Kväll

Hej,
Nu sitter jag här hemma och läser bloggar. Skönt att sitta och ta det lungt nu så här på kvällen. Varit i gång hella dagen idag. Först gåt på möte till min arbetskotch sen hem och hämta avier. Sen traskade jag till posten och hämta ut ett paket. Det var böckerna jag bestälde föra veckan. Annars fick jag biobiljett från gratis bio som jag bestält på posten. Jag tycker det går bra för mig på den sidan. Jag rekomenderar den om ni inte har den. Sen var jag hemma ett tag. Mamma hämtade mig vid 4 och så åt vi middag. Det blev kött och potatis.

Tror jag ska lägga mig och läsa nu. Blir Pritty littel liers

Tvätta

Ja, tvätta står på chemat idag. Aldrig kul men måste göras. Till middag blir det fläskfile gryta som vi fått. Den såg väldigt god ut. Fast snart blir det se på 16 and pragnet på Mtv.

Vad hittar ni på idag?

Naglarna


Naglarna fixade jag igår. Blev väldigt nöjd :D

Oväntat besök

Idag ringde Moa och väckte mig. Hon sa att dom var i Höör. Så hon och Linus kom hit på lite frukost. Dom tog med sej bullar som var jätte goda. Så tack för det :D efter vi ätit spelade dom lite på ett fating spel som Nicklas köpt. Men nu har alla gått. Moa och Linus skulle till Malmö och Nicklas till jobb.  I kväll åker vi till Malmö och jag ska hem en sväng. Jag saknar Emma så vi ska umgås med henne lite där hemma.

Vad ska ni göra denna söndag?

Medans jag väntar ska jag se Make it ore Brake it. Har börjat se om den serien igen.

Pretty little liars

Idag hittade jag denna bloggen http://pprettylittleliars.blogg.se/
Riktigt bra matrial om skådisarna på den bloggen. Så den sparade jag på bloglovin, där jag har alla mina sparade bloggar.

Har ni set eller läst serien? Själv älskar jag den helt mycket både i bok och serie. Så har ni missat den så se och läs böckerna.
bloglovin

Till final

Jaaa Eric gick vidare till final :D Hoppas det går licka bra i finalen sen. Men nu ska vi kolla vidare och sen se film med chips och dippa.

Mat och fredags mys

Hej nu på kvällskvisten

Nu har vi nys ätit middagen som jag lagade och som blev super god. Nicklas verkade också nöjd. Annars har jag beställt hem nya böcker från Forma Bookus. Även sett nytt avsnitt av 16 and pregnant på mtv idag. Blivit helt galen i den serien. Man vill bara se mer. Visa av dom borde inte få barn, för dom lämnar dom åt sina egna mammor. Medans andra är jätte duktiga och fixar det. Sen kom Britney Sperse nya musikvideo ut. Den var bra, man såg att hon gått ner och att det är hon själv som dansar i den.


Chile concarne, ris, avokado, broccoli och isbergssallad

Jag vet man brukar inte ha avokado eller broccoli till kanske men tänkte vi behövde grönsaker.

MuggMin älskade pojkvän kom hem med den muggen häromdagen när han varit på jobb. Då blir man glad :D
Alla hjärtans dag blev lyckad. Nicklas lagade mat till mig och jag hade ingen aning om vad blev förens vi skulle äta. Det blev pommes och köttfärs biffar.

Så idag tänkte jag laga mat åt honom. Det blir Chili concarne :D Gott ska det bli.

Bilder

Nicklas katt Cindy
Mina naglar för ett tagsedan
Den fick jag idag av Nicklas

Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag till er mina läsare :D Hoppas ni får en fin dag <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!