Tid för American idol

Jag älskar det programet och nu e det daks. Bunkat upp med choklad doppade bilar och jungel vrål. Vad ska ni göra dena dag?

Trisslått

Bestälde böckerna av biblioteket så ska väll hämta dom om någon dag när jag fått ett mejl. Så det käns bra att låna av dom. Har ju gjort det några gånger. Var i afären nys fick för mej att ta en trisslått. När jag kom hem skrapade jag den och van 25 x2 nice första gången jag vunit när jag köpt en själv. Så får byta in den i morgon :)

Nu ska man se veckans avsnitt av Make it or break it

Beronde av Tradera

Hmm inget bra att vara detta. Köpt lite böcker där under veckan dyraste var 25 kr biligaste 2 kr. Jag måste säga att jag längtar tills Percy Jackson And The Lightning Thief kommer på bio i februari. Jag vill även läsa bökerna som finns på svenska men hittar ingen av dom inne på tradera. Någon som läst dom? vad tyckte du om den då?Lista:
  • Bästa tv-serie: Glee
  • Bok som jag läser nu: En liten chock
  • Senaste köpp: Harry Potter och det vises stenNy data

Hej Nu sitter man i skolan och det är en ny vecka. Under helgen var det fullt upp. I fredags hade jag förfest och sen stack vi till Crone. Kom dock inte in för mitt pass har gått ut. Måste fixa ett nytt. På lördagen var jag på en 18 års fest till en kompis. På söndagen kom Moa och Sandra till mej och umgiks. Det var kul att träffa Sandra, sist var ju i september.

Jag funderar på en ny data. Är mac lätt att lärsa sig? Jag har haft denna i ett år men har redan problem med den. När den är för varm får den blå skärm.

Nu blir de lunch Simma lungt

Blue water high

Jag har under julovet kollat på Blue water high på youtube. En väldigt bra Astralensk serie. Jag har set sesong 1 och 2 sen halva nr 3. Det började med att jag såg något avsnitt i sommras när jag jobbade på fritids hem och gillade det. Så sedan des har jag velat se hella men inte kommit till skots förens nu. Det käns inte som någon serie som skulle komma från USA eller Sverige utan de känns som det har sin klass och kommer där i från. Den är realistisk.

Handling:
Varje år tar en surfskola in ett nytt gäng tävlande. 3 tjejer och 3 killar. Man får se dom tävla om att få komma med i laget som åker världen runt och surfar profisonelt. Så man får se dom  surfa, gå i skolan och träna. Handlar även om kärlek och vänskap.

Detta är personerna från sesong 1 vilket var den bästa sesongen tycker jag.
Sesong 2 var okej i vissa avsnit. Jag mins bara namnet på 2 medlemar.
Sesong 3 denna sesongen är licka bra som första.

Någon mer än jag som set denna serien? Den har även gått på svt 1 sommarlovs morgon.

Måndag

Nu är man i skolan på studievärkstaden som blivit offisiel och att dom tar närvaro, så man måste gå. Jag skrev precis en planering ut över mitt chema. Strax ska vi ha AK råd vilket motsvarar klassråd typ.

Annars händer inget i mitt liv jusst nu...

Införmation

Som är onödig kanse. Jag ska gå in på bloggloving nu för första gången på kanse 2 veckor kommer vara mycket där nu :O hehe

Ändrade planer

Moa kommer att komma hitt snart. Vi får se vart vinden tar oss...

Det är fredag

Japp det är fredag och jag har inget planerat för hella helgen. Precis sutit och set Bring it on - all or nothing Det är den bästa av 5 bring it on filmer. Ska väll fortsätta kvällen med film titande. Får se vad det blir. 1 film vet jag allfall och det är Hairspray med zac efron.

Började skolan i går. Det gick bra. Värkar vara trevliga nya elever. Jag ska ha samma ämnen som föra terminen fast jag la till FILM som lakts till på chemat. Ska bli kul att ha det, jag som gillar film.


Hej 2010

Hej det är ett nytt år och här är jag igen efter ett julov från min blogg. Tror jag varit borta under hella desember. Här har det inte hänt något ovandligt inte. Firat jul och nytt år. Varit med vänner och sådant.

I morgon börjar skolan igen. Lite små ångest. vill vara med ledig jag. Men någon gång måste man ju börja igen. Vi ska få nya elever, det ska bli kul.

Fått en fråga om vido blogg. Hmm jag har funderat på det några gånger. Jag skulle någon gjort det om jag viste hur man satte in en vido överhuvetaget. Men det gör jag inte :( hade jag vetat skulle jag sat in trejlers när jag tipsar om filmer till er också. Men men så e det antar jag..

Det var allt för mej i dag ha de fina fisken <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!