Fredag hela veckan

Ja man kan ju drömma om att det skulle vara så. Vad händer idag? Jo sitter i skolan nu och sen efter den ska jag hem. Fixa mej och vila o sånt som ska göras. Ikväll blir det utgång för första gången på länge. Blir först med Moa till Micke sen ut på Hipp. De var där som vi hade vår student efterfest/nattclubb.

Vad ska ni göra då?

Skrivbord

Hej alla
Idag har jag varit på Ikea och handlat ett skrivbord och en skrivbords stol. Så skönt att ha någon stans att sitta ordentligt. Blev väldigt fint i rumet också. Jag skulle ha en svart stol med när vi kommer hem märkte vi den var röd. Så jobbigt. Men rött får väll gå.

i
kväll ska jag till Moas syster och vi ska sätta upp ett tält i vardagsrumet och sova där. Flumigt men kul :D det blir jag, Moa, Sara och Marie kanse Josse.

Vad ska ni göra ikväll?

Ja, jag lever

Heejjj alla
japp jag lever. Varit lite kraslig men nu kanse jag e tillbaka igen!
Så nu ska jag lägga mig i badet och läsa Frida tidningen och njuta. Skola i morgon ju så får göra iordning för den med sen. Puss hej alla läsare

Lördag

Nu är det lördag och jag sitter i Stokholm och tar det lungt. Man har den stora tven igång med Extream meakover home adison och datan i knät och surfar på Facebook och Gratis Bio. Jag ska faxtiskt få hem 1 bio biljet i veckan Så kul. Efter mycket slit för poäng så har jag äntligen fått ihop tillräkligt. Kan ju vissa upp presentkortet sen i veckan.

Vill ni bli medlemar? Här är sidan:

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=56345


Jag hade en väldigt bra födelsedag igår. Skolan sjöng dom för mig hihi och jag fick blommor av Andrea och Mira. Sen efter skolan åkte jag till pappa i Stockholm och haft mys midag :) och idag har jag tagit hand om lilla syster. Det gillar jag väldigt mycket.

22 år nu ;)

Nu är det den 11 septeber och jag är 22 år ;) Är i skolan nu. Ska strax ha lektion. I går blev fölsedags midagen bra :D

Idol

Vad händer i kväll? Jo det blir Idol med Josse och Moa yes! Ska bli mysigt. Så dagens fråga:
Ska du se Idol idag?D
et går bra med mina glasögon nu. Klämmer lite vid ena örat men det går. Jag är inte van att allt är så inramat i synen men det kommer väll att vanjas in. Har haft dom exakt 1 dyngn nu.


Sommar i Höllviken 09

Här kommer lite härliga bilder

Veckorna går fort men helgerna springer förbi mig.

I morgon ska jag hämta mina glasögon. Käns skönt men samtidigt läskigt. Det blir läskigt för att jag ladrig haft det innan. Så nu måste jag börja vänja mig vid att ta på mig glasögonen på morgonen när jag vaknar. Räker det inte med att mina morgnar redan är stresade? Jo jag tycker ju det. Det är bra att jag ska få ett par för jag kommer ju kunna se ordentligt.

Denna helgen har gått snabbt. Har hunit med en del saker. Festa på en fest gått nästan ut på KB och kräfft skiva i går. I dag har jag tagit det lungt bara. Ska se en film strax. Det blir Wizards of waverly place the movie.

Jag i fredags:

September

Japp, nu är det September och det är ju min månad. Jag fyller 22 år nästa fredag :D Glöm nu inte bort det hehe...

Skolan rullar på. Fick min matte A bok och Naturkunskap A bok idag på posten. Skönt.

I helgen ska jag med Moa på en fest med hennes brosa. Massa personer som går gymnasiet ska ditt. Altså kommer alla vara mycket yngre än oss hehe! Men senare på kvällen ska vi möta upp Josse med fler och gå på KB eller något. Så längesedan jag gick ut ska bli nice.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!