Hemma i Malmö igen

Hej alla :)
Kom hem i morse vid 8. Så sov hella förmidagen. Har bara tat det lungt idag vilket behövs om man åkt bil en hel nat. I Stokholm har vi gått på gröna lund (jag åkte inget för är åktsjuk), Såg transformers 2 på bio, Shoppat en massa kläder och en bok och en film. Sen har jag ju fått se min lilla syster en hel del.

Jusst nu sitter jag och vänntar på att min lax och pommes ska bli klara :P Ska bli smarigt i magen.

Ikväll så ska jag bara vara hemma tror jag. fast ja börjar pigna till lite. Får se. Ska nog se på lite Kyle XY köpte första sesongen på dvd ju :D Eller så sitter jag nog och läser lite.

Puss på stan

Det började med att Viktor och jag väntade på bussen. Skulle pussas men så kom en bil och dom tutade på oss. Så vi blev ju störda. Sen nu har Viktor börjat tuta på varenda pussandes par ute... Så flumigt va?

Eftermidag

För några dagar sedan berätta jag att min kompis från Dalarna har kommit ner till Malmö. Så ja hon kommer kanse hem till mej sen. Jag är forfrande vaken. Men sjukt tröt efter att varit uppe sen kl 6 i morse. Ska bli mysigt och umgås med Josse allfall. Var 1 årsen sist.

Måndag

Nu är kl snart 10 och jag är uppe. Har varit det sedan kl 6. Bara för att då skulle Viktor på jobb och hämta något. Kunde inte somna om. Är så ljust i mitt rum. Nu siter man här och ser på en serie. Är väldigt tröt men det går.

I lördags var vi bara på pubben. Så ja det blev 3 dagar för mej att festa. Igent att rekomendera.

Snart åker vi till Stokholm. Blir på onsdag. Jag, Moa och Viktor. Blir borta några dagar.

Vad har ni haft för er?

Ska man eller ska man inte?

Det käns som rätt fråga jusst nu. Ska man ut på sita slakt någonsin, eller inte. Halva prset att gå in och halva priset på spriten. Varför jag ställer mig denna fråga är för att: midsommar i går var de fest och vi var på pubben i torsdags. Varit två roliga fest dagar redan och jag är hellt slut. Jag har aldrig festat mer än 2 dagar innan. Men ja det är ändå sista slakt. Hmm nej är ganska splitrad här. Vi får se i kväll.

Som jag sa i torsdags var jag på pubben. Vi gick till det vandliga stället på Azale. Blev en lung men rolig kväll. Moa och Viktor sov hos mig. Mysigt när man har sovande hos sig.

Igår var det midsommar hos Sara. Först åt vi midsommar mat. Ja ni vet sill och potatis och hella bitten :P haha så gott.. Sen kom lite mer folk ditt och festen drog igång. Flippat men så sjukt kul.

:)

Får man lov att säga att här i mitt rum är det ensamt. Jag Julia säger att jag känner mej ensam. hmm inte vandligt. Ofta gillar jag att vara för mej själv och läsa en bok, se film eller så. Tur Viktor kommer hem i morgon. Då fortsätter hans semster. Antagligen ska ju vi till Stockholm nästa vecka. Blir jag, Moa, Viktor tror Axel och hans tjej också ska med. Värkade så på Viktor. Men det ska bli kul. Hoppas vi kommer i väg bara. Så ska nog ta och se en serie nu :)

Onsdag

Hej, nu har man kompis Natalie skapat en blogg. Blir lite avis på hennes desing.. Här har ni hennes blogg: http://nataliesk.bloggspace.se

Idag ska jag bara ta det lungt. Såg nys Jonas Broters 3D konsär. Så bra den var. Längtar tills Natalie och jag ska se dom i höst på Malmö Arena.

Gårdagen blev inte som planerat men ändå väldigt bra. Vi såg 1 av alla Harry Potter filmerna. Sen spelade vi Disney TP och kotte hella kvällen.

Viktor kommer hem i morgon :D

Hej... :)

Måndag idag, men käns fortfrande inte som att jag har sommar lov utan mer som att man är bara ledig. Igår var jag och Moa på bio såg Flickvänner från för. Den var bättre än väntat. Snart börjar bio sommaren allfall. Blir Transformers 2 och Harry Potter 6 för min del. Vilka filmer blir er bio sommar? På tal om Harry Potter så ska jag och lite kompisar kolla på alla HP filmerna i morgon :P ska bli myssigt.

Ja i lördags var jag och Moa hos Sara på hennes fölsedags midag. Kul att få träffa hennes barndoms vänner. Vi fick hamburgare och pommes till midag så gott det var. Vi tog även lite bilder.

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Så ska se på film och läsa lite tror jag :)

Ikea

Idag ska jag, Farmor och Börje åka till ikea. Ska få nya bakar till mina kläder. Finns gardirober men behöver bakar.
Dom senaste dagarna har jag varit med Moa. Ska även vara hos henne i kväll. Ska passa hennes systers lilla valp.

Fick bilder på min student i går av min kusin. Så många och så bra :D

Jag och lilla syster

Ut och fika

Så då ska man ut och ficka :) Kommer hem i kväll... Vad ska ni göra idag?:D

Bara för att bilden är fin :D

Måndag

Hej, under helgen har jag varit med Moa och Viktor. I lördags med Moa och söndagen med Viktor. Nu börjar jag desutom vänja mig med att bo här i detta nya rumet. Riktigt mysigt. Fick min present av Moa, Sandra, Emma och Marie i lördags. Väldigt fint. En ram som jag ska ha viktor och mej i. En bok och anti hångel piller :P

Jag är väldigt nöjd med min student måste jag säga. Man har varit så nervös in för den i månader. Men värst var kvällen innan. Svårt och sova hade jag. Men det gick. Sen var jag även nervös innan vi skulle springa ut. Men hittade mina släktingar gorde jag. Känndes som att alla var där.

Här kommer lite bilder på saker jag fått och plankatet. Men det är inte allt jag fick. För det som inte finns på bild är forfrande hos min farmor.

Fina vin glass
Tycker min hylla blev fin:D  med massa kort och mössan och så :D

Fredag

Här sitter jag med Moa och myser med godis... Vi smsar med vännerna och snackar med vandra :P Här kommer fler bilder från studenten

Samanfatning studenten

Hej, nu är det över... Nu är man arbetslös och har sommarlov den 11.

Champangefrukosten: Tildas mamma med Tilda hämtade mig och Marie på södervärn sen Emma där hon bor. Vi åkte ut till vår klasskompis Malin där alla i klassen var hella förmidagen. Väldig snällt vi fick vara där. Vi hade skoj och sånt. Vi började skrika och ha oss med tutor redan då.


Lunch på big bowl: Vi åkte till Big Bowl och åt lunch med bussen. Vi var vädigt högjuda, men det var bara roligt. Utan för stod vi i en halvtime och tjoade och stimade. Sen gick vi in och fick mat. Man valde mellan lax och panbiff. Valde lax. Vid denna tiden var de soligt och varmt på dagen.

Skolfoto: Efter maten åkte vi till skolan och tog skol kort. Sen sat vi i rast halen i 2 timmar. Då mötte vi upp Moa och Sandra och Sara. Bytade presenter och så. Moa hade glömt min.

Utspringning: Först samlades vi i Aulan och rektorna snackade. Sen fick vi gå upp i klassrummen och kolla på havet med folk. Försöka hitta sitt plankat. Mitt kom väldigt sent. Så såg inte de förens när jag precis sprang ut. Jag hade massa släktingar där. Så kul och se dom.

 Flaket: Väldigt roligt att åka i stan. Dock väldigt kalt med allt reng. Även då var klassen så igång med visslor och skrickande.

Släktmidagen: Väldigt lyckad :D var hos min farmor. Massa släktingar och vänner. Så tackar alla för att ni kom.

Hipp: Jag och Viktor åkte till nattcluben Heleneholm hyrt. Där mötte vi Emma, Moa och Tilda. Sandra och sara kom alldrig. Mötte några från klassen. Där var inte så många. Sen kom man hem 3 på natten.

Få besök

Nu ska pappa och Pernila strax komma och kolla på hur jag bor :) ska bli trevligt. Sen åker vi nog till sytemet och handlar lite champange :P
Så här ser jag ut idag :D
Mitt nya rum

Onsdag

Vad händer idag? Jo följande. Ska strycka min kläning till studenten i morgon. Köpa presnt papper för att slå in Lilla systers presenter. Åka till systemet med mamma. hjälpa Viktor och mamma att köra saker till tippen. Under dagen någon gång kommer ju pappa och dom in till Malmö och hämta flaken och så. Det kan bli kul och se dom syster och pappa och pernilla. Ikväll sen kan jag ta det lungt och förberda mig in för i morgon. Längtar bara änu mer i för i morgon nu.

Ny bild

Är det så här det ser ut när det rengnar killar? ;) isåfall är det väldigt snyggt :D bilden är från http://www.twilightsweden.se/nm/1.jpg
Tycker även att det är kul att Sverige var först med dom bilderna :P


Här kommer en snygg bild på Jackobs förvandling av en tjej som har en Twilight blogg

Slapna av

Nu är det min andra kväll här i rumet. Nu är allt i bokhyllorna insat allfall. Jag och viktor har även handlat lite bas mat nu. Han var så snäll och hjälpe mig. Dock är det så ensamt att äta själv, laga mat till sig själv. Men får väll bli van vid det. Men just nu käns det svårt. Annars är jag tröt och sliten efter denna flytt och den är än inte slut. Men nu för en stund ska jag sitta vid min älskade data och slapna av.

Student 2009

Nu hör man massa student flack i stan. Så fuskigt jag vill också.. Men på torsdag så är det min tur :D
Här har vi förberätt in för flaket.


Svar...

Fått en anonym komentar om att få hjälp med desingen. du kan väll skriva din mejl till mej :) för hade värkligen behöft hjälpen.Hej, nu har jag fixat lite mer med mammas flytt idag. Har tömt det sista och så. Men i morgon är det igång igen måste hjälpa till att köra saker till tippen. Men nu i kväll ska jag bara ta det lungt. Måste fixa mig någon mat strax. Jag funderar på vad jag kan laga.

Annars i dag har jag varit i skolan lämnat min nyckel och hjälpt klassen måla lakanen till flaket på torsdag. Kan vissa bilder sedan. Även på dagens autfit :D

New Moon och Harry Potter

Trilern är här :D den är riktigt bra. Synd bara att dom inte visade jackob lite mer. Skådisarna värkar vara lite mer bättre i denna filmen än föra. Tror det är presen från alla fans. Tilda kommer bli besviken hon ville se voltori (stavning) men dom var inte med heller. Sen såg jag den långa trilern för nya Harry Potter filmen. Man blir besat och vill bara se resten av båda. Så nu längtar jag tills vi ska samla gänget och gå och se dessa filmer :P

Flytt idag

Nu är det morgon. Min flytt börjar inte förens vid kl 4. men innan det ska mammas flytt göras. Så vad ska ni göra idag då?:)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!