Nya Böcker

Idag fick jag äntligen mitt bokpaket från cdon :D Det är två böcker jag läst om jätte mycket som jag velat läsa ett tag nu.


Veckans Disney Channel Klipp

Eric Saade & Hilda Stenmalm - Friends for Change

Jag gillar friends for change och att Eric är med :) Vad tyckter ni om frinds for change?

http://youtube.com/disneychannelse


Harry Potter i anime

Hur Harry Potter skulle varit som en anime :) Ni kan kolla in bilden i länken. Jag gillar värkligen bilden :) Vad tycker ni?

http://www.burnred.co.uk/storage/thumbnails/A9o5X.jpg


Källa kommer från
http://fokis.se/2011/07/om-harry-potter-hade-varit-en-japansk-manga-anime-serie/#comments

BokrecensionFörlag: http://www.wahlstroms.se/
Sidor: 203
Poäng: 5/5

Baksidan:
Ända sedan blixten slog ner i sjukhuset dagen då hon föddes har hon haft otur. Vart hon än går råkar hon ut för missöden och det är därför hon är så glad över att få flytta hem till sin moster och hennes familj i New York. Oturen kan väl ändå inte följa efter henne ända dit?Men oturen har definitivt följt efter Jinx vilket skapar problem för hennes kusin Tory, som inte är glad över att familjens svarta får har flyttat in hos dem. Den vackra, glamorösa Tory döljer en farlig hemlighet och Jinx börjar inse att det inte bara är otur hon har flytt ifrån utan något mycket ondskefullare och förbannelsen hon har levt under i hela sitt liv är kanske det enda som kan rädda henens liv.


Mina ord:
Jag är så glad att jag fick denna boken av B Walströms. Älskar värkligen Meg cabots böcker. Jag älskar nog dom för att dom är så verkliga i karaktärerna och man känner igen sig i mycket av dom. Det jag gillade famförallt med denna är att hon är en häxa och häxafären dom besöker. Skuma är att det inte alls framkommer på bokens baksida att hon är en häxa. Så det var en glat överaskning. Sen en typisk sak för Meg Cabots böcker är att huvepersonen inte ser när killen är kär i henne. Utan oftast tar det till slutet för henne och inse det. Det gör mig inget alls, det gör ju bara boken spänande för och se hur allt ska lösa upp sig.

Så nu hoppas jag bara att Avalon High ska komma i bok på svenska :)

Vaknade tidigt

Idag vaknade jag vid halv 7 av en mardröm :( Försökte somna om. Men i början gick det inte alls. Fick bara upp nya bilder i huvet som var läskigt. Men tillslut gick det. Vid 9 åkte Nicklas till jobb så då började jag ligga och läsa :D Läste ut Jinex som var bra och det kommer en resention snart. Sen tog jag mig en mysig duch och nu tänker jag börja läsa Washington D.C av Meg Cabot. Har läst den förut men blev så sugen på den serien när jag läste Jinex så nu blir det så hihi :)

Igår hos Moa och Linus såg vi

Hachiko: A Dog's Story

. En film om en hund som var så sorlig och bra :D Rekomenderar den

Läser

Jaaa vad hittar jag på idag? Jo jag sitter och läser i Jinx, tur i oturen och dricker te :) Väldigt mysigt. Senare ska jag gå ner till Lidel och möta upp min älskling på hans jobb och handla lite mat. Senare i kväll så ska vi gå över till Moa och Linus och se film.

Mitt paket med böcker har inte kommit än :(

Roligaste musikvidon

Här kommer roligaste musikvidon på länge ;) Katy Pery. Många gäst stjärnor. Sen tandstälningen och kläderna hon har käns så 80 talet hehe :)


Nya Böcker


Denna fick jag idag på posten av http://www.wahlstroms.se/Denna fick jag av http://www.styxxfantasy.se/ i förra veckan

Tack till båda förlagen

En runda till Trelleborg

Idag åker jag och Nicklas till Trelleborg och ska hälsa på min farmor. Äta lite middag och så snacka och ficka lite :)

Igår beställde jag hem 2 böcker från cdon lär nog visa vilka det är när dom kommit med posten i veckan :P

Vad ska ni läsare hitta på idag? :)

Naglarna


Jag fick en gåva

För ca 2-3 veckor sedan i min katagori Disney channel klipp kom där upp att man kunde vara en av många som kunde få en present av disney. Idag på brevlådan min kom min present :D Vill tacka disney så mycket för den fina Hannah Montana boken :DHär är en länk till inlägget
http://juliadagbok.blogg.se/2011/july/veckans-disney-channel-klipp.html#comment


HP

Jo då filmen var väldigt bra :D En av dom bättre filmerna i serien. Jag vill inte spolia för någon som inte set filmen eller läst boken så jag håller mig till att filmen var så nice :D Sen om någon vill veta tillexempel vilken som var den bästa cenen eller något annat kan ju faxtiskt skriva och fråga mig :D Jag grät faxtiskt inte denna gången, men bara nästan när dom vissa en sak.

Harry Potter och Transformers 3

Idag ska jag, Nicklas, Emma och Tilda först se nya Harry Potter filmen :D Sen ska vi äta i stan och sen på kvällen ska jag och Nicklas se Transformers 3. Detta är rekord med bio och jag älskar det :D

Bild Bomb

Här kommer från minigolfen :DFörst fickade vi :)Så var spelet slut och vi åkte hem :) Moa 1a, Jag 2a och Sandra 3a ;)

Minigolf

Strax ska jag in till stan (Malmö) och spela mini golf med Moa och Sandra. Vi skulle varit fler men blev ej så. Blir på dom nya banorna i Folkets Park :) Så blir att inviga dom för oss nu.

Vad ska du hitta på idag?:)

X-men

Innan i kväll såg jag och Nicklas X-man First Clas den nya då. Var värkligen bra :D Gillar ni orginal filmerna kommer du gilla dena ;) Att se den gjorde mig sugen att se dom andra 3 orginal filmerna så nu när jag skrivit klart ska jag se allfall 1an :D

Någon som sett den nya? Och vad tyckte du? :D


Ur BildarkivetJosse och jag föra sommaren på slakt huset :) tider de :P

Marknaden gick bra

Marknaden i går gick bra. Var varmt var det. Jag brände mej i naken. Fast har inte ont. Det är nog tur hehe :) Marknaden var stor. Flera gator med stånd. Jag köpte sockervad, godis snören, en film och fick smaka av en munk av Nicklas. Fans även ett tolie. Nicklas tog lite lotter men van inte.


Häromkvällen gjorde vi smothe med banan, kiwi och mjölk. Blev god :) Till det hade vi popcorn.

Idag kommer Josse hit och ska sova här :D Inte set henne på 1 år.

Marknad

Idag ska Nicklas och jag med hans familj på Hörby marknad. Tycker marknader är alltid trevligt :)

Vad ska ni hitta på idag?:)

Igår bakade vi torta men bild och text om det kommer nog i kväll :)

Veckans Disney Channel Klipp

Prenumerera på Disney Channel och få en gåva!

Häftigt att man kan få en gåva :D Jag ska allfall prova. Ska ni göra det? Tycker det är snällt av Disney att ge bort saker till sina fans :D

Här är länken till kanalen:
http://youtube.com/disneychannelseVarmt

hej alla läsare och vänner :)

Idag har varit en varm och slap dag. Så som sommaren ska vara. Först såg jag och Nicklas på kanal 3 hella eftermiddagen på ett matlagningsprogram. Mins inte vad det hete men intresant var det. Efter det började jag läsa Ego Girl  av Carolina Gynning. Jag gillade den så när jag var i afären en sväng hittade jag 2an och köpte den. Första boken får jag låna av mamma. Kvällen ska fortsätta med att se på Full House som brukade gå på kanal 5 när jag var yngre :) Älskar den serien och ser om den för andra gången :P

Hoppas ni har det bra i värmen :)

Bilder

Bilder från i fredags ^^Vi tog många fler bilder dom finns på fb :P

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!