Idol

Jag gillar hon Mikaela som sjöng Mileys låt precis. Jag tyckte hon sjöng den bra. Gillar henne och hoppas hon ska gå vidare. Sen är jag väldigt van att lyssna på Mileys låt också den är jätte fin till filmen The Last song. Sen tycker det är kul att någon vågar sjunga någon av hennes låtar imed att i idol har dom inte gjort det förut.


Jay jäklar vad han sjöng sin lått magiskt bra! Sen hjälper det ju att jag känner till låten väldigt bra.


Tyckte synd om Malin. Jag fast tyckte hon låter som en babys


Daniel gjorde sin lått toppen sen inget fel att han ser bra ut ;) Sjöng den så fint.. (tror Julia fått en favorit) Han får gärna gå vidare i kväll.


Lista

Lista på det bästa jusst nu:
  • Låt: Telepone - Glee cast
  • Bok: the Last Song
  • Serie: Glee speciellt avsnit s02e01 Adisons

Veckans Disney Channel Klipp

Denna veckan kommer en tävling med Hannah Montana. Man kan vinna en makover att vara henne och spela in en musik video. Lite häftigt endligt mig att få en sådan chans om den som vinner är en duktig sångerska/sångare.
Hannah Montana Tävling - Vinn en Hannah Montana-dag!

Bio

Först fika och sen bio... Filmen för övrigt var bra. Får 4 av 5Tette är hemma

Nu är barndomsvännen Tette hemma från Tunisen i 2 veckor. Är kul och fått hem henne. Synd bara att hon missade vår maskerad i lördags. btw kommer komma bilder i veckan så fort jag fått Carros så sätter jag in dom här också. Men snart kommer Tette hitt och vi ska gå på bio och se tånrsfilmen Tusen gånger starkare som jag skrev om att jag ville se och läsa boken av för några veckor sedan. Vi kommer nog ta en fika innan också.


Trilersna

Här kommer dom två trilerna jag ska om i går.. Hitta inte den jag såg på häromdagen med Harry Potter så ni får den som var till MTV movie awards i sommras. Säg gärna om ni ska se dom sen?

Nattuggla

Japp idag har det blivit så. Fastnade med att läsa bloggar och igår fastna jag i Pohtoshop. Undra vad jag fastnar med i morgon? hehe.. Nu är jag allfall klar med att läsa.

I torsdags gick ju jag och Emma på stan och då var vi inne på sf biograff och handla ett bio kort till Moa. Där inne såg jag en stor planch för Narnia 3. Blev lite chokad faktiskt så när jag kommit hem första jag gör är att se trilern ;) Kommer komma ut i desember. Så den måste jag se. Jag hittade även ny triler för den nya Harry potter den kommer ut i november ;)Photochop

Idag hade jag lite roligt med Photochop. Lärt mig hur man Klipper i kort och tar bort röda ögon även lite färg sjusteringar.


Blev fin fint

Såhär dagen efter är det inget kul :( man är bakis och tröt.. Men till det roliga själva festen, den var sjukt bra. Alla var nöjda och glada och fulla :P Så som det ska vara på en fest folk mins. Vi var alla utkläda vilket var bra. En Parins Hilton, en häst, en clone, hitt girl, en polis, två gubbar, en sotare, en mario och en loidie, och en djävul. Vi dansade hella kvällen och jag och sara N drack kaffe vid 12. Där kördes även chots rundor med alla som var där. Paris hilton och sotaren bytade kläder.

I
dag har jag inte gjort så mycket direkt. Åkt hem från Viktor, duchat och set på Glee.. Inget intresant direkt :P Eller vänta jag la in bilderna på min bilddagbok :P http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#a215

2010-09-25

Ja då är dagen här in för festen. Ska bli spänande vad folk ska klä ut sig till tycker jag. Linus ska tydligen sätta upp en webbcam och senda live på sin blogg. Endligt mig kan det vara skoj sak men samtidigt skumt. Men tänker inte hindra honom från att göra det. Ska bli mysigt och ha Moa och Linus här nu på eftermiddagen efter kl 3. Tills des måste jag fixa masken till Hitt girl men annars kommer jag nog bara att se på gamla avsnitt av Glee. Älskar värkligen den serien.

Vad ska ni göra denna lördag?

Veckans GleeJ
ag gillar den nya tjejen i säsong 2 av Glee :D Hon kan värkligen sjunga ;) Så här är veckans Glee klipp hihi.. Annars hände massa roliga saker i avsnitet. Får 5 av 5 denna veckan (Y)


Veckans Disney Channel Klipp

Denna veckan är det Hannah Montana i sentrum. Det gillar jag :D Det är en triler till den nya säsongen så varsegoda...
Hannah Montana Forever - Premiär 1 Oktober kl 18.00 på Disney Channel

Klar

Flytta stolar och borden gick bra idag. Fick set min Moa och det var skönt. Var ju ca 1 vecka sen. Sen efter vi fixat det åkte jag och Viktor till Mc Donalds och åt. Inget bra ställe och äta på hehe. Men vi behövde att det skulle gå snabbt för han skulle lämna tillbaka bilen. Nys såg jag Idol. Ja nu bärjar man få lite favoriter eller vad säger ni idoltittare?

Fyllda paprikor

Idag har jag varit hos min mamma och lagat köttfärs och fyllt paprikor med köttfärsen och lite ost på. Fixade även lite pappers arbete. Nu väntar jag på viktor ska komma och sen ska vi åka och hämta stolar och bord hos Moa som ska ha på lördag till festen. Så det är vad som händer idag. Igentligen skulle mamma och jag gjort mat i kväll, men passade bättre nu på dagen. Dom fylda paprikorna blev väldigt goda. Vi hade även salad till.

Vad ska ni hitta på idag?

Life as we know it

Om man kan bli kär i en film triler tror jag att jag blivit det nu. Längtar värkligen tills denna kommer att komma ut på dvd eller bio. Värkar så mysig och fin historia. Sådan typiskt Julia film.


Maskeradfödelsedagsfest

Nu har jag kommit på vad jag vill klä ut mig till på lördag när Moa och jag ska ha maskeradfödelsedags fest. Jag vill vara Hitt Girl. Så måste fixa lilla kläder och ett svart band. Måste även fixa färg spray till håret så det också kan vara lilla :P Jag hoppas mina planer kan gå i värket. För er som inte vet vem Hitt Girl är så är det en av supper hjältarna i Kick Ass filmen. Festen Moa och jag ska ha är för att fira våra födelsedagar ihop. Jag fyllde ju år 11 september så nu har det strax gått 2 veckor. Om 2 veckor till fyller Moa 20 den 13 oktober.

Serier jag följer

Här kommer lite serier jag följer ;)Har kommit 2 avsnitt hitlis och den är väldigt bra måste jag säga. Undra när den kommer till sverige. Handlar om två tjejer i ett sirlediding lag. Sen är där ju Ashely Tisdal med en favorit från för.Glee börjar sändas i morgon igen. Jag har värkligen längtat efter nya säsogen. Handlar om en glee klubb i skolan. Där det är olika medlemar från olika håll i skolan. Det dom har gemensat är att sjunga och showa. Blir en del drama på vägen också och del gästskådisar som är kända.


Denna serien är inne på säsong 4 nu och är bättre än någonsin. Jag gillar värkligen Kristen Bell som berättare. Den handlar om ungdomarna på uper este side som nu blivit ungvuxna och börjat choleage.


Handlar om ungvuxna på cholage. Kärlek och intriger och vad man ska bli som vuxen. Finns 3 säsonger får se om den ska fortsätta men jag hoppas detta.


Förutom Glee så är detta min favorit serie jusst nu. Jag skrev ganska nydligen om den i bloggen och berätta om den. Men handlar om gymnasitk och nå OS och kärlek och vänskap.


Evighets serien som aldrig tar slut. Vilket nog är tur för mej för den är fortfrande riktigt bra. Tror inte den behöver någon vidare intrudsion om vad den handlar om.


Denna serien tog mig med storm i sommras. Jag vet om att den gick hella våren men tog mig inte tid och se den förens då. Jag var räd att den var läskig. Men det var inte så himla farligt. Handlar om ett gäng tjejkompisar som är på en övernattning och en av dom försviner. ett år senare börjar hon som försvunit smsa dom och höra av sej på olika sätt.


Denna serien avslutade nys sin tredje säsong. Har hänt mycket och ser änumer fram i mot när den börjar igen. Det är samma som gjort 7th heaven så man vet ju garanterat att serien är bra. Handlar om ungdomar i high school, kärlek och familje liv. Någon är gravid och med mera.Jag följer även fler serier men tog upp ungdoms serierna här nu :) Så det blev en presentasion av dom. Skriv gärna och berätta vad ni tycker om dom ifall ni ser på dom. Hade varit kul och vetta vad ni tycker om dom :)

Söndag igen

Då är det seg söndag igen. Jag har städat lite i mitt rum, vilket behövdes. Snart kommer min mamma hit till mej och täter tacos. Ska bli gott var ca 3 veckor sen jag åt det. Så får ha en trevlig stund med mamma. Hon har inte varit här sedan jag flytta in.

Återträffen var okej igår mest för många inte kom och vi satt utomhus i kylan. Men efteråt följde Emma A med mej hem det var kul :D

Vad ska ni göra denna söndag?

Återträff

Idag ska jag på en återträff med min gymnasie klass. Kan bli trevligt. Efter den kanse jag går till Moa. Men det får jag se om jag orkar. Så det är vad som händer denna lördags kväll. Vad ska ni hitta på?:)

Annars har jag fixat med mina naglar idag. Är så nöjd. Fick klistermärken av Emma :D


Veckans Disney Channel Klipp

Denna veckan är det ett klipp om Camp Rock 2 tävling. Det är ingen tävling jag ska vara med i men kanse något ni läsare vill :) 
Camp Rock 2 - Tävling/Konkurranse/Konkurrence/Kilpailu

Ha en fin fredag

Äntligen fredag

Heej jag har varit rätså upptagen denna veckan med allt möjligt. Skolan, varit på besök hos Mormor och läst hella boken Baristas av Denise Rudberg. Boken handlar om 3 olika killar i Stockholm. Dom får alla jobb på ett fik inne i stan och där träffas dom. Ena killen får hantera att deras föräldrar ska skiljas och träffar en anorlunda tjej att studera med. Den andra går en tjater linje men trivs inte alls där är även kompis med den förstas plugg kompis. den tredje har ett jobbigt humör men innerst inne är han en bra kille. Han får hatera ett uppbrott med sin flickvän och en mamma som han bråkar med. Den tjejen han var tillsammans med är första killens tvillingsyster. Sen känner han Alexander från tillsammans böckerna. Det är även Alexanders pappa Sandro som äger fiket. Jag gillar att förfataren låter världarna gå in i varandra såhär. Speciellt att hon blandar in sinna gamla karaktärer i hennes nya serie.
Äntligen fredag måste jag också säga ;) Men nu ska jag se på Hannah montana nytt avsnitt

23

Ja då blir jag 23 år idag hihi :D Grattis till mig :D Ska strax gå iväg med Farmor och handla på Entre. Senare ska jag ficka med mamma och sen träffa Moa, Emma och Linus i kväll.

Nagelaket sitter som berget

Nagelaket sitter som berget ;) så det är att rekomendera Graffiti nagelak. Skulle gärna ha fler färger. Så här såg det ut som ny gjort, så bilden är tagen för 2 dagar sen.


Fika på kvällarna :D

Idag har vi inte haft lektioner i skolan. Utan vi fick jobba i grupper med utvaderingsfrågor om skolan. Tycker det är bra man får jobba i mindre grupper utanför studiorna. Annars har jag bara varit hemma. Vi som bor här i kollektivet hade städkväll. Så det har varit fullt upp :P Sen som belöning tyckte jag att vi skulle se Idol. Men blev karameler i stället. Men blev båda som belöning ;) Nu ska jag och Emma fika lite efter en lång dag. Blitt en tradison te på kvällen här :D Längtar annars till i morgon då ska jag få present av Emma och Tilda sen ska vi ha middag och choklad fondy. fira min födelsedag som är på lördag :D

Veckans Disney Channel Klipp

Denna veckan har jag fått ett klipp med Chloe Bridges från camp rock 2 som hälsar till Sverige. I filmen är hon Nicks kärleks intresse från camp star. Har inte set henne någon annan film eller serie så hon är en ny föd sjärna dom hittat.
Här är hennes sida på Imdb http://www.imdb.com/name/nm1821410/
Här är sidan till disny channels youtobe kanal youtube.com/disneychannelse
Chloe Bridges hälsar till sina svenska fans!

Fick mig ett skrat

Igår när Tilda och jag var på bion kom en reklam från com hem. Katten i detta inslag fick mig att skratta masor. Den är söt också. Annars brukar jag inte skratta åt reklam men den var så rolig med sin förvånade min.


Bio och chopping

Nu har jag set trollkarens lärling med Tilda. Fick även choppat lite :D En kläning, boken the last song och graffiti nail top. Sjukt svårt och få tag på. Men fick tillslut ;) Fanns bara grön och gul kvar. Så fick bli grön. I veckan ska jag ditt igen när dom fått in mer och köpa svart eller rosa får se. Filmen vi såg var okej. Hade nog lite bättre förväntingar men.

V
ad har ni gjort idag? :)


Veckans planer

Veckans planer blir:
  • På bio idag och se Trolkarens lärling med Tilda
  • Torsdag köra kollektiv städning
  • Fredag äta middag och choklad fondye med lite vänner
  • Fylla 23 år ;) gå på stan med farmor och sedan mamma. På kvällen får vi se

God natt

Har fixat naglarna nu under kvällen blev väll inte som jag tänkt mej :( men det går. Rosa och lilla. ville ha smala fina rosa sträk. hmm kan jag nog bara dröma om när det är en tjok pensel :P Annars har jag fikat med Emma som kommit hem ikväll. Blev bara lite te i köket :) Blir kollektivstädning på torsdag kom vi fram till. Kommer hända lite i veckan och nu har jag överblik om det med. Så sov gott alla


Söndags segt

Denna söndagen blir det massa anime kollande igen. Såg först Legender från övärlden. Den var värkligen bra. Fick låna den av Emma. Sen nu har jag set den sista cden på Fruits Basket. Mest för och påmina mig själv om hur fin den serien är. Senare kommer jag nog kolla på mitt nya inköp School Rumbel. Blir mycket sådant här när det är söndag, nog mest för det inte finns annat att göra om man bara är hemma. Har även fixat mina naglar idag :) Blev lilla.

Annars ska jag på bio i morgon och se Trolkarens lärling med Tilda det ska bli kul :D


Fredag och lördag

Ja då har jag firat födelsedag med pappa, Felcia, Pernilla, farmor och Börje. Lilla familjen kom från Stockholm och hälsade på. Jag fyler år nästa lördag om en vecka. Det är snart hihi :D Då blir jag 23 år. Jag fick en hårfön av Pernilla och pengar till kläder av pappa. Idag när jag använde fönen blev mitt hår platt. Fattar inte varför. Men sen när det var helt tort gick det tillbaka till mitt lokiga. Idag har vi åkt till smygehuk jag, pappa och pernila. Det var mysigt. gick in i en liten butik och köpte kläder till lilla syster. Sen fickade vi hos farmor igen och sen åkte vi vidare till hölviken lilla familjen :D Felicia fick se havet första gången. Jag tog fina bilder när dom doppar fötterna i det iskalla vatnet :PA
nnars ser jag på årets bästa film the last song för sådär 4 gången ;)

Familjen

Nu är familjen nere i Skåne. I morgon kommer dom och hälsar på mig i mitt kolektivet. Sen följer jag nog med dom ut till farmor. Tänker nog öva mig på att ta bilder på lilla syster nu när där finns någon att ta bilder på :D

Annars är jag faxtiskt hemma :D fått tillbaka internet nu. Så är så glad. Tycker det är på tiden efter 2 månader utan.

Fantasy lite samma sak

I en fantasy film eller bok börjar det oftast med att huve personen inte vet om att den ska ut och rädda världen. Har börjat se Legend of the seeker igår. Det är en serie. Där var det så även igen. Han viste inte att han var en seeker. I Harry Potter viste han inte att han var en trollkar. I Eragon viste han inte att han skulle bli en drak rytare. I Percy Jaksson viste han inte att han var halvgud. Det kan säkert gå änulängre med karaktärer från olika håll i sagronas värld. Jag kan gissa på att förfatarna gör så för att man ska loka läsaren att vilja se hur det kommer att gå för huvepersonen. Jag kan säga att det brukar loka mig att se mer. Hur känner ni brukar det loka er?

Veckans Disney Channel Klipp

Något jag kommer att börja med är att ha veckans disney channel klipp. Denna veckan är det på Miley Cyurs - See you agin. Det är en lått jag faxtikst lyssnat mycket på av henne. Gillar att den är lungn i texterna men bryter ut i pop på refrngerna. Miley Cyrus - See you again

Här kommer direkt länk till youtube kanalen också http://youtube.com/disneychannelse

Make it or break it

Jag gillar den ny gamla serien Make it or break it. Dom flesta serier brukar flippa ur efter någon säsong, men inte denna. Den handlar om 4 tjejer i ett gymnastik lag. Dom vill nå os om 2 år. Handlar även om deras familjer och kärlek och sådnat vandligt. Det är faxtiskt inte så mycket gymnastik som man kan tro.


Någon mer än jag som ser denna serien?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!