Stockholm

Hej,
I morgon åker jag till stokholm för att hälsa på familjen och gosa med min lilla syster som snart är 1 år. Kommer inte ha tillgång till internet tror jag. Så vill säga glad påsk till er läsare.

Nu bär det av

Japp nu bär det av till Scifi-mässan. Ska bli kul. Har även haft ett bra sammabete med Moa och tagit sönder skåp hehe

Fredags mys

Ikväll blir det fredags mys. Blir lite middag softande och packa ihop Viktors kök. Vi ska riva det i morgon för att han ska renovera och få ett nytt. Han flyttade till en 2a nydligen. Känns rätså konstigt att man ska ha en kofot eller så och riva ett kök. Aja men nu ska jag spela något spel på spray kanse skriver senare ikväll.

Bok tips

Här kommer efterlängtade bok tips. Prinsessas dagbok 10 har nu kommit på svenska. Jag har även läst det min flickvän inte vet och vad mina vänner inte vet. Även pilträdets systrar.

Det min flickvän inte vet och vad mina vänner inte vet:
Är två böcker som är en liten serie. Handlar om kärleken mellan Sofie och Robin. Robin är mobbad och har ingen. Hans efterman har blitt ett skälsord på skolan. Men han träffar sofie. Sofie är populär har 2 tjejbästisar. på lovet är dom borta på semster och hon är kvar hemma och träffar Robin. I bok 2 så har dom blitt tillsammans och folk har stöt ut även sofie för hon är med robin. Robin börjar på en konst kurs på college och får nya vänner men det vet inte sofie om.


Pilträdes systrar:
Är samma som skapat systrar i jeans. jag älskar den serien. och denna nya boken har förfataren lyckats igen. Handlar om Ama, Polly och Jo. Tre nya tjejer från samma stad. Dom känner även till det andra systersakpet. Beundrar dom. Ama åker på ett läger ut i vilda marker. lär sig att få sakvsår på föterna. Polly vill börja en model kurs och har en mamma som döljer något. Jo får ett sommarjobb och blir kär och får möta sina föräldrars skilsmäsa.

Snart CiFi-mässan

Var där föra året. Och nu har det gått ett år. Demitri från new moon ska komma ditt. Spänande att få se någon som varit med i en så känd film. Plus jag älskar ju den serien. Köpte även Bellas box i helgen. Inte lite dyr. Men värt det för att få den 3 cden. Annars skulle jag inte gjort det. För har redan ett bokmärke med Jackob men nu fick jag ett till fast med Bella och Edward. Sen fick man kort också tror jag ska sätta upp dom på vägen.

Party Party

Ja jag sitter bara fast vid böcker och filmer. Nu ska man snart ha fest ;)

Vad händer på er lördag? :D

Andas

Såg nys eclips trilern. Såg den 2 gånger. Måste andas. Det är farligt och se saker långt innan dom kommer ut, för man blir ju till sig om att man måste se dom. För några veckor sedan kom även Harry Potter 7 triler ut. Fast den var kort. Men nu blir det snart middag och American idol.

Någon mer än jag som set trilersna? Vad tyckte ni?

Jag lever :)

Hur är det med er mina läsare? Själv är jag fast i böckernas och filmernas välrd jusst nu. Här slukas böcker efter böcker. Det senaste som jag blitt beronde av är Percy Jackson serien. Såg den på premiären på bio i onsdags. Sen blitt några sweet 16 böcker med tvillingarna olsen. Även läst Harry Potter 7. När det kommer till filmer har jag set alla x-man filmerna nu. Sagan om ringen extended alla 3 på en kväll med moa och tilda. båda Narnia filmerna.

Simma lungt

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!