Vällkommna

Hej alla läsare :D Många nya och ni är vällkommna. Kul att ni gillade min bild från festivalen. Annars har det varit väldigt varmt ute i dag. Härligt med sol i ansiktet faxtiskt. Först satt jag ute och läste Bree taners andra liv, men sen kom lite skolkamrater och vi satt ute och snackade. Sen hade jag foto. Så nu behöver jag någon som vill vara model till mej. För ska göra poträtt bilder. Men det är nog inte svårt och hitta någon som ställer upp :P

Bara en fråga serien The secret life of the amercian teenagere sänds det i sverige? och i såfall vilken kanal?

Malmö festivalen

En bild från i fredags på festivalen som för övrigt är slut nu. Var ute på den 3 gånger och åt en gång. På bilden är det jag och Lexie.

Tisdag

God morgon :)
Nu har jag börjat att läsa Bree taners andra liv. Väldigt bra hitils. Fick låna den av Emma. Men hoppas endå fortfrande på att få den på min födelsedag. Tänker jag vill endå ha den i min samling av Twilight bocker. Men skriver en full resention senare när jag är klar.

Jag har kommit på en story till min novel nu. Tog lite tid men nu så. Annars är jag i skolan nu och har lunch rast. Fast har studie tid och foto kvar i eftermiddag sen. Ser fram i mot foto. Vi ska få Fotoshop idag och börja ta bilder.

Läxor

Nu var jag duktig. Fixade naturkunskaps läxan nys. Engelskan gick okej. Läste lite fel på högläsningen men jag lär nog få öva på och läsa högt, så jag får tillbaka det igen. Så nu har jag lakt in alla bilderna fårn kräfftskivan också hoppas ni gillade dom :D Nu har jag bara 1 läxa till och fixa. det är att fundera ut en story till novelen jag ska skriva. Jag tycker dock den ska bli rolig och skriva när jag väll kommer på en story.

Kräfftskiva bilderna 2
Kräfftskiva bilderna


Jag får fortsätta lägga in bilder senare. Ska gå och ficka nu och ha engelska sen....

oj....

Oj, började visst kvart i 9 och inte 9. Men ja jag är ju här ;)

God natt

Då är det god natt för denna veckan. I morgon är det ny vecka igen. Tiden går fort fram. Jag har fått bilderna från föra helgens kräfftskiva nu. Många bra måste jag säga. Läger nog in dom i morgon :D Så det har ni och se fram i mot ^^ Sov gott och simma lungt ;)

Söndag kväll

Nu är vi frame hos Viktor. Vi får se vad vi kommer hitta på här. Jusst nu kollar dom upp saker till Moa ska börja högskolan i morgon och jag sitter här vid min dator. Tror vi kommer att spela lite poker eller se anime filmen jag nämde innan idag.

Vad har ni läsare gjort i helgen?

Uppdate Camp Rock 2

Här kommer bästa låten från Camp Rock 2 ;) Jag har sett hela och filmen. Den får 4 av mig.


Anime

Denna helgen har Moa och jag set mycket på anime film och serier. Igår såg vi en film mins inte vad den heter. Men handlade om björnar som kunde förvandla sig till mäniskor. Jag tyckte inte den var så bra men Moa gillade den. Idag såg vi på Love Hina spring spacial. Ett lite längre avsnitt än vandligt. Vi har set hella serien innan men aldrig dessa två spacials förens idag. Fast ja nu har jag bara jul kvar. Vet ej när det blir av dock. Sen snart ska vi två till Viktor och då tar vi med en film som heter Prinsess Mononk. Jag har hört om den och velat se den länge.

Love Hina
Handlar om en kille som läger ett löfte till en tjej när dom är små att dom ska plugga på samma universitet som stora sen. Sen handlar det om han som stor och försöker att hitta tjejen som han lovade detta och komma in på universitet. Han jobbar och bor på ett spa så handlar även om dom andra tjejerna som bor där. Det är en komedi och man skrattar massor.


Fruits Basket
Den handlar om en tjej som mamman dör och en familj med 3 killar är snälla och tar in henne hos dom. Dessa killarna är inte som andra killar. Det döljer sig något under ytan. Den är alvarlig men samtidigt rolig med alla komplikationer som dycker upp.


Min favorit av dessa två seriern är Fruits Basket då, för den är så fin och rolig. Man kan både gråta och skratta

God natt denna lördag

Denna lördag har varit sådär seg men mysig. Har varit med min älskade flickvän Moa. Vi har set på bilderna från Höllviken set en halv anime film och fixat inbjudningar på facebook till festen vi ska ha. Det ska bli maskerad. Moa blir 20 och jag 23 ;)

Camp Rock 2

Jag har hunit med och se halva filmen nu. Får nog fortsätta se den i morgon i skolan eller så. Jag gillar den hitils och det är bra sånger iden. Dock inga med Jonas brothers bara än. Dåligt. I 1an var där allfall 1. Men det kommer kanse :P Kan säga att det är fler sånger i denna än i 1an. Vet ej om det är bra eller dåligt hehe Ni som set den säg gärna till mig vad ni tycker? Ha de varit kul o veta :D här är trilern

Utan internet

Här har blitt dålig upptatering i 2 dagar för jag har inte kommit åt internet. Men nu så. Nu har jag fått veta varför jag inte har internet hemma. Det är för att ratorn har gått sönder. Hmm nu får vi se hur lång tid det kommer att ta för den och bli fixad.

Ja vad händer annars?
* Ja jag går i skolan i stort sätt. Idag gick vi en runda i Limhamn. Det var tungt med en väska och en dator. Så nu är min kropp helt slut.
* Jag har hittat Camp Rock 2 på youtube så ska se hella filmen idag. Även nytt avsnitt av Hannah Montana
* Familjen kommer från stokholm till malmö nästa vecka

God morgon nya vecka

God morgon denna måndag. Nu har jag fått ett chema så nu vet jag vad alla har vid vilka tider och så. Jag måste säga att jag är nervös nu inför engelska B som jag ska ha efter fikat. Men det går säkert bra. Jag kan allfall snacka och förstå engelska.

Juste jag har spilt kaffe på mig själv igen. Så ja min klumpighet bara fortsätter :P

Veckans planer:
Skolan
Vara med Moa idag

God natt

Här kommer mitt god natt medelande till er ;) idag lyckades jag med det. Det är bra. Under kvällen har jag chattat och set på sagan om kånungens återkomst på kanal 3. Hmm ett under jag kollar på tven och inte i datorn. Galet. Jag har kommit fram till att Sagan om ringen trilogin är min favorit film :D den trilogin slår inget annat. Fick precis skickat till mej ett klipp från youtube som var lite roligt faxtiskt ;) Här kommer det.


Annars säger jag god natt för idag :D sov gott

Ramlar fram

Det är en härlig låt med Håkan Hellström :D Jag får väll tacka Moa för hon fått mej att lyssna på honom.


Nagelak

Jag målade mina naglar i går svarta och med vitta sträk på tumarna. Vänstra tumen var supper fin fram till det att jag skulle ha på mej mina convers skor :P Förutom det börjar jag få kläm med det med naglarna nu ;) Under sommaren har jag målat dom med röd, gliterguld och några gånger svart. Tror jag fått fram ett nytt intresse med att måla naglarna :P

Smakprov på Höllviken

Här är en bild på mig vid piren i hamnen i höllviken

Helgen upptatering

Kräfftskivan var lyckad i fredags :D alla drak och var härliga. Jag var dock inte så taggad på och drika. Så blev en lung kväll för mig i soffan med god musik och sälskap. Vid halv 11 stack jag och emma hem sen resten in till malmö festivalen för och se Perikles. Emma och jag såg på Shes the man. Varje gång jag ser den dör jag av flabb :P Så det var mysigt slut på kvällen.

Btw Kräfftor var sjukt gott ;)

På lördagen gick jag på rix fm för att se Eric och Erik ;) Båda var sjukt snygg som vandligt. Synd Erik Grönwall inte spelade run to the hills. Det hade vissas han rockiga sida mer. Saade var toppen han med. Sen gick jag hem och ugicks med Emma. Hon böjd på karameler. Jag fick se Höllvikenbilderna. Där var många fina :D kan lägga in ett smakprov sen

Kräfftskiva

Det blir det i kväll hos Sara. Föra året var det kul. Så hoppas på en bra kväll i år igen. Vi ska vara en del folk.

Annars är jag i skolan nu har rast till 13:00 så det är tur internet finns.

Vad händer för er i kväl?

Ola - Musikvido

Här kommer en musikvido med Ola Svensson från Disney Channel som jag fått på min mejl. Det är musik från Camp Rock 2 som kommer att komma i september på svensk tv. Jag har set fram i mot filmen länge nu och nu kommer den. Den låten som Ola sjunger är nog Jonas Brothers annars som är med i filmen. Så ska bli intresant att höra den med dom sen i filmen.

Camp Rock 2 - Fire featuring Ola Svensson

Lista

Blandat:
Serie jag följer speciellt jusst nu: Pretty little liars
Låt: Cant be tamde - Miley Cyrus
Bästa musikvido: Eric Saade - Macurete
Bästa film jusst nu: the last song

Bilder från i lördags

I lördags var jag, Lexie, Axel, Emma, Josse, Pontus, Sinie, Johan och Viktor på pubben. Johan tog lite bilder med sin mobil. Blev sudigga men endå okej. Senare när pubben stängde gick jag, Lexie och Viktor på KB en nattclubb. Det var väll okej. Jag var mest bara tröt.


Onsdag

Hej, då sitter jag i skolan. Vi började i måndags redan. Snart ska vi få planera vårt chema och vad vi ska läsa under året. Det går seg fram att bara sitta här och vänta på sin tur. Jag hoppas på att få ha skrivar verkstad i år igen och att dom inte lakt ner det. Så det får vi se. Annars har dom lakt till mer bild i år. Det gillar jag. Så hela onsdagar ska jag ha bild. Man kan ju hoppas mitt intresse till bild bilr större.

Måste säga attdet har varit förfärligt väder nu i agusti. Bara en massa rengn. Igår när jag åkte till skolan och kom fram såg det ut som att jag kom ut ur duchen med kläderna på. Så blött var jag. Idag rengnade det igen när jag skulle till skolan. Dock blev jag inte lika blöt.

Bilder från slakt besöken..

Synd bilderna från kent konsären inte finns, för vi tappa kamran. Men dessa finns från Slakt :D

Eric Saade

Här kommer två musikvidos med Eric Saade som jag gillar. Plus gillar att dom hänger ihop. Andra låten är bäst. Har börjat lyssna på den helt mycket. Gilar man pop så gillar man Saade :D

Magiskt

Det är exakt rätt ord för i fredags :D Jag, Sork, Moa och Caroline åkte till Helsingborg och såg Kent. Jag är inget Kent fan, men dom andra tre är. När vi kommer fram är det väldigt lång kö in, men den går vi förbi och in på gästlistan. Vi satte oss i mitten på en filt och snackade och hade mysigt. När konsären började dansade vi och umgiks. Jag kunde 3 låtar som vi sjöng med i. Vi drak även cider under kvällen. Jag såg inget från där vi stod, men det gör inget jag är ju kort så. Så fredag = Magiskt

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!