Twilight träff

Läste på en sida att det ska vara en twilight träff i Helsingborg. På deras biblotek. http://www.twilightsweden.se/  Tycker det ska bli kul jag. Hoppas på att kunna samla ett gäng vänner och gå ditt. Plus träffa andra fans.
Finns det någon som vet en blogg om Taylor Lautner?

Febber

Här sitter jag hemma och har febber. Jag har set på serier och vilat hella förmidagen. Nu på eftermidagen har jag ringt en frisör om att göra en balfirsyr den 9 maj. Men hon viste inte om dom skulle ha öppet en lördag så skulle ringa igen i morgon. Tittar även på andra hands 1or. Men nu har jag kollat färdigt ska nog kolla film. sagan om dom två torrnen extended verjison. Kollade 1an i söndags. Hoppas ni har en bra dag.

Fråga

Har lite febber så är svag. Men kan klara det. Måste skriva ett prov i morgon i skolan och på onsdag. Sen kan jag vara sjuk hur mycket jag vill, för då e det så gott som lov. Ska bli skönt med lov. Käns som det behövs.

Fick en fråga idag. Om vad gillar jag. utekväll eller hemma kväll?
Jag gillar båda delarna. Jag gillar gå ut och dansa på nattclubb med vännerna. Bara inte för ofta för det sliter på en. Sen älskar ha filmkvällar med tjejkompisarna o mysa o sånt. Gillar även vara hemma med Viktor. Så gillar båda delarna.
Vad gillar ni hemma kväll eller ute kväll?

Nu ska jag läsa så länge vi båda andas och fortsätta mitt beronde.

Bio Kenny starfigther

Jag var med Emma och Sofia såg Keny Starfigther Kenny begings. Vi hade jätte roligt för filmen var så rolig. Sat och komenterade och skrtatade hella tiden. Sen var ju Bill Skarskord med i filmen duktig han är. Finns värkligen i släkten där att kuna skådespela.

I morgon ska jag på Si-Fi mässan med Viktor, Axel och Sofia. Mer införmation http://www.scifiworld.se/convention.html

Fredag kväll

Sandra blev glad för presnten :D hehe vilken tur synd bara att hon hade redan boken. Marie, jag och Emma var på Ica Maxi och handlade lite på lunchen. Sen såg vi film på kominikationen. Fröken Sverige hete den. Väldigt bra. Någon som set den? Vi stanade nämligen kvar för att se hella. Så kom hem halv 5. Stor skilnad när man iglentligen slutade kl 2. I kväll ska jag hem till Sandra. Vad ska ni göra?

Fredag

Här siter jag och börjar kl 12.10 skolan. En lektion instäld. För vi skulle jobba hemifrån. Så nu kan jag beräta det hemliga uppdraget. Sandra fyller år i morgon så vi har varit och handlat något åt henne. I kväll kan jag berätta om hur de var när hon fick sin present i skolan. Hon ska få ett bio kort och en bok. Vi ska ha religon och kominikation idag. Två korta lektioner det är bra. Årkar man hänga med. Måste även önska lycka till till Marie och Emma som ska göra progekt redovisning idag. Vad ska ni göra i kväll?

När vi båda andas

Nu har Viktor och jag varit ute och ätit pizza. Det var gott. Idag köpte jag När vi båda andas altså 4 boken av twilight. Äntligen är den köpt. När jag skrivit klart här ska jag sätta mig och läsa i den. Viktor ser på en serie. Vad ska ni göra i kväl?

Torsdag

Hejsan, Emma och Moa fick uppföra hemliga uppdraget själva idag för att vi inte hade bild. Min mamma fylde år i går hon fick sex and the city säsong 1 av mig. Så nu har hon hella serien. Viktor ska hämta mig snart, då ska vi ut och äta. Men bara kanse imed där ligger en kött bitt i kylen som måste ätas. Så vi får se vad vi väljer.

Är i full gång med att skriva ett arbete som inte gåt något vidare. Hitar inte alls någon införmation. Men får kämpa på hej och hå. Det är om Lerning by doing av John Dewey en pedagogik.

Blandat

Hej, ígår köpte jag och farmor ett broderi, en kofta och studentkläning.  Om ni ber snällt kan jag sätta in en bild:P De e skönt när man hittar det man letar efter. Igår sat jag och pluggade hella kvällen, för hade prov idag. Vi åt på Jensens Böffhus väldigt god mat man får där.

I morgon ska Moa, jag och Emma göra något hemligt för Sandra. Kan inte berätta vad för Sandra är en trogen läsare hehe.

V
et ni någon sida där man kan kolla på andra hands lägenheter?

Tisdag

Nu har jag lakt till några mer serier på min lista som jag glömde igår :P hehe många att hålla koll på. Men de e kul. Idag slutade jag 10.00 för en lektion instäld. Vid halv 1 sen ska jag träffa farmor i stan, kolla på s

Serier

Fick en fråga från anonym: ser du på spårlöst?
Nej det gör jag inte.

Här kommer alla serier jag ser som forfrande går på tv:

Hannah Montana
Greek                                                                 
Extreme Makeover: Home Edition
Sonny Whit a chans
Scrubs
Gossip Girl
One tree hill
The Secret Life of the American Teenager
the suite life on deck
American Idol
america's next top model
Wizards of Waverly Place
How i met youre mother

Här kommer serier som har gått men som jag älskar att titta på endå:
Summerland
7th heaven
What I Like About You
The OC
Kyle xy
Gilmore Girls
Fullt house
that 70s show

Om där finns någon ni vill vetta mer om så säg till

Kväll

Nu är jag hemma från att passa 3 åriga Sofia. La henne för första gången det var ett lätt jobb. Sen fick man ju 140 kr. Fatas bara 35 kr tills jag kan köpa Så länge vi båda andas
Har inte haft pengar till den innan. Plus har ju läst mer än hälften av den på engelska. Så har inte varit så brotom i vilket fal som hälst. Ni som vet slutet helt är det bra?

Måndag

Då är jag hemma nu. Idag har dom lakt bud på lägenheten. Så snart är den såld. Varit i skolan. Licka dant som det brukar vara på lektionerna. Dock har vi träffat på Sandra och Moa mer än vandligt. Det är alltid kul. Dom går i paralelklassen. Senare ska jag sitta barnvakt i 2 timmar. Vad ska ni göra idag?

Veckans planer

Ny vecka i morgon och har jätte mycket inplanerat. Så veckan kommer nog gå fort fram. Här får ni mina planer i  pungt form.

Veckan som kommer:
 • Måndag: Sitta barnvakt
 • Tisdag: Gå med farmor på stan kolla på student kläning
 • Onsdag: Sitta barnvakt i en annan familj
 • Torsdag: Ta det lungt vi får se
 • Fredag: Ta det lungt kanse kommer upp något under veckan
 • Lördag:  Se Kenny Beginings på bio
 • Söndag: The Scandinavian Sci-Fi, Game & Film Convention

Söndag

Vi kan väll sammanfata dagen såhär städat en massa och lite till. Haft min katt hos Viktor under visningen på lägenheten. Snackat med Natalie om twilight på msn och senare ska hon komma hitt och snacka mer hehe. Så är det när man får kompisar som hittar det nu. Men innan hon kommer ska jag ta det lungt brodera och se på 7 th heaven.

Vad har ni gjort och vad ska ni göra idag?

Lördag

Lördag idag, den dagen man är ledig. Viktor och jag vaknade kl 13.00 ungefär. Jätte sent för och vara oss. Snart ska vi på nya köpsentret Antre. Ska kolla vår skor och ficka kanse. Sedan kl 6 ska jag vara hos Sofia för vi ska se film i kväll :D

Vad ska ni göra ikväll?

Äntligen fredag

Idag efter skolan åkte sandra, emma, moa och jag till glass fabriken. Glassen där är så god. Jag tog hallonsorbe och mango sorbe. Vi sat och snackade och hade kul. Sedan blev jag kaffe suggen men de var bara Emma och jag som fortsate till tringlen för kaffe. Så vi två delade på en kaffe latte som faxtiskt inte var god.  sen nu är jag hemma

Vem van?

Fyra röster på Robert Padison altså van han. Själv tyckte jag Talyer.


Hunk duel

Tror jag blitt Twilight galen igen. Innan idag skrev en tjej till mig som har en blogg med massa twilight info. Sutit och kollat klipp och sånt hella dagen där inne. Massa såna bakom scenerna. Sedan var jag och mamma och handlade mat så såg jag att 4 boken på svenska fans där. Redan läst den på engelska men endå vill ju ha svenska också. Så nu fick jag lust och köra en hunk duel:

Robert Pattinson


Taylor Lautner


Zac Efron


Så skriv en komentar om vem du tycker är hetast.. Det är svårt men jag vet vem jag tycker. Resultat kan vi utse i kväll eller i morgon.

Handla mat

Nu ska det handlas mat med mamma. Det är bra så vi kan fylla på firåden lite. Jag är sugen på lax med pommes och sås. En karre bitt eller så skulle inte heller sit fel. Det är köt då. Är en del nervös prov i morgon religon. Ett ämne jag inte alls är duktig på. Så blir väll en del plugg i kväll.

I helgen händer detta:
 • Set Kenny Starfigther serien med Sofia på lördag
 • Kanse gå ut och äta med klassen i morgon
 • Ta hand om Lilla Mu när det är visning här

Kina soppa

Blev att jag åt soppan fårn kina resturangen. Den var god som vandligt. Annars har jag sutit och kollat på bakom kuliserna av kyle xy som jag hittade på abc hemsida som det sänds på i usa. Ska nog leta klipp på youtube med. Funderar på att sätta mig och brodera lite sen. Alltid kul.

Vad ska ni göra ikväll?

Lung dag

Dagen idag har varit lung. Pluggat religon och set amercian idol. Nu är mitt delema vad ska jag äta till midag? mamma är ute på ståuppkomiker chow med vänner. Tror det blir tacos här hemma. för finns allt utom grönsaker men de kan jag ju handla. Har i tanken också att köpa kina soppa. kyckling och champinjon soppa. Får nog bestämma mig snart hehe

Sol till oss

Nu sitter jag hemma hos Viktor vid hans data. Vi har ätit tacos med hans föräldrar. Väldigt gott med tacos. Dock tog köttet slut med ett nafs och jag blev inte så jäte mätt men det är lungt. Har varit soligt och fint idag. Tilomed så att jag gått i mina converse idag. Alltid kul när dom får komma fram. Är tröt på mörker så nu får de inte vara det in med solen.

Kyle XY

Idag sate dom upp plachen om balen vi ska ha på heleneholm. 9 maj på hilton i malmö. Så då vet man det så man kan börja planera in för den.

Såg nys sista avsnitet av Kyle XY slutade med en kliffhanger som jag läst på någon sida. Så trötigt att det gör det. Fast ja det har varje sesong av den serien gjort. Någon som vill veta slutet får fråga mig. Ja vad tyckte jag då? började lungt slutade dramtiskt. alltid licka oförudsägbart. Saker man inte räknat med. Jessie och Amanda bråkar om Kyle så vems team är man åt? Jag lutar mig mot Amanda alltid tyckt det ska vara dom. Jag trorde jag skulle börja gråta när jag såg sista avsnitet men känner mej mest iriterad av att det slutade med en kliffhanger.

Ordförklaring:
kliffhanger - slutar med massa frågor.

Låtar

Jag tror jag smiter hit nu till bloggen och internet. Att pugga tråkar ut mej så himla mycket. Men det är något man måste göra. Jag ska sätta mig och lysna på melodifestivals låtar som jag har på huvet. Sen får jag plugga mer när jag lakt mig i kväll sen. Senare blir de nog andra låtar också.

Låtar jag ska lysna på:
 • Alcazar - stay the night
 • EMD - baby goodbye
 • Måns - hope and glory
 • amy dimond - this is my life

Måndag

Men mat i magen orkar man mycket. Både blogga och läsa svenskan tills i morgon. Har prov på modanismen. Kommer vara mycket prov nu dessa 3 veckorna som är kvar innan lovet. Efter påsk går jag på praktik i 4 veckor. Man både längtar och inte längtar. Min mormor kom över med katlogen till komvux och folkhögskolor till mig. Så måste kolla igen om dom också.

Ja idag har jag haft 1 lektion i skolan och sedan slutat runt 12 gick hem och vilade och kollade på americas next top model sesong 12 har ingen favorit än men. Även set 7th heaven lite idag.

Vad har ni gjort idag?

På midag

Vi hade kul i går. Såg festivalen och sedan 2 filmer. Blev en liftares giud till galaxen och stardust. Vi kom hem runt 3 igår. Senaste jag varit ute på en film kväll på länge. Mysigt när ingen har en specil tid.

Idag har jag och Viktor varit i trellborg hos min farmor på midag. Vi fick kyckling med ris och curry sås :)
Nu ska jag se på 7th heaven och brodera. Vad ska ni göra?

Hel kväll :)

Vilken dag. Så fullspekad. Har städat mina bokhylor och rensat böcker och sånt. Mamma målade mitt rum in för visningarna i går. Sen har Viktor och jag fixat mat nu. Blev köttbullar med pommes.

Ikväll ska vi till Sandra och se Melodifestivalen. Viktor och jag ska bjuda på chokladfondy. det blir jag, Viktor, sandra, moa, marie och axel. Efter finalen ska vi se film. Det är föbjudet att rösta på Ugglan idag. För låten är hemsk.

Men nu ska jag in i duchen.

Melodifestivalen

När viktor kom hem innan la vi oss för och mysa men slutade med att jag somnade. Har varit väldigt tröt denna veckan. Idag har jag börjat få ont i ögonen och dom är vatninga. Så tror att ögon inflamason är på väg och det är inte kul. Men vi får hoppas på att de inte är det.

Nu sitter jag här och lysnar på Melodifestiavls låtar som jag gillar. Det är kul... Jag tycker att EMD ska vinna i morgon. Vilka tycker ni? Jag längtar tills i morgon för då ska gänget se det ihop :D

Fredag den 13

Andra gången detta året denna dag kommer. Jag har inte haft någon otur. Det är jag glad för. Men fick veta när jag träffade Rebecka efter skolan att tågen till Lund inte går. Men vi skulle ficka i vilket fal som helst men endå otur. Hon har inte ringt så antar att hon och pojkvänen kom hem till Lund. Mysigt och träffa henne, var ju ett bra tagsedan. Vi är barndoms vänner. Jag har två barndoms vänner som jag har kontakt med. Det är otroligt att man är vän med nåon så länge. Vissa växer i från vrandra och andra inte. Sen vissa har ju svårt med det där att man börjar olicka skolor till gymnasiet och bytar vänner. Men det har aldrig varit problem för oss.

Har ni råkat ut för något idag?

Mysa

Nu ska jag gå och kryppa ner hos min älskling. Inte sets på 3 dagar så då är det alltid mysigt och träffa pojkvänen eller hur? Så ville bara säga att jag ska det hehe och god natt till er.

Blandat

Idag har varit fullt upp. Skolan sen sitta barnvakt. Men det gick bra :) Nu ska jag sätta på 7th heaven och dircka cooa coola. Vad ska ni göra ikväll?

Här kommer lite bilder från föra veckans tjejmidag :) det fanns även någon vido men vet inte hur man läger in det.

The Sisterhood of the Traveling Pants

The Sisterhood of the Traveling Pants 1 och 2 i film.Handling: 4 tjejer har varit vänner sen födslen. Mammorna träffades på bb. Alla är olika men ändå är dom så bra vänner. En sommar när dom är 16 hittar dom ett par jeans som passa alla 4. En åker på fotbollsläger, en till grekland, en stannar hemma och en till sin pappa. Dom skickar jeansen i mellan dom och håller vänskapen. Handlar även om kärlek, familjeproblem och såna ungdoms saker.

Finns även 4 böcker jag har läst alla. Jätte bra. Du kommer även känna igen skådespelarna i filmerna och det är ett plus.


Film

Värkar som att tipsa om en film var suce föra gången. Så vill ni att jag ska göra det i kväll?

Barnvakt

I morgon ska jag sitta barnvakt åt den nya familjen. Det börjar bli nervöst men endå inte. Jag tycker det ska bli mysigt för det är en flicka på 3 år som värkade vara så gullig när jag träffa henne sist. Det är bara 2 timmar men det är bra i början. Så branet vänjer sig.

Min kompis hittade lite olicka familjer som bor i Oslo och ville ha au pair. Så ska söka till dom också. Kan inte norska men man kan ju lära sig kanse. Faktiskt inte varit i norge någon gång.

Händer mycket

Nu har vi en mäklare här. Kommer bli en jobbig flytt. För vi har massa saker på vinden och i kälaren som ska rensas ut. Här i lägenheten ska toaläten spolning bli lagad och fläkten i köket. Mitt rum måste målas innan visning. Mamma och jag ska flytta för i maj månad går hennes kontrakt på jobb ut och vi måste flytta till mindre lägenhet än en 3a. Men vi kommer klara det. Det är mycket jusst nu med skolan och tiden efter studenten. Men som jag sa precis jag ska klara detta.

Har pluggat svenska nu i 1 timme så ska ta lite verijason så nu får de bli religon.

Onsdag

Kom hem för ett tag sedan. många gillade brevet jag skrivit och det är ju bra. Fick en kommentar om ska det inte vara på engelska? Jo det ska det. Ska översätta det senare. Idag ska jag se American idol och plugga svenska och religon. Men tror jag ska ta ett bad också ikväll eller nu. Vad ska ni göra idag?

N
är jag kom hem kom ingen katt och mötte mig vid dören. Det kändes konstigt för kommer alltid en katt. Så gick runt leta efter henne, men hitta inte henne. Så såg jag att gardirobs dören var stängd. Ja gissa där hade Lilla Mu sutit inne hella dagen. Måste varit mamma som råkat stänga in henne där. Stakars lilla katt.

Mitt personliga brev

Detta är mitt personliga berv som jag ska söka familjer med. Just nu är det bara en klad. Mamma sa den var för lång. Men jag har ingen aning. Så nu vill jag att ni ska säga vad ni tycker. Plus hade varit kul om ni berätta lite om er efter att ni läst detta. Menar ni får endå veta om mig och mitt liv.


Hej jag heter Julia och är 21 år men blir 22 den 11 september. Jag är föd 1987 i staden ängelholm. Men är uppväxt i Malmö och Vellinge. Min familj består av mamma Petra, pappa Mats och min lille bror Linus. jag har även en katt som heter Lilla Mu. Jag växte upp i Vellinge med båda föräldrar tills jag var 12 år. Då skildes dom och pappa flytade till Stokholm. Jag har hälsat på honom och han oss under åren. För 2 år sedan träffa pappa en kvinna som nu är gravid. Jag ska få ett syskon i maj. Jag tycker det ska bli kul. När jag gick ut grundskolan flyttade jag, mamma och min bror till en ny stad Malmö.

Där började jag gymnasiet på ett program inriktakt på barn. Jag tar studenten från det programet i sommar. Då blir jag barnskötare. Kan jobba på förskola eller fritidshem. Under min utbildning har jag haft praktik på en förskola och ett fritidshem.

 Jag är diagnotiserad med dyslekexi. Det betyder har svårt med att skriva och läsa. Jag förstår engelska när någon snackar med mig och kan snacka engelska själv. Kan även läsa engelska texter. Så det ska gå bra.

 Jag är uppväxt i ett litet samhälle men nära en storstad. Men under min gymnasie tid har jag bot i storstan Malmö.

Jag har sutit barnvakt åt olika familjer sedan jag var 16 år. Under det senaste året har jag varit hos en familj med 3 barn. Jag trivs bra hos dom. Jag får laga mat varje gång och lägga barnen. Vi brukar även pysla mycket. Jag passar dom 2-3 dagar i månaden. Jag ska börja passa i en familj till nu också. Det ska vara någon gång i bland med en flicka på 3 år.

Mina intresen är att måla, brodera och läsa böcker.  Jag har en pojkvän som heter Viktor. Vi har varit tillsammans i 2 år snart.

Jag ser mig som en snäll och varm person. Alltid gillat barn. Enda sedan jag var liten har jag varit inne hos vår granne och lekt med deras mindre barn. Alltid tyckt barn var fasinerande. Har alltid upplevt att barn drass till mig. Tillexempel om man är på stan eller bussen, så ler gärna så barn till en. Vissa tillomed frågar mig saker. Jag har alltid varit lung och stillsam person. Har många vänner som jag tycker om och brukar umgås med. Under hella min uppväxt har folk runtomkring som sakt att jag är en så snäll flicka.

 Är väldigt djurvänlig. Under uppväxten har vi haft 1 hund under 4 år. Men sedan fick vi lämna tillbaka den till kenlen för att mamma blev alärgisk. Jag har haft katt i 2 år. Sedan har ju kompisar haft kaniner och marsvin så har ärfarenhet av det också.


Au Pair

Här sitter jag och skriver det personliga bervet. Det är inte svårt men inte lätt heler. Brevet är till familjer i Storbritanigen som vill ha en au pair. Mamma och Sandra sa jag skriver fint och lättsamt. Funderar på om jag ska kompiera över det till bloggen. För ni lär ju känna mig mer personligen i såfall. Men vi får se.

Problemet är bara om jag åker är att jag inte vet var min katt ska bli av. Jag kan inte ta med henne och mamma vill inte ha henne i en etta sen. Pappa och Pernilla har 2 katter redan. Men känner ni någon eller ni vill ta över en katt på 2 år så mejla mig. juliadahl87@hotmail.com

Hon är min primadona och väldigt gosig liten tjej katt som heter Lilla Mu och är 2 år :D vill värkligen inte ge bort henne men de är ett måste om jag nu ska åka.

Ny desing

Hej alla. Gillar ni den nya desingen? Själv är jag jätte nöjd. Nu ska jag gå och göra mat och äta men ni får gärna säga vad ni tycker om den...

Utmanad!

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av  http://matildaostman.blogg.se/
Titta in och säg hej till henne också :)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
de red efter sin finders anvisningar och fan snart en liten bäck. ( ur arn - tempelridaren)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En kudde

3. Vad såg du senast på TV?
Melodifestivalen

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
14:45 gissade jag men rätt var 14:52

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Funderar på att vila lite

6. När du senast var ute, vad gjorde du då? 
Gick ut med viktor och åt mat

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Läste komentarer här på min blogg ;) man blir så glad

8. Vad har du på dig?
Mys byxor, linne, rosa tröja, en gul tröja över, strumpor och trosor.

9. Drömde du något inatt?
sov så djupt så mins inte

10. När skrattade du senast?
i skolan idag

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
tumt

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
inte som jag mins

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
helt okej :P

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Det var

Nick and Norah's Infinite Playlist


15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
Åkt på en resa till ett varmt ställe i sommar och sen köpt mig och Viktor en lägenhet

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
Väldigt pratsam

17. George Bush?
följer inte med i politiken så mycket

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Pojke - Simon
Flicka - felicia

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja då ska antagligen åka au pair

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
välkommen

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Jag tvingar inte på någon detta så alla som vill får svara på frågorna :P


Tidiga dag

Hej, nu är jag hemma från skolan. Har inte drukigt något kaffe i dag så duktig är jag. Fast ja det är inget fel med kaffe. Märkte att Gossip Girl eller One tree hill inte kommit tillbaka än. Så tråkigt saknar dom serierna som tussan. Men man kan ju hoppas på näsa vecka. Är det annars någon som vet när de kommer tillbaka i usa? Kyle xy kom ut idag näst sista avsnitet. varför måste det ta slut?:(

Idag ska jag bara ta det lungt. Plugga svenska och religon. Har prov i dom i nästa vecka.

Till alla Zac Efron älskare

Här kommer ett jätte bra filmtips till er som är Zac Efron fans.  The Derby Stallion heter filmen. Han är yngre här, men det gör inget han är licka sött för det. Han känner sig lite ensam men en dag möte han en äldre man som får honom att börja rida. Väldigt gripande och bra. Mycket närbilder på Zac. Skulle säta den i katagorin Häst film fast med en hoite haha.


Snart blir det nog läggdaks så sov gott

blandat

En tjej håller på och gör en ny desing till mig. Det ska bli så kul med förnyelse. Har haft denna sen i oktober. Jag funderar på om man ska lägga in ett bok tips eller film tips innan man somnar. Men ska fundera ut vilken det blir då. Kan så himla mycket. Läste nys i min kompis blogg att Braking Dawn kommit på svenska nu i fredags. Altså 4 twlight boken. Jag har den på engslka redan men har 100 sidor kvar så borde inte köpa svenska boken. fast jag vill. Men en dag ska jag köppa den. Men har lakt den engelska på hyllan för fatar inte allt. Nu är inte detta mitt bok tips.

Här kommer lite bilder jag tat under dom senaste 2 veckorna. Som jag la in från kamran nu...
Melodifestivalen i Malmö Arena :D
tilda i skolan
marie och sandra hos mig föra veckan

Hej på er

Här sitter jag och sjunger på High School Musical 3, Hannah montana med flera låtar. Funderar på att lägga in bilder på bildagboken för det var ett tagsedan. Sedan måste jag tacka för alla nya läsare. Man blir så glad. Ni är så välkommna. Jag har äntligen hittat en sida om Au pair jobb i Engeland som man inte behöver körkort. Så sitter och funderar på hur man kan skriva sitt personliga brev.

Rekord läsning

Först skulle jag läsa dom 30 sista sidorna i taket lyser stjärnorna och det gjorde jag. Direkt efter började jag läsa Livet på en kylskåpsdör. Han läsa hella. Väldigt speciell bok, för den är som den heter lappar på kylskåpet. Fast det är det fatar man ändå boken väldigt bra.

God morgon

Ny vecka, nya tag. Vaknade nyss. Är tröt som få men endå är det en lång dag idag. Skolan sedan hem. Vad ska ni göra?

kina mat

Så gott Kina mat är. Viktor och jag skulle iväg och äta. Vi hade inte bestämt var, utan bara sate oss i bilen och körde tills vi viste vad vi ville ha. Så vi hamnade på en kina mat rästurang hehe. Nu är jag så mätt att jag kan decka närsomhelst.
Hur har er helg varit?

Au Pair och Arbetsförmedligen

Jag är rent slut på att få tag på arbetsförmedligen. Man ringer och ringer men alltid upptaget. Hella eftermidagen har jag försökt nu. Vill beställa tid så jag kan få hjälp med sommar jobb och au pair jobb.

Au Pair jobb kan bli svårt och få imed jag inte har körkort. Men tänkte här i Sverige kan man klara sig utan allfall. Men finns typ ingen hemsida så direkt där man kan söka inom sverige. Vet ni en så skriv gärna den till mig. Jag skrev in en anons på www.Grannar.se om att jag söker en familj i sverige men vet ej om det är någon som nappar på det.

Men skulle ni känna en familj som skulle kunna tänka sig att ta i mot en 21 årig tjej med bonde och mat i utbyte får dom barnpasning. Jag kan efter 8 Juni 2009. Spelar ingen rol om det är i Norland eller i Ystad jag kan ju flytta. 

Melodifestivalen

Då har Viktor och jag sutit och kollat på melodifestivalen Star Pilots som vi hejade på gick inte vidare :( Det var väldigt synd. De nr var underhålande. Jag gillade även Amy Dimond men hon kom inte vidare hon heller. Kan någon säga mig vilken målgrupp som gillar låten snälla snälla med Carolina fron ugglas? För varken jag eller viktor vet. Nej nu ska jag ringa till Sandra och snacka festivalen här :P

Lördag

Ja då har man gått upp för 2 timmar sedan. Har hunit myssa med Viktors 1 katt och läst inlägg på blogloving. I dag ska vi mest ta det lungt. Men snart ska vi ut och åka bilen. Äta frukost och dricka kaffe. Vi ska ha Emma med oss min kompis. Så det ska bli kul. Sen ska vi hem till mig. Ikväll ska vi se Melodifestivalen och ha myss lördag.

Vad ska ni göra?

Äntligen Fredag

Japp, äntligen ;) jag har varit på tjater med Viktors mamma och syster och några pansonärer hans mamma känner. Oda, satans kvinna heter den. Väldigt anorlunda ett husband och en kvinna som gör monologer med sig själv. Man fick följa hennes liv. En kvinna som vill vara fri kan man väll utrycka det att den handlar om :) Igentligen inget för mig, men följde med för och göra hanns mamma glad. + i kanten för mig.

Nu vill jag se film men har inte min data hos Viktor denna helgen någon som kan en Komedi eller tjejfilm som jag kan se ikväll?

Rubrik

Skrev i går att jag saknade Viktor och att han skulle komma över. Slutade med att han sov hos mig och vi hade mysigt. I morse kom han på att han stält sig på 15 minuters pakeringen, så han fick springa till bilen. Jag vet inte om han fick någon böter för ståt där hella naten. Han hade det för han trode han bara skulle hämta mig, men jag kände inte för och åka någon stans i går.

Idag redovisade vi docktjatern för 1orna. Det var roligt men jobbigt massa dockor att hålla kol på och så. Men att se dom andras var roligast. Vi hade religon idag och för första gången på riktigt länge hade vi hella lektionen. Han släpper altid tidigare. Sedan ficka jag och Emma i kafiterian och nu är man hemma hos Viktor och ska se american idol. Ikväll ska vi på en tjater på Hipp, hoppas den e bra.

Saknar

Här sitter jag och precis ätit midag, pastasalad. Jag sat och läste innan och så fick jag känlsan o jag vill att Viktor ska killa mig på ryggen eller ta ett bad i badkaret ihop, eller varför inte göra både och? Så jag tog telfonen och ringde Viktor. Han sa han skulle komma hit och att han saknat mig också. Alltid skönt och höra från sin Pojkvän.

Vad ska ni göra i kväll?

dagens

Hej, Varit en lung dag och det har varit skönt.

 • Dagens serie: American idol och 7th heaven
 • Dagens melanmål: Nachos chips med cheedar smak
 • Dagens Film: Twilight som kommit på dvd i USA
 • Dagens syselsätning: Brodera
 • Dagens låt: I whanit all - Sharpey

Studiedag

Detta med studiedagar är härligt. Man får sova ut och man kan hitta på saker med sina vänner om man vill. Igår var ju två här dom kommer även idag. Sen kanse de kommer 1 till i dag. Så då blir vi Moa, Sandra, Marie och jag. Min katt Lilla Mu har fått en ny favorit som kelar med henne och det är Marie. Jag fick Frida tidningen hem igår. Stod lite kul saker i den som vandligt. Har läst en artikel i den och det var 10 saker ni inte vet om High School Musical filmerna. Så de var kul. Men nu ska jag ta mig lite kaffe och läsa rästen i tidningen.

Så roligt vi haft

Så kul vi haft hehe. Massa snack och god matt. Sjungit och dansat till High School Musical 1&2 i morgon blir det 3an plus sing star. Det ska bli så kul... Jag kan konstatera att medans alla andra är beronde av Twilight så är vi det av HSM filmerna och låtarna jusst nu :P Jag var också beronde av Twilight innan men har lixom redan läst alla bökerna och de tar ett tag innan filmen kommer så då får man ta något annat i mellan :P

Vad har ni gjort i kväll?

Snart

Jag är hemma sen några timmar har set Kyle XY och läst lite. Alltid mysigt. Tjejerna kommer vid 6 så snart får jag springa och förberda och städa lite hehe. Men först ska jag kolla på ett avsnitt av Hannah Montana wiie

God morgon

Då åker man man med mamma till skolan idag. Det är bra att 1 dag i veckan kunna samåka allfall. Vi ska ha svenska nu på morgoen och jobba med svenska modanismen i grupper. Så lite eget arbete kan vara skönt men endå inte. Sedan ska vi ha att redovisa en lästund för barn.

sen i kväll är det HSM maraton hehe

god natt

Så nu är det daks för sängen och sova. I morgon är det skola och sedan på kvällen kommer Marie och Sandra över hitt och ska äta tacos och så ska vi se HSM filmerna. Det blir maraton :) vi kan detta för har studiedag på onsdag. Jag tycker det ska bli hur kul som helst i morgon hehe.

Hur har er dag varit?

Allt är som vandligt, men inget som för

Så kännes det för mig idag. Känns som man har så mycket och göra men så lite tid. Har 3 böcker jag pendlar mellan och läser och 12 böcker på väntelista. Ett stort svensk prov om modanismen och religons prov på kristendom och islam om 2 veckor. Sen får vi väll massa små läxor i mellan. Igår fick jag en klocka som ringde måste ta ansvar söka sommar jobb och söka till komvux. Jag vill ha min ensamtid där man kan läsa böcker se film bara sitta vid datan, vara med vänner och Viktor. Men som vandligt tar jag nog mig den tiden. Idag ska jag inte göra läxor bara njuta ska läsa i taket lyser stjärnorna och sitta här och komma på inspration på saker jag kan skriva om...

M
en i morgon eller om någon dag måste jag ta tag i mig själv. Fixat 1 av 2 viktiga saker allfall. Nu ska man bara minas det om en månad också.
 • Minas att gå till komvux om en månad
 • Söka sommar jobb
Säkert ingen som fatar detta inlägget men försökte få fram det hella. Hoppas ni fatar allfall

Skolan

Hej hopp denna måndag... Har varit en tröt och lång dag idag. Jag har gjort något bra idag allfall gått till Kronborgs komux för och söka ditt i höst men det var visst nästa månad. Men jag har allfall kollat. Det är vuxen poäng det. Emma är tillbaka till skolan nu det är skönt allfall.

Dagen började med att vi hade männiksor i behov av stöd. Vi tittade på This is England. Värkligen inte alls min typ av film. På lunchen sen Satt hella gänget och spela kort. Så satt Marie med sin ipod och sjöng High School Musical 3 låtar så hängde jag och Sandra på så då blev ju Tilda och Moa galna på oss för dom gillar värkligen inte dom filmerna. Men vi hade allfall kul :)

På svenskan var det som en vandlig lektion.
Jag har 64 blogginlägg att läsa så kul :)

Juste fick även en Red Bull av en sån Red Bull Bil haha

Harry Potter och Halvblods prinsen

Hej, såg nys helt nya bilder från Harry Potter 6. Såna man inte fått set innan :D Så nu kliar det i fingrarna.
http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=8ca65c5a-052b-4b20-aac6-a586c289466b&playlist=videoByTag:tag:harry%20potter:ns:SVSE_PlayNetworks_Gallery:mk:sv-se:vs:1&from=SVSE_PlayNetworks&tab=m1235389724164

Annars så kommer Tilda och Raffaella strax hitt ska sitta och snacka tjejsnack. Om förhålanden och ensamtid. Raffa behöver tips. Har ni några så skriv gärna dom :)

Dagens planer

Här kommer dagens planer i pungtform:'
 • Drika kaffe och ficka med Viktors släkt
 • Paka mina saker
 • handla mat
 • göra tacos med viktor och mamma
 • ta ett bad i badkaret

Söndag

God morgon, två mårnar i rad har jag vaknat av att man blivit killad på ryggen av Viktor. Det är mysigt det. Så tycker jag alla mårnar ska vara :)
För någon dagsedan började jag läsa i taket lyser stjärnorna. Den är bra men om vi ska gämföra med filmen så händer inte alls samma saker. Det som är samma är Jenna är kär i Sekke och att mamman har canser. Men annars är allt nytt. Det tycker jag är bra på sitt sätt för då får jag något nytt och läsa. Inget som man precis set på film hehe. Men som sakt böcker som blitt filmer försöker inte gämföra för mycket jag hehe. Blir lättare att gilla båda då :)

Nick and Norahs infinite playlist

Såg denna filmen i kväll.. Väldigt mysig. Handla om Nick and Nora som träffas kärlek uppstår men komplikationer på vägen. Musik är inblandad också. Plus Michael Cera är ju så sött som socker hihi rekomenerar värkligen :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!