Min nya mobil

Hej
Kom nys hem från arbetsförmedligen. Det gick bra där. Fick min nya mobil i söndags. Älskar den massor. Så bra och så fin. Nu ska jag in och ta ett bad och tina upp sen ska jag prata med Moa i telfon och snacka massa. Var ett tagsedan :P

Sony Ericsson Vivas


Bokrecension


Pretty Little Liars 3 - Skandaler - Sara Shepard


Baksidan:
"A" har inte tystnat och nu duggar skandalerna tätt. På löpande band avslöjas de forna vännernas rätta jag. Så händer något som förändrar allt. "A" begår ett misstag och en av tjejerna röjer identiteten bakom signaturen. Men det kan vara farligt att veta för mycket... Rent livsfarligt ...

Mina ord:
Denna kommer tjejerna hemligheter fram bland folket runt omkring dom. Jag har sträck läst den för den var svår och lägga ifrån sig. Men slutet chokar mig mest. Kunde inte sova på en bra stund efteråt. Jag som läsare vet inte vem "A" är än men 1 av huvudpersonerna gör. Snälla ge mig nästa bok.

bokrecension


Pretty Little Liars 2 - Hemligheter - Sara Shepard


Baksidan:
Vännerna är chokade. Alisons döda kropp hittas nergrävd i en trägård. Ändå fortsätter signaturen "A" att trakassera dem och verka veta allt. Om det inte är Alison som står bakom dessa hotfulla meddelanden - vem är det då? och kan vännerna lita på varandra?

Mina ord:
"A" Börjar höra av sig mer och mer till tjejerna som inte går säkert. Deras hemligheter blir allt tätare. Nu när kroppen hittats vet man inte alls vem det är som är "A" längre. Boken är lättläst och man fastnar jätte lätt för den. När jag väll läger mig och läser vill jag inte lägga den ifrån mig. Älskar denna serien.

Köpte

Idag köpte jag nagelak, pads och ett nytt armband som är licka dant som det som kom bort föra helgen. Så nu slipper jag sörja det mer :P


Tilda hälsar att padsen skulle vara med i bilden :P

Mysigt mitt i natten

I natt satt jag uppe lite i köket och läste Tusen gånger starkare och fotade lite. Övade på skuggor och om man skulle ha blixt eller ej. Blev lite bra bilder. Väldigt mysigt och sitta där och läsa och fota mitt i natten faktiskt.Söndag

Nu gör jag och Tilda oss redo att gå ut på stan. Hon ska handla skor. Sen ska vi titta på nagelaks saker. Emma kanske också kommer och går och kollar med oss i afärer.

Filmerna vi såg igår var väldigt bra. Rekomenderar dom.

Julia och Tilda

Hej ikväll är jag med Tilda :D Vi ser på Sidney Withe juste nu och sen ska vi se på Esay A en annan ny tånårsfilm. Vi har fixat naglarna och gått på stan också idag. Vad har ni hittat på?:)

Bara för att ;)

För jag är på så bra humör får ni mer upptateringar om kvällen :D Publiken slog inte föra årets Idol dock. Men ja den var bra o så men inte så bäst som föra året. Den får 7 stjärnor av 10 (A) Föresten såg någon oss på tv? Måste säga att lineas kläning och smycken var jätte fina :D hade gärna haft det själv. I framträdandet med den lungna låten hon gjort om.

I morgon ska jag gå på stan med Tilda. Hon ska leta upp en nyårskläning. På kvällen ska vi antingen gå på en fest eller vara hos mig och ha tjejkväll. Vi får se vad Hon väljer.

Här kommer mina bilder från kvällen. Emmas får komma senare. Hon tog när vi åkte buss och i antren och på pubben.

Arenan

Vi på våra platser

Vi på våra platser Vi är även helt glada hihi

Arenan

Emma på pubben

Jag på pubben

Idol och Pubben

Hej,
Då var man hemma efter en hell kväll :D Emma och jag tog oss till Malmö Arena och hämtade ut våra biljeter. Vissade sig vara i vip-longen. Vi satt i den delen där artisterna har sina när och kära på paket. Men vi hade även mer tur än så. Anderas Wise, Linda, Daniel och Giere(stavning) satt framför oss hela kvällen. Var kul och se dom på så nära hål. Hade ögon kontakt med Wise 1 gång han log mot mig och jag mot honom. Sen Daniel tittade också på mig märkte jag. Han såg lite chokad ut när pappa kom ut och sa hej till mig och Emma. I pausen följde jag och Emma med pappa in i ficka rumet backstage. Fick oss lite kakor. Sen satt vi vid mixerbordet och prata med honom. Sedan började det igen och vi gick ut och satte oss. Sen åkte Linea ut tråkigt endligt mig. Gilla henne.

På bussen hem fick jag för mig att Emma och jag skulle gå på pubben och så blev det. Vi hamnade på en lung pubb vid sidan om Möllan. Där det i mesta dels är 30 plus. Vi tänkte det är lungt och biligt. Var karioke där så musiken var kanske inte på topp. Men endå lite kul. Efter ett tag kommer 3 killar in och frågar om dom får sitta hos oss och jag tittar på Emma ska vi? Vi bara nej. Så jag dissade dom och sa nej. Dom var väll runt 26-27 år. Så dom försvan ganska snabbt som dom kom. Skönt hehe.

Idol

Malmö Arena och Idol nu kommer jag och Emma :D

Veckans Disney Channel Klipp

Selena Gomez i Magi på Waverly Palace - Marathon Harper

Ja ett roligt klipp ur serien :D

Nervös

Julia(jag) och Emma sitter i köket och äter middag

Julia: vi åt kyckling soppa hehehehe till förätt hehehe till huverätt åt vi massa blandat hehehehee kyckling gryta hehehe ris och friterad biff hehehe friterade räkor hehhee

och så fortsatte det ett bra tag.

En stund innan fick jag ett samtal blev så nervös att jag råkade tappa stekpannan. tur den var tum.

Tjingtjong mat

Nu sticker jag strax och äter middag med pappa. Blir kina mat eller som Josse säger Tjingtjong mat :P Ska bli så gott hihi


Tom Felton

Här kommer bästa interjuven med Tom Felton ever. Så flummig, har skrattat massor igenom klippet. Han är min favorit skådis från HP filmerna. Det har han blivit sedan 6an kom. Han gör Drako Malfy så bra. Vilken är eran favorit?
http://www.lopeztonight.com/episode_recaps_and_highlights/how_girls_hit_on_tom_felton.php

God natt

Precis set Never Been Kissd. En klassiker från ungdomen, som man såg massor av gånger på tv när den gick. Men nu är det lägdax. Så säger god natt från mig till er.

Snö

Gick ner i köket för och ta te och makor och så ser jag att  det har snöat i malmö. Taket och vår gård är fyld med snö. Kan ju vara mysigt om den liger där fint som den gjorde nu. Men blir det slask i morgon då är snö inte alls kul. Aja änsålänge ligger det fint :) Har ni snö?
I
går såg jag filmen The Social Network. Filmen om Facebook. Den var bra men en sådan film man ser 1 gång. För min del krävdes även konsentration för och hänga med, iomed den var lite hopping mellan vad som hände och rätegångar. Men ja man ska ha set den allfall. Den får 3 stjärnor av 5.

Frida tidingen

Då har man läst Frida tidnigen som kommit på posten. Fick veta 1 intresant sak i hela tidingen. Vilken låt Taylor Swift har skrivit till Taylor Lautner. Så får lyssna på den sen. För nu ska jag ner och äta middag. Blir tonfisk salad idag.

I morgon ska jag ut och äta middag med pappa kommer bli trevligt :D

Klumpedunsen i farten igen....

Badade i badkaret nyss, låg ner och skulle sätta mig upp. Ja gissa vad jag gör? ...............   Någon som gissat än? okej för er som inte gissat rät. Jag slog huvudet i kranen. Tack för denna bula jag fick. Så min klumpighet den bara fortsätter och fortsätter. När jag satt där hittade jag även 2 nya blåmärken till från när jag trilade i trapan i lördags. När ska mitt liv vända och bli bra?

Nu blir det kvällsfika med makor och te..

Ny telefon

Då är jag hemkomen från mamma. Fick lite middag och vi fixade lite med papper. När mamma och jag var i afären så fick jag bestält en ny telfon till mig. Dom sa att om 2 veckor ska den komma på posten. Ja nu får man hoppas den kommer. Imed en gång bestälde mamma hem sånt paket med kanaler när dom ringde på vår dör. Men vi fick aldrig något. Men ärligt jag tror den kommer. Blir en Sony Ericsson Vivaz. Så snart kommer jag finnas med i teklonogin inte vara så efter. Har inte ägt en egen mobil på ca 5 månader. Känns som det är på tiden. Har varit sugen på en ipone länge men ärligt tycker denna värkar vara bättre i både storlek och med kamran.

GUD SOM JAG LÄNGTAR NU

Händer i veckan

Denna nya veckan som kommer snart händer nog lite saker. Idol tåget kommer till Malmö och det innebär ju att pappa är i stan. kanske får äta middag med honom då om han hinner. Man kanske får se idol live på trosdag eller fredag. På lördag kanske man ska ut med Tilda på stan. Hon ska kolla på nyårskläning. Jag hade också velat ha en ny men inte pengar så får se hur jag löser det. Men det är ju en månad till nyår. Ja sen blir det nog inte så mycket mer än så som jag vet om än.

Tog ett bad i badkaret och läste lite i Pritty Littel Liars 2 för en stund sedan. Väldigt mysigt för kroppen med sådan avkopling.

Söndag

Efter att fått lite sömn i natt känds det bättre i kroppen och med blåmärkena. Tur man tog en alvidon som Emma föreslog tills det jag skulle sova. Men endå jobbigt att inte alls kunna ligga på vänster sida. Tog endå ett tag att somna men men. Har bara ont i rumpan idag.

Annars har jag bara varit på Hemköp på Tringlen och postat paket, med saker jag sålt på tradera idag. Resten av kvällen har jag lyssnat på musik. Har blivit lite låtar av Avril Laving och Ledy Gaga. Ja jag är väll lite sen men nu har jag ju börjat lyssna på dom allfall. Väldigt bra album dom har.

I morgon kanske jag ska äta middag med mamma vi får se om hon är frisk.

Mitt armband :(

Insåg nyss att mitt armband jag hade ikväll slitits av någon stans när vi skulle hänga in jakorna :O Mitt fina armband med en roset :( första gången som jag hade det ju... Aja får väll fortsätta se idol på webben nu från i går. Ser resultatshowen.

Söt

Söt jag är just nu ;)

Håkan Hellström i Lund

Hej då var jag hemma efter en kväll i Lund. Jag, Moa, Carro, Marie och Karin hade förfest här hos mej och Emma som med var med. Jag trillade i trappan och slog upp hela vänstra sidan. Rumpan och armen har blåmärken. och höger häl fick sej en smäl med. Då hade jag inte äns drukigt än :O. Hmm vår trappa är tydligen farlig. Fick en flaska vin av Caroline som tack för hon fick följa med. Tack själv Carro.

Sen tog alla bussen till Lund utom Emma. Sorks gps vissade rätt och vi hitta till arenan. Vi kom in lätt genom gäst listan. Skönt och slippa krongel. Sen skulle vi hänga in jakorna. ingen rolig historia. Hade jag blåmärken innan var det mer än jag fick sen i den kön. Aldrig varit med om sådan trämngsel. Sedan började konsären and it was awsome. Bästa låten: Ramlar fram (för hela publiken var med)

S
en skulle vi hem. Sorks gps visade fel. Vi kom in i en skog och helt off. Tur det kom en cyklist och sa vart vi skulle gå. Sen gick vi över en bro och in i en park och sen kom vi till centralen. Tog tåget med Sork och Carro men dom åkte bara en hållplats och skulle på fest. Så fortsate hem själv till Malmö sen.


Dejta kudden

Waka waka it's time 4 afrika nu ska jag sjunga mig till sängs med tanke på att  jag har alltid den på huvet när jag ska sova. Förhoppningsvis vakna glad och pig i morgon, för då är det dax för Lund och Håkan Helström. Blir jag, Moa, Carro, Sork, Marie och Karin. Ser jag fram i mot. Här börjar förfestas vid 16 i morgon :D

Ute kväll

Kom hem vid 12 så var i väg ca 2 timmar. Blev en mjölk drink och ett glas 7up. Det hela började med att Emma och jag sitter och tittar på idol och klaga på att det aldrig händer något. Så vi ringde upp Moa och det visade sig att hon och Sork satt på möllan 5 min bort :P Så vi gick ditt och det blev trevligt.

Tack Emma och Sork för drickan :D

Btw Moa fråga mig i kväll varför jag hade ett rivmärke på kinden. Jag bara hmm har Edward Cullen varit i farten igen? För jag har ärligt ingen aning var jag fått ett rivmärke ifrån :O Kan någon säga mig detta? Tills jag får ett svar säger jag det är Edward :P (Edward brukar sitta och kolla på Bella när hon sover. För han sover inte själv. Framkommer inte direkt i filmerna så mycket)

Skål

Ibland är det bra och bo nära Möllan. Nu blir det pubben :D

God natt

I not gona lie, i am a mess. För ca 2-3 veckor sen fick jag ont i magen och massa finnar. Dom försvan och i torsdags fick jag eksem på rygen. Så nu kan jag inte ligga ner på vänster sida. Utan bara höger eller på magen. Aldrig haft exem innan. Jag kommer inte säga vad det är som hänt eller varför. Det är privat men ber om ursäkt om vissa inlägg är deppiga eller så. Lovar att berätta när jag mår bra igen. Jag är inte riktigt mig själv helt ut. Lysnar på sorliga låtar och föredrar snyft filmer framför tillexempel Hannah Montana just nu. den enda gången jag kan falla tillbaka till mig själv är när jag är med vänner. Det är allfall posetift. Lovar att inte sluta blogga, för det gillar jag. Så god natt för idag och simma lungt :D

Flumm och Eroniska Julia

Slå huvet i dören när du är ledsen, ger dej bara blåmärke i panan. (btw borta nu och det var inte stort eller så.) Slå huvet i en kudde i stället. Inte för det hjälper så mycket det heller.

Spilla på sig själv är lätt men onödigt.

Ha Waka Waka - Shakira på huvet när du ska sova är ingen hitt. Fast bättre än att grubla. Där ligger man och sjunger och så kan man bara 1 mening. Waka waka i'ts time 4 afrika.

Att se sitt ex med sin nya flikvän på bion på håll idag, gjorde priken på iet idag. (Är över honom. Men aldrig kul och se sitt ex nya tjej)

Idag iduchen hitta jag rivmärke på mitt ben. Jag undrar har jag en Edward Cullen som vakar över mig men som är läskig nog att riva på mitt ben när jag sover?

Nej nu ska jag sluta vara eronsik och se på dagens Glee

Uppdate

Igår började Harry Potter maratonet med 5an och 6an. Linus och Emma blev nog trötta på mitt och Moas hp snack. Det är bättre i boken. Det är inte med i boken bla bla... Sen klump Julia var i farten igår. Spilde dippa på mitt hår :P Vi hade altså popcorn och chipps och dippa till tilmerna :PIdag såg vi 7an del 1 på bio. Början var ihop tryckt och sak på sak. Sen lugnade den sig och blev bättre. Fortfarande en del ändrat och borttaget, även om det är 2 delar. Hmm dåligt men men. Sen en av konduktörerna berätta att på royal en annan bio i stan har blivit bomb hotad :( tur vi gick på entre. Fast vi hade också lite smått otur. För vi fick se ca 3 min in i filmen utan text och sen då fick dom starta om och sätta i rätt rulle, med svensk text. Så vi blev nog lite försenade. Men bättre det än bomb hotad.

Min idol

Här är Com hem katten såhäftig och så är det jag. Visst är vi lika? ;)

Veckans Disney Channel Klipp

Hilda Stenmalm - Just One Wish
Dena sången med Hilda ska vara med i programet Eric Saades Jul på Disney Channel. Har inte kanalen själv men hoppas ni kommer gilla låten och grogramet.

Snart så

Snart Harry Potter maraton med Emma, Moa och Linus :D

God natt

Ikväll gjorde Emma mat till mig. tack så mycket Emma <3 Sedan såg vi på Hairspray och sjöng och skrattade lite gran. I morgon kommer Linus och Moa hitt. Blir att se på Harry Potter 5 och 6. Sedan på onsdag smäller det med 7an på bio ;)

God natt mina söta läsare

My neighbour Totoro

Mysig låt som Emma och jag satt och söng till i köket innan :D

Lista

Lista:
 • Bästa musikvido: Demie Lavato - Here we go agin
 • Låt jag reliterar till mest jusst nu: Demie Lavato - Get Back
 • Bästa serien: Hannah Montana
 • Bästa snyft filmen: Daer John (såg igår)
 • Bästa filmen: 16 Wishes (såg igår)
 • Serie jag saknar: Pritty Littel Liers och Make it ore brake it
 • Ger minen från barnsben: A-teens och Britney Sperse

16 Wishes

Sitter och kollar på 16 Wishes med Debby Ryan. Den är rolig plus Jose från Kyle xy är med! Rekomenderar den till er disney channel fanns :D Tackar så mycket för youtube finns och man kan se allt där om man inte har Disney Channel själv. Här är trilern till er

 • Uppdate: nu har jag set klart filmen. Så bra den var! 4 stjärnor av 5 ;)

En vecka gått

Ja då har en vecka bara gått förbi mig. Vad har hänt och inte hänt. Hmm man kan ju undra. Bara jag vet. Men jag kan berätta det som har hänt:
 • Moa har sovit över här i onsdags.
 • Set idol och dvden med Björn Gustavsson med emma och andreas i fredags (mycket skratt)
 • Gick till arbetsförmedlingen i tisdags och det var stängt. (fick en ny tid till denna tisdagen i stället)
 • Uppe sittar natt med film med emma och ava i tisdags natt.
 • Annars har jag väll sett på någon film eller serie i mitt rum bara
Då ser jag värkligen mer fram i mot denna veckan som kommer nu. På onsdag ska jag se Harry Potter 7 del 1 ;) och på fredag ska jag ut och festa för första gången på över länge. På lördag kanske jag ska på Håkan Helström i Lund. Vi får se om pappa kan fixa biljeter till oss. Men vi får håla tummarna :D

Miley Cyrus

Ja jag får väll börja vänja mig vid att hon går mot vuxnare tider... Hon har blonderat håret lite gran. Jag tycker att hon borde behålla sin bruna fina färg. fast mörkblond funkar också lite. Vad tycker ni?

Bokrecension

Pretty Little Liars 1 lögner - Sara Sheprd

Baksidan:
Vi har alla något att dölja ...

Mystiska meddelanden sprider skräck i tjejgänget. Vem är det som vet allt om dom? Även deras mörkaste hemligheten. Kan det vara Alison, bästisen som försvann spårlöst från det där pyjamaspartyt för tre år sedan och som inte synts till sedan dess?


Mina ord:
Jag gillar denna bokserien skarpt. Lätt att läsa och hänga med i. Stor text är bra. Dom är 4 tjejer med olika problem, som man får följa. Emeliy som blir kär i sin nya tjejkompis maya. Aria som blir kär i sin lärare och döljer en hemlighet om sin pappa till sin mamma. Spencer försöker leva upp till sin syster som är bäst i allt. plus hon råkar kyssa sin systers pojkvän. Hannah kämpar med att hennes pappa lämnat familjen och bullemie. Hon kämpar även med sin pojkvän. serien finns även i tv rutan i USA längtar tills den kommer till Sverige.


Harry Potter

Snacka om att jag är nörd av Harry Potter. Ser på röda mattan online nu ;)
http://apps.facebook.com/harrypotter-tm/

Veckans Disney Channel Klipp

Selena Gomez - Round and Round Den musikvidon är bra :D låten finns även på hennes nya album :D Gillar även låten med hihi

Tillbaka

Nu är mitt internet här igen ;)

God natt

Nu ska jag snart sova. Eller allfall försöka. Är väldigt tröt så borde gå. I morgon stänger dom av internet här i vårt hus. För dom ska byta ut något. Det stod på lappen att de skulle vara av 1 dyngn. Så gissar på att vi ses igen på tisdag eller så. Ni får ha det fint så länge mina söta läsare :D

God natt

The Oc

Bästa senen i Oc historia så fin :D

Lalalalaa

Idag skulle jag varit med Tilda. Men det blev inget för hon skulle plugga. Så i stället har jag set på The Oc. Bara 6 avsnitt sen är jag klar med säsong 2. Väntar även på att Emma ska vilja göra mat. Börjar bli en del hungrig här hehe..

Igår för övrigt hämtade jag ut Harry Potter biljeterna till premären :D

Ni får en bild på oss från 2 årsen bara för jag saknar henne och det inte blev av att vi sågs idag

Röd och glitterFixade naglarna innan i kväll nu sitter jag och nördar med att se på Kick Ass. Is's aswome ;)

mm

I cant get you out of my head. I try, but is to hard.

Helg

Oj vilka hektiska dagar det varit nu i 2 dyngn. Varit med mamma det vet ni ju. Sen i går möte jag först upp Moa på stan och fikade. Sen kom Sork och vi trallade hem till mig. Vi fickade med Emma och senare kom även Marie. Sen såg vi på film och skrattade massor åt laserturken :P Sedan hände något epic. Moa sov här för första gången sen i sommras :D

Fredag har jag lagat mat och set på Idol med Emma. Även försökt få henne att gäst blogga åt mig. Vi får väll se hur det går :P

Nu är det bara 2 veckor kvar till harry potter premären och Håkan Helström i lund ;)

Veckans Disney Channel Klipp

Jonas Brothers - L.A Baby

Denna musikvidon är bra, även låten :D den är till Jonas LA serien. Så lysna och njut :D

Mys med mamma

Idag mötte jag upp mamma på stan och tog en fika på Experso House. Vi kollade lite i afärer och jag fick två par klämor med roseter på :) så söta. Sedan åt vi värsta goda middagen hos mamma. Det blev Kottklet bitt och potatis med salad. Sedan tittade vi på tv och nu sitter jag vid datorn och ska nog också snart sova.

Måndag / Tisdag

Jag var på arbetsförmedlingens arbetstest igår. Det gick bra, dock väldigt krävande när man inte varit igång på ett tag. Sedan på kvällen när jag kom hem var jag med Mr Brillz hemma hos mig. Vi ungiks hela kvällen.

Idag har det inte hänt mycket bara set på serier som Gossip Girl och 90210 som kommit ut. Men nu ser jag på Victorious som går på Nickelodian annars men jag ser den på youtube. Änu en ny stjärna föd som kan skådespela och sjunga och dansa (A)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!