VidoJa då har jag lyckats med att sätta in en vido ;) var nog på tiden va? Det tycker jag.. Så det fick bli en av dom bästa framträderna av Glee :D Vad tycker ni om det?

Patetiskt men bra

Jag och Viktor har 3 års dag idag. Vad har man gjort varit i skolan kommit hem, handlat skit mat och ätit den med honom. Vi kommer på att det är 3 års dag. Så firade vi den hemma. Sen kom Moa och vi har set The OC (awsome)... Hur kunde vi två glömma den dagen helt? hmm käns lite jobbigt men inte hella världen. Vi åker snart till Danmark med en hel dag, det ser man fram i mot. Nej nu ska jag sluta vara för privat och spela kort med Moa.

Kram o hej

Ps. Moa hälsar kärlek till alla bra och snälla mäniskor där ute.

Bilder från våren. Men bara dom bästa!

Bilder från våren. Men bara dom bästa!

Film och Musik

Julia:
D
et finns bra film och BRA film. En bra fim är exempel vis En prinsessas dagbok och en BRA film är Sagan om ringen.

Det finns bra Låt och BRA Låt. En bra låt är kesha - Tik tok och en BRA låt är Emily Osment - you are the only one.

En prinsessas dagbok är bra och man kan se den om och om igen. Sagan om ringen är så awesome. Hör till i klasikerna sån film man inte glömmer.

Kesha - Tik tok är en väldigt bra låt. Jag vill ha den om och om igen men så är det bara jusst nu. Kommer nog trötna på den och sen om några år den här låten är bra. Emily Osment - you are the only one kommer vara med mig hella tiden. Man kan nog inte få för mycket alls. Texten är så klockrent bra!

Moa:
Bra film och BRA film. En bra film är euro trip. En BRA film är good will hunting.

En bra låt och en BRA låt. En bra låt är where ever you will go - the calling. En BRA låt är about you now - Timo Räisänen.

En bra låt och en BRA låt är om dom har en bra text (jag håller med)

Good will hunting är fin. Euro trip är bra för den är rolig.

En anorlunda lista :)

På senaste har jag: set The Oc med Moa (nostalgi men väldigt bra). Spelat tjejsnack med Moa och Marie. Under spelet fick jag dansa balet och Marie fick lapa vatten som en hund och Moa fick gå igenom rumet som i en skönhetstävling.

Saker som borde ske: Ha maraton med tillbaka till framtiden trilogin och star wars. Blivit uppskutet läääänge. Var lika dant när vi skulle set sagan om ringen maratonet. Jag klarade nästan det. (i sommar gör vi om det för jag ska klara det!) (klara inte det för att jag skulle upp till skolan). Borde läsa boken frost. Någon som läst den? Vad tyckte ni?

Rolig fakta: Jag har ca 105 filmer och 9 sesonger av serier och 3 anime serier. borde kanse räkna mina böcker.

The last song

Idag var jag och såg The Last song med Moa. Är glad jag fick med henne o se den. Båda älskade den. Tillomed båda grätt. Viste att den skulle vara ett drama men inte så här mycket. Jag skratade mycket av den också så klart. Miley var jätte duktig i filmen. Det är så man blir stolt och vill hon ska fortsäta med sådana filmer. Gillade ni the Notebock och Dear John  och a whak to remeber. Så gillar ni denna film för det är samma förfatare till alla 4. Dear John är också ny älskade även den. Förfataren skriver om kärleken mellan par som man bara kan dröma om och som man vill ha. Ofta är det komplikationer på vägen i historiorna. Men väldigt realistiska. Jag skulle vilja läsa the last song som bok men får se om det blir av för finns inte på svenska utan bara engelska. Är det någon som läst någon av böckerna?


Helg

Hej,
Då är det söndag. Tack för denna helgen. I fredags var allt en toppen kväll. Med middag och pubben. Mött nytt folk och det är alltid kul. Togs lite bilder under ett tag av kvällen på pubben. Får se när dom kommer in i datan. I dag ska jag vara med Moa. Får se vad vi hittar på. Kanse se på the Oc som vi börjat göra. Eller spela kort vem vet.

Vad har ni gjort i helgen då läsare?

Torsdag

Nu kom jag nys hem från att sutit barnvakt. Har lagat stuvade makaroner och köttbullar. Sörvat barnen. Rittat brats dockor. Men nu är jag hemma. Moa ska komma hitt snart. Hon ska städa mitt rum för 50 kr. Bästa ever! ibland bara orkar jag inte städa mitt rum. Sen ska bli skönt att ha Moa här idag igen. Nej tills hon kommer ska jag spela spel och lyssna på Glee låtar.. Vad ska ni läsare göra i kväl?

Dont Stop Beliving

Miley Cyrus

Under närmaste timen har jag läst bloggar och kollat på en musikvido och en triler. Såg triler till Camp Rock 2 den gillade jag och ser fram i mot i juli.

M
en dock jusst nu e jag upprörd lite gran. Kollade in Miley Cyrus nya vido finns på denna länken:
http://uk.eonline.com/videos/v53035_miley-cyrus-cant-be-tamed-video.html
Hon är 17 och älskar henne i Hannah Montana som hon började med som 13 åring. Alltid varit speciell och det gillar jag. Men hennes nya låt och vido var precis som en Britney Sperse låt fast med Miley i stället. Det gillas inte alls. Britney är britney och Miley är Miley. Jag hoppas hennes nya album inte är så här rätt igenom. Utan så det fortfrande är henne. Vad tycker ni Miley fans?

Glee

Måste säga jag älskar serien Glee mer än något annat jusst nu! Man sitter och tittar och vill bara ha mer och mer. Man får inte nog. Jag tipsade om den till Josse också hon gillade den. Bästa avsnitet är avsnit 4 på sesong 1. Fråga mej inte varför det är bästa avsnitet men tycker nog bara det. Så har du missat denna sensation börja se den!

Titta, titta

Heej
Titta titta man har fått en ny desing och allt. Lyckades äntligen hitta någon som kunde sånthär. Känner mej nöjd och allt också. Webutvecklare  www.simonpalm.se är det som gjort den. Ni kan ju fråga han om ni också behöver hjälp.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!