God natt

Helg , äntligen helg :D
Idag har jag hjälpt Viktor med städning och tvättning in för i morgon då ska här vara fölsedags fest. Viktor fyller 21 på söndag. Hans kök börjar änu mer likna ett kök :) Så det är bra. Hoppas festen blir kul i morgon.

Tack Tilda för sälskapet och för du såg Eclipse med mig i går :D Filmen var lika bra andra gången. Först gick vi på Entre (köpcenter) jag hittade en kläning :D och sen åt vi mat hemma hos mig. Det blev lax och gakumole och pommes. Sen fick vi skynda oss till bion.

Vad tyckte ni om Eclipse?

Nu är det nog dax för sängen.

Om du gillar...

Ja om du gillar Taylor Lautner så finns här teman till Mozilla Firefox. Jag har själv valt en och är supper nöjd ;) Varsegoda

http://www.getpersonas.com/en-US/gallery/All/search?p=taylor+lautner&search.x=0&search.y=0

Aron Johnson

Killen som spelar Kick Ass heter Aron Johnson. Jag tycker han är väldigt fin. När jag satt på bion i våras och såg filmen var jag säker på att han var ett nytt stjärnskott. Sen häromdagen satt jag och såg på filmen Angus, Thongs and Perfect Snogging. Killen i den tyckte jag var sjukt fin och kännde igen honom. Kunde dock inte alls plasera honom :O. Det visar sig att det är han Aron. Jag blev så chokad. I tjejfilmen är han väldigt snygg klasad som skolans snygging med. I kick ass har dom lyckats totalt att ändra om honom till väldigt nördig. Dock är han väldigt söt i den :D Här har ni förvandlingen.
Här är han som han ser ut i vandliga fall.
Där är han i mitten i filmen Kick ass. Med glasögon och kryligt hår.

A
nnars är filmerna väldigt bra :D

Kick ass är häftig action som är väldigt bra gjord. Sen är det väll lite parodi på supperhjältar också. Bra skådespelare. Handlingen är med bra.

Angus, Thongs and Perfect Snogging är en rolig tjejfilm från storbritanigen. Jag har även läst många av böckerna i serien. Den har allt kärlek, hångel, killar och vänskap till kompisar och familje problem. Man får sej några skratt anfall med :P

Kollade nys upp Aron på Imdb och hans nästa film blir X-man 4 och sen Kick ass 2 ;) det ser vi fram i mot

Upptatering om Glee

Såg nys ett klipp med en interjuv av Glee cast. Man fick vetta lite smaskiga saker in för sesong 2 ;) Så man får se om dom stämmer eller ej. Jag kan säga att jag saknar serien lite. Men som tur är har jag dvdboxen hemma, så jag kan kolla. http://ausiellofiles.ew.com/2010/07/26/exclusive-glee-video-spoilers/Inte sutit på latsidan inte :P

Hej denna tisdag :D

Idag blev jag väkt av att Emma flyttade in sina saker i lägenheten. Hon har ju kommit in på högskolan och ska flytta in i kollektivet. Härligt att man känner den som flyttar in. Vi vet dock inte vem den 3 blir.

Sen åkte jag och hälsade på Viktor på hans jobb. Sen åkte vi vidare till honom och la kakel. Det var kul och inget man gör så där ofta. sen stack vi och åt med Josse på Greek way. Det var gott.

Nu sitter man och ser på Scrubs :D

Vad har ni gjort idag? :D

Simma lungt

God natt

Jag satt och tänkte på en sak. För var jag väldigt aktiv här inne. Det var roligt och man fick kontakt med många tjejer. Även någon kille. Ibland saknar jag tiden och ibland vill jag inte blogga alls. Men tror jag ska försöka igen. För skrev jag alltid god natt inlägg när jag gick och lagkt mig. Så idag lovar jag ni ska få ett god natt inlägg :P Vilket blir detta.

I morgon ska jag först träffa Lexie inne i stan och kolla på kläder, under eftermiddagen. Sen på kvällen ska jag träffa min bästis Moa. Moa och jag ska bara vara som vi har börjat kalla det :D äta middag se film och snacka skit eller något ditot.

God natt alla läsare :)

Gått en tid

Det var ett tagsedan så hej :)

Här händer det saker hella tiden. Man har gått och blitt singel. Varit ute på Nattclubb med ett härligt singel tjej gäng :D Viktor var också med. så vi är vänner. Där fanns en hörna med volliboll nät och en badboll så man kunde spela. Jag spelade inte. Men dom andra gjorde. Sen dansade vi och hade roligt. Så tack Carro, Sara och Josse :D

Jag har läst ut Frost. Den var väldigt bra när jag väll kom in iden. Så rekomenderar den.

Sen har man ju även fått nya vänner under tiden. Lexi och Linus så man har varit i Landskrona och kollat på Erik Grönwal och Eric Saade :D Båda var bra men Grönwal var bäst ;) har set honom två gånger nu. Saade var mycket snyggare och såg äldre ut i värkligehneten det är bra. Vi kommer nog få se dom på malmö festivalen med :D längtar.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!