd om mej ville ju se den. Undrade ju om Arn filmen skulle vina något detta året. Hoppas det..

Hoppas er dag varit bra det har min

Vad händer idag?

Svenskan var instäld idag. Så vi hade bara en lektion. Hella eftermidagen har jag läst i Linas kvällsbok 2. Hämtade den på biblan idag efter skolan. Mysigt och läsa. Man skratar och käner igen sig i bland.

Ikväll kommer Viktor hitt och ska sova här. Mamma och jag ska äta tacos för jag är sugen på det. Jag ska läsa mer i Linas kvällsbok 2. Jag måste vara knäpp läser i 3 böker just nu. Inte på en gång men på den jag känner för och läsa ju då. Linas kvällsbok 2 och en ö i havet och arn-tempelridaren. Sedan har man fler böker efter dom som väntar på en hehe.

Vad ska ni göra ikväll?

Störigt

Hej, jag har haft ett numer som ringer mej och jag vet inte vem dom är. För dom ringer precis när jag är i skolan och har lektion. Det är från Stokholm för käner igen riktnumret det är lixom 08. Det går lixom inte att missa. Pappa ringer mej från stokholm ju men det är inlagt i mobilen. Så det är inte min pappa. Antingen får dom sluta ringa eller så får dom ringa när jag inte har lektion. Man skulle vilja veta vem det är.

Igår läste jag ju min Frida tidning och mitt i tidningen märker jag att dom fixat en förhandsvisning på filmen I taket lyser sjärnorna. Men förhandsvisningen kommer bara vissas i Stokholm. Det är synd om oss som inte alls bor nära Stokholm. Tycker dom kunde fixat i fler städer som Malmö, Göteborg och någon stad längre upp i Sverige. För det gjorde dom 1 gång när jag gick i 9an. Då var jag och såg Prinsen och jag i Malmö. Har dom fixat det innan bör dom gjort det denna gången med! Eller vad säger ni?

God morgon

Ja snart är det skola igen. 2 lektioner idag. Båda är långa. Det blir Svenska B och Mäniksor i behov av stöd. Sedan när jag kommer hem ska jag nog läsa lite i en ö i havet serien. har inte hunit så mycket av det nu i helgen.

Gilar ni komikern Soran från parlamentet balnd annat så är detta hans blogg http://soranismail.bloggagratis.se/  Den är rolig. Man får se hans vardag. Just nu är han och en till i USA. Men det roligaste nu på senaste har varit vido bloggarna dom har satt upp. Dom härmar två tjejer och det är roligt. Rekomenderar hans blogg om du gillar komiker :D

God natt

Snart är det en ny vecka. Undra vad som ska hända då? Har inga planer mer än skolan. Men det löser sig man kanse kommer på något.

Jag bestälde 2 böker ikväll på cdon.com den ena var sista boken av en prinsessas dagbok. Ska bli kul o läsa. Har läst alla i den serien under åren. Väldigt underhålande och roliga. Finns även på film. Sedan köpte jag en annan bok av samma förfatare som heter hur man blir populär. Värkar också rolig.

Har du/ni något bok tips. Ska vara tjejböker då.

Nu ska jag sova kram Julia

Home sweet home

Ja då är man hemma efter en helg i Stokholm. I fredags gick jag i skolan och sen åkte jag dirket till centralen och tog tågt. Tåget är alltid som vandligt, 4 timmar med sin ipod. Jag brukar även sova för är så åksjuk. Tur det finns åksjukstableter. När jag kom fram hämtade pappa och Pernilla mej. Blev en lung fredag då vi satt och snackade o så.

L
ördagen var vi och handlade på olicka släten. Men det bästa var nog endå skorna jag köpte hihi. Vi var även i en baby afär och handla bodys, skor, strumpor med mera till den kommande babyn. På kvällen var vi hemma åt god mat. Det blev kött, bakad potatis och vitlökssås. Det är en av mina favorit rätter. Men den som är apsulut favorit är fondy och tacos hehe. Vad är eran favorit rätt?

Söndagen har jag också bara åkt tåg. Mamma hämtade mej vid centralen och sen handla vi och nu är man hemma. Ska sätta mej och läsa i min nya Frida tidning.

Söndag = Tåg

God morgon, det är det allafall för mej. Idag ska man åka tåg hella dagen. Men kommer hem vid 18.00 så kommer höra av mej i kväll med ett långt inlägg om helgen.

Stockholm lördag

Hej, idag har jag åkt bil och åkt bil käns det som. Vi åkte först och köpt högklakade skor till mej i en afär med små storlekar. Nu lär ni bli chokade mina sko storlek var 33och en halv. Men snygga var dom. Får väll ta en bild när jag hiner. Sedan åkte vi till en afär långt ut 4 mil från Stokholm. Där handla vi bebay kläder hihi. Vi vet ju inte om det är en flicka eller en pojke. Så det var inte alls lätt att välja kläder till den. Den/det kallas knytet hehe. Sedan åkte vi till ett stort köpsenter och handla mer kläder till den. Vi åt även mat där, jag valde Taco Bar. Gott gott. Men nu är vi hema och jag ska strax öva gå med skorna. Ska bli kul. Jag måste ju öva för att kuna gå i dom bätre. Hör kanse av mej senare.

Är i Stockholm

Ja då är jag här. Kom fram igår. Har haft det mysigt umgåts med pappa och Pernila. Hennes mage syns lite nu som en bulle :P hon är ju gravid hihi.

Idag ska vi åka till en sko afär köpa skor till min student och så förhopnings vis. hoppas dom har 34 i storlek.

Vad ska ni göra?

Hos Viktor

Nu är jag hos Viktor ska sova här. Blev bestämt nu ikväll. Jag gör det för i helgen ska jag till stokholm och då får jag inte träffa honom direkt. Vi brukar inte sova över på vardagar annars men ibland gör vi. Men inte ofta.

Jag ska ha med mej data till stokholm. För att göra det måste jag ha den i skolan i morgon och det gillar varken jag eller Viktor. Så ska inte ha min data väska utan honoms. Men den är endå bätre.

Nu ska jag läsa vidare hihi

Torsdag

Nu är det kväll. Kom hem vid 13 i dag. Igentligen skulle vi haft bild på eftermidagen, men vi fick veta att vår lärare gått bort under lovet. Jag kände henne inte så bra. Man kom till lektoionen och målade och sen gick man hem. Sen var det inte mer med det. Så jag är inte jätte berörd. Mer än att det är synd om hennes 16 åriga sån.

Efter skolan åkte jag till bibloteket för att lämna filmen. Då hittade jag alla bökerna av filmen så nu har man sutit och läst hella eftermidagen. bökerna är som jag mins dom, men är endå bara på första så ni vet. Det var väldigt mysigt, att krypa ner i sängen. Men jag tog bara en pause för att skriva lite för er. Det är skönt och skriva av sig.

Undra vad det blir till midag idag då. Vi får se.

God Morgon

Japp denna morgonen började tidigt :).. Skolan börjar 9.05 så har ett tag till innan bussen går. Man bör nog paka väskan och ringa Tilda för och se om hon är vaken äns. Efter skolan ska jag även till biblan lämna tillbaka filmen jag lånade. Synd för hade nog velat se den igen om ett tag så får väll låna den igen då eller köpa den på cdon.se gillar den sidan dom har värkligen det mesta.

Som jag trode kunde jag inte sova redan kl 23. Så låg och läste i första boken av Gossip Girl :) den är anorlunda gämfört med serien på tv för man får ju veta deras tankar. men där har vi igentligen alla skilnader på filmer och böker hehe.. Så jag tycker att har du läst en bok innan och sen set filmen så fatar du den mycket bätre för du vet vad den tänker i den senen och så. Någon som håller med mej?

Sov gott

Så nu ska jag läga mej och sova. i morgon är det skola. hoppas man somnar bara. I helgen åker jag till Stokholm till pappa och hälsar på hihi.. Ska bli kul.

Onsdag kväll

Nu har jag varit ute på Mc Donalds med Viktor. Sedan följde han med mej upp och myste lite. Sedan nu sitter man och kollar på gramisgalan. Jag trode först det var guldbagegalan. Den är ju mer intresant. Vill ju veta om Arn filmen kommer få pris i år den fick ju bara 1 föra året.

Vad gör ni denna kvällen?

...

Så nu har man sprungit runt letat efter mynt till bussen på torsdag och fredag. Hittade precis till bussen. Det var tur. Så nu kan man komma till skolan.

Jag har varit sugen på läsk och gakomole nu i 2 dagar. Jag snackade nys med Viktor och vi kanse ska åka ut och fika så då kommer jag få läsk allfall. Så vi får se om han kommer och hämtar mej med bilen.

Sen blir det tigigt i säng. Eller ska allfall försöka skolan i morgon så. Men det brukar sluta med att man e uppe sent och tröt första dagen för man inte e van vid dyngsrytmen. Sen blir det att man somnar tidigt på kvällen sen så det är bra.

Onsdag

Hej, nu har jag vaknat. Så dagen fortsäter med serier och filmer idag med. Det kom nytt av 90210 som jag gillar mycket. Sedan blev jag förvånad det kom nytt av Scrubs sesong 8 då. Endligt Viktor var föra den sista. Men det kanse det inte var då. Jag följer den serien för att Viktor och hans vänner har set alla avsnit och kan dom utantill, plus jag tycker den är rolig. Så därför kollar jag på den då. Så nu ska jag ta fukost.

Viktor glömde sin klocka här i måndags undra om han ska hämta den idag? hehe

God natt

Nu ska jag gå och läga mej. Blir nog att jag ska läsa lite men får se. Om jag börjar med o läsa kommer jag ta upp första Gossip Girl boken. Men får se e tröt faxtiskt. Borde sova pågrund av att skolan början på torsdag.

Såg filmen Raise youre voice med Hilary Duff. Den är värkligen bra. Så har ni inte set den se den.
Handling: Teri är talangfull sångerska. Hon vill komma in på ett musik program över sommaren. Men där kommer något i vägen. När hon börjar där får hon nya perspektiv om saker.


 
Sov gott alla

Hej

Hej, nu är det kväll och jag sitter vid min data och ser på en film. Vad gör ni denna kväll? Här har varit många besökare idag så välkommna hit till mig. Hoppas ni gillar min blogg. Är det  ni vill fråga så går det bra. Hoppas ni får en bra kväll.

Hej Hannah

Tack för komentaren :) jag tar inte illa upp. För det är som du nämde jag har skriv och läsvårigheter. Dysleksi (stavnig). Faxtiskt en bra ide att skriva upp det på min persentason så ska nämna det där jag lovar. Är det något mer du undrar över kan du alltid fråga.  Ha det fint alla som läser och så nu vet ni det jag är Dyslektiker.

Tog fel

Jaha, jag hade visst fel vi börjar igen på torsdag. Wiiee fick en extra dag med lov ;).. Jag har set alla serierna nu. Så bra dom var och så skönt dom är tillbaka :D... Alla berödre en på olicka sätt. När man titade märkte man hur mycket man saknat dom. Men nu är dom ältligen tillbaka.

Idag frågade Lina-Stee om det är okej att gå ut utan smink? Hon skulle ha en smink fri vecka. Det tycker jag är coolt. Min mening är: Jag sminkar mej inte särskilt ofta, bara när jag ska på fest, midagar och liknade. Jag tror det är så för att jag inte orkar sminka mej bara för att jag ska till skolan eller så. Sedan jag har aldrig tyckt det var kul med att sminka mej. Alltid tyckt att de var roligare o läga pengar på filmer och böker tillexempel.

Vardagen börjar igen

Yes, nu börjar vardagen. Gossip Girl, One tree hill och the secet life of the amercian teenager kom ut idag :D Alla var licka bra som vandligt hihi.. Skolan börjar i morgon också det är inte alls licka kul. Men huvesaken är att serierna har komit. Vad ska ni göra idag?

Tillbaka

Nu e jag tillbaka hemma. Vi var inte alls ute länge idag. Annars brukar vi det. Jag vet inte varför men men hehe. Men nu ska jag krypa ner i sängen o ta med mej datan och se en film :) vad ska ni göra? Viktor vile inte va med på bild haha


hej och hå :P

Hej.. idag har jag inte haft lust o skriva men så kan det vara. Men nu är det kväll och man har lust. Viktor sov hos mej igår till idag mysigt mysigt det. Dock åkte han hem redan vid 10 i morse för o ämna tillbaka bilen till hans föräldrar.

Idag gick jag in på Etage hemsida och dom hade tydligen inte öpet i morgon :( så blir inget av det tråkigt... Men kanse ska ut med Petra i morgon på pubben. Men är de öpet en måndag?

Snart ska man ut med Viktor och Axel åka bilen haha var ett tagsedan :P så ska man få kaffe också.

Kvällen

Den har varit rolig. Kom hem vid 23 något. Ganska tidigt blev det, att komma hem men de e lungt. Man kan inte komma hem sent varje gång. hehe... Men det var så att Viktor har varit tröt hella dagen. Så viste redan innan att han ville hem tidigt. Tjejerna blev glada för presenterna det är jag glad över. Vi hade köpt martiniglas men jag tycker man kan göra drinkar i dom :P dom var väldigt fina :)...

Min nyårskläning håppas ni gillar den
 

Har handlat

Så nu sitter jag hos Viktor. Vi har handlat en present nu. Blir säkert bra. Jag vet att jag blitt glad :)... Viktor ska sova hos mej i natt ska bli mysigt så längesedan han gjorde de hos mej. Vi ska vara hos Sofia och Sara kl 19.00 så innan des ska man duchat bytt om och sminkat sej och salgit in presenten. så nu får man stå i :P

Lördag

Snart hämtar Viktor mej så ska vi handla en present till Sara och Sofia. Kallar dom tvilingarna med S. För i kväll blir det fest. Jag tänkte jag kunde använda nyårskläningen igen. Iomed man vill använda den igen och det att dom som man ska festa med har inte set den innan. Så vad ska ni göra idag?

Så fängslande

Nu har jag sutit här och set dom 8a avsniten av En ö i havet. 30 min på varje. Man sat och mindes saker från bökerna och saker man glömt som man blev påmind om. Man blev så berörd och fengslad. Jag vill så gärna läsa bökerna igen. på melanstadiet läste jag dom kanse 3 gånger om eller något. men det är många årsedan. På bibland har dom aldrig alla på 1 gång så om jag ska läsa dom är det bara att köpa lixom. I filmen ändrade dom lite på slutet men det var endå rörande så det fick funka för mej. Dom flesta gånger gillar man alltid bökerna mer än filmen. Men i detta falet är båda jätte bra. Filmen fångar värkligen upp boken så som jag set den. 5 av 5 på både böker och film.

Handling: Steffi och Nelly kommer från tyskland och är judar. Får komma till Sverige till Göteborgs skärgård. Året är 1939 när dom kommer till Sverige. Föräldrarna är kvar i Win. Man får följa dom i deras vardag och anpasning till Sverige. Dom får brev från föräldrana. Steffi börjar plugga på lärovärket. Hur hon haterar kärleken till Sven. så man får följa henne under alla år det är krig.

Kort resume på alla 4 bökerna.


Något som jag gilade var att huvepersonen som är Steffi är samma som spelade i Linaskvälsbok. Så man kan förvänta sej att kanse se henne i fler filmer och det är skoj. Hon är en bra skådis. Hoppas dom ska spela in Linaskvälsbok 2 också. Den är mins licka b

Hemma

Jag fick tag på filmen och så glad jag blev :D så ska sätta mej och kolla nu hella kvällen. fick dok inte tag på linaskvälsbok 2. men bokade den.

träffade My i stan gick runt och kolade jätte länge så nu vet jag vad som ska köpas i morgon. till var och en av dom  i present..

Fredag = Stan

Ska till bibloteket idag och låna filmen och bökerna En ö i havet. läste dom 4a när jag gick på mellan stadiet flera gånger älskade den serien. jag har hört att den skulle komma som en serie på svt men alltid missat den. igår såg jag att den fanns på bilblan så ska ditt någon gång i eftermidag plus så ska jag träffa My i stan ska handla presenter till Sofia och Sara. hoppas man hittar något till dom. Jag ska bara titta ut något och sen får viktor och jag handla det i morgon för har inga pengar själv. funderar även på att låna linas kvällsbok 2 :) för blev så sugen och läsa den nu efter att set 1an på film. har läst 2an innan men vill igen. dom är värkligen svin bra. nej nu ska man in i duchen lite snabbt

Bätre sent än aldrig

Så nu ligger bilderna uppe på bildagboken från semstern. inte många för kamran dog och hade ingen laddre med. men ni får gärna kolla. läger även in några här :)

     

Annars lysnar man på ljudband och broderar förutom läger ut bilderna hehe... så vad ska ni göra denna första dag 2009? jag ska bara ta det lungt och så

Första inläget 2009

Hej.. Då välkomnar vi 2009.. Änsålänge har året varit okej hehe... Man har sovit, ätit frukost och åkt bussen hem. Nu ska jag njuta av att vara hemma och fundera på vad man kan köpa till Sara och Sofia i present? Till Sofia blir de någon bok eller film tror jag man ska bara komma på vad exakt hon vill ha. Sara e svårare vet apsulut inget om vad man ska ge. kan ni ge mej tips om vad man kan ge en tjej som fyler 20?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!