BokrecensionLånad från bibloteket
Förlag:
http://www.bonniercarlsen.se/
Sidor: 506
Förfatare: Josephine Angelini

Baksidan:

Helena Hamilton är extremt blyg. Så blyg att hon faktiskt mår fysiskt illa av att dra uppmärksamhet till sig. Problemet är att hon är 17 år, lång, blond, extremt bra på löpning och har ett ansikte som en gudinna skulle avundas henne. Som om inte detta skulle räcka för att få folk att glo på henne så händer det där med den nyinflyttade killen, Lucas Delos.
Det första Helena känner när hon ser Lucas är ett starkt hat. Hon vill verkligen döda honom. Och hon får ett ganska bra grepp om hans hals när hon anfaller honom i skolkorridoren …
Den pinsamma skolkorridorskatastrofen visar sig vara början på ett nytt liv för Helena, och hon är verkligen inte den hon trott sig vara. Till exempel verkar inga vapen kunna skada henne.
Men det är inte bara hon som bär på en stor hemlighet: När Helenas och Lucas känslor för varandra går från iskallt till stekhett visar det sig att deras liv är bundna till en tragedi som utspelade sig för flera tusen år sedan. Precis som Sköna Helena och Paris vid Troja är de ödesbestämda att starta ett krig för sin kärleks skull. Ett krig som kan förgöra världen.
Trots att Helen och Lucas inser att de aldrig kan vara tillsammans, är de krafter som drar dem till varandra ännu starkare. Kan de trotsa det öde som står skrivet i stjärnorna?Mina ord:
Denna boken var bra och jag kommer att läsa dom två uppföljarna. Först trodde jag att det var en vampyr bok, men efter en bra bitt fattade jag vad det hon var för något. Mycket text och långa kapitel. Jag brukar aldrig sluta mitt i ett kapitel annars men i denna boken fick jag för dom var så långa. Vilket endligt mig är tråkigt att mitt i ska jag behöva sluta läsa. Detta är en saga om två som blir förälskade men får inte vara tillsammans ungefär. Så ena stunden är det pasion och andra får dom inte vara tillsammans. Jag föredrog nog pasionen då. I mitten av boken blev det lite samma sak i ett och samma mönster, men när du kliver över det börjar det hända saker igen, vilket är bra. Så slutet var spänande. Detta är boken för dej som gillar det övernaturliga och grekis mytolgi.

Bakisdag :P

Ja vara ute på nattclubb till kl 5 så man är hemma kl6 det tar på kroppen :P Har spenderat min bakis dag med Tilda och Emma i Emmas säng :P Bara snackat skitt hehe Jag kan väll bjuda på en bild på mej också hehe Bara för att :PInte bästa bilden men okej hehe Nu ska jag lyssna på disney låtar och dricka te ^^

Vad har ni gjort i helgen?

mmm middag :)


Måla naglarna :)


Namnsdag :)

Idag har jag namnsdag :) Det firade jag och Emma med en middag wiiee :D God faitas var det. Men nu är jag hemma igen och väntar på "någon" och ska snacka på skype :D

Skriva brev :)

I lördags fattade jag pennan och skrev ett brev ^^ Det var inte till vem som helst heller. Men själva saken att skriva som för i tiden. Det var en kul grej och personen bor inte i Malmö och inte i Skåne äns, så brevet skulle en bitt. För i tiden höll folk kontakten på det sättet. Idag är det sms eller mejl. Inte alls lika kul, men praktiskt. Har du skrivit brev nydligen till någon? :)

Fredags och Lördags mys! :)Emma köpte nya finna ljus idag :) Mysigt hade vi med te och mackor ^^ Igår såg vi på Tatanic en av dom längsta filmerna man kan välja att se hehe 3 timmar och 7 min. Men det klarade vi lätt med popcorn och chips :P Plus den är ju bra och ingen av oss hade set den sen vi gick på högstadiet. Kändes endå som det var på tiden att se den igen.

Fast i Wordfeud träsket

Idag slog jag ett stort rekord på poäng och ordlängd ;) Solsting var ordet och 121 poäng fick jag :P Använde alla mina 7 bokstäver med. Någon mer än jag som är hellt fast? hehe :PFör övrigt har jag en Samsung Galaxy s2 ;)

Mina NaglarMina naglar är glada att se dej ;)

Ny bokTack till förlaget http://www.xpublishing.se/ för boken :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!