Åkt en runda

Nu sitter man här vid sin data och läser bloggar. Börjar dock bli tröt. Är nog för att jag inte drukigt kaffe. Då blir jag tröt. Nu under sommaren har jag börjat dricka 3 koppar på 1 dag. Det är mycket om man gämför vad jag drack förut.

Viktor och jag har varit ute på en bil färd innan. Åkte och köpte hörlurar till honom. Hans andra hörlurar har katten käkat på. Hmm skumt borde inte vara särskilt gott! Det är Viktor som har katter inte jag. Vi var även hemma hos mig en sväng för att jag glömt att paka lakan och bekini. Viktor hade inte sakt något om detta (är det killar upp i dagen? man får inte reda på något alls). Vi kommer ha en pol vid stugan säger dom. Alltid nice! Vi köpte även åksjukstableter åt mig.

Roligt att ni läsare gillade mina bilder :D Men nu ska jag nog sätta mig och kolla på en anime serie :D

Fortsätning av bilder


Bilder 2009-07-30

Där var typ inga bilder på när vi spelar Skippo i min kamra men när vi gjorde efterätt finns. Ni får även bilder här från Vår minigollf tur för 1 månad sedan :Pvar inte klar men viktor hämtar mej nu... kommer mer bilder sen

Torsdag

Idag ska jag hem till Viktor. Vilket blir om exakt 40 min. Ska bli skönt och vara med min pojkvän. Vi ska grilla till midag. Ska bli så gott. I morgon åker vi till Västervik. Käns smått nervöst och träffa hans släkt.

I natt hade vi roligt. Satt och spelade Skippo kort jätte länge. Dock blev det inte så mycket PS 2 spel hehe. Kommer bilder snart från natten kvällen. Dock får se när Tildas och Sandras kommer in. Men mina bilder kan ni få se.

D
etta med att blogga är roligt när man värligen känner för det. Vilket jag gör också :D

2 dagar sen fyller Viktor 20 år ;)

Natt blogg

God kväll.. Nu sitter jag, Tilda och Moa och spelar Cras Bandicot - rasing cart. Väldigt roligt. Vi har spelat fia med knuff innan väldigt roligt. Vad hittar ni på ikväll? Senare ska vi nog sjunga sing star hehe... Mycket spelande. Men ibland får man ha sådana kvällar. Jag ska även bjuda på Gvakomole och gruk och morots stavar till. Gott, gott i gottgott. Ja jag är skåning hehe.. Nej nu är det min tur och spela hehe

Flum kl 3 på natten

Hej, läsare...

Jag och Moa sitter här och väntar på att kaffet ska börja värka. Vi väntar även på att Sandra ska ringa oss. Vi ska umgås med både Tilda och Sandra idag.

under sommaren har jag och Moa umgåts mycket. Det är mysigt och ha någon vid sin sida. Vi har även kommit på att vid kl 3 på natten kan man skrata åt allt! Igår Var en sådan natt. Kunde inte sluta skrata åt något i Twilght. Vi lyssnade den på ljudband.

På fredag ska jag åka med Viktor till Västervik och möta hans släktingar på en midag. Kommer vara borta hella helgen. Plus Viktor fyller år på lördag. Då ska han få sin present från mig.

Blandat

Hej, nu är det måndag. Fast ja hålla kol på dagarna gör jag inte så mycket igentligen. Fuskade och kollade på datan. Jusst nu tvättar jag. Blev lakan idag. Får ta kläder en annan. Moa är på väg hitt. Vi får se vad vi hittar på.

I går åkte jag till Lund och såg Harry Potter med Rebecka. Jag såg den även på premiären. Så nu har jag set den 2 gånger hehe.. Typiskt mig. För övrigt har set alla HP på premiären.

I morgon ska jag träffa Tilda ska bli kul. Vi skulle nog se någon film.

Smsa

Jag tror jag dör :P
Jag sitter och smsar med Sandra om allt möjligt. Först snackade vi om Harry Potter 6 och så. Sen snackade vi om nya skolrona vi ska börja på. Hon trode jag skulle börja på den tjater linjen. (jag kom inte in).

Sandra: du kan ju spela tjater på fritiden? spella Bella i Twilight?
Jag: Nej vill vara alice.
Sandra: kan tänka mig det. undra om twilight kommer som tjater någon gång?
Jag: nej men som musikal kanse?
Sandra: Det skulle vara kul. kan tänka mej den som musikal. skulle ta bort känslan.
Jag: tänk dig bella brista ut i sång? dumt eller vad?
Sandra: tänk Edward och Jackob i en sjungande duell.
Jag: sluta jag dör.
Sandra: tänk dig charlie sjunga i stälet:) det skulle vara en syn.
Jag: sluta! vill ha Twiligt som det ska vara!

Jag vill nog ha Twlight som den ska vara eller vad säger ni tjejer?

Bilder

Jag och Felica
Jag, Felicia, pappa och Pernilla
Moa och Emma
Viktor, tortan och Thetrese

Hej

Nu var det jätte längesedan jag skrev här... Men hoppas ni inte glömt mig för det. Jag har inte skrivit för att jag har sommarlov. är uppe sent sover länge och almänt lever livet med mina vänner och pojkvän. Hoppas ni har det bra. Min desing här inne är forfarande inte fixad. Men Rebecka ska kolla på det. Jag ska försöka komma igång med skrivandet igen. För i bland saknar jag det. Men samtidigt känns det som jag har endå sommarlov. Vad har ni för er?

Kom hem från Stokholm i går efter att varit där i 5 dagar. På kvällen firade jag och vännerna Viktos som fyller 20 om 1 vecka.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!