Bokrecension - Sommar för evigtRecensions ex
Förlag: http://www.wahlstroms.se/
Förfatare: Jenny Han
Titel: Sommar för evigt

Baksidan:

Belly har haft två stora kärlekar i sitt liv, båda med efternamnet Fisher. Men hon valde Jeremiah. Jeremiah som alltid funnits där och som aldrig svikit henne. Och efter att ha varit oskiljaktiga i snart två år – de går till och med på samma college nu – är Belly säker på att Jeremiah är hennes livs kärlek. De bestämmer sig för att gifta sig på stranden i Cousins.
Då dyker Conrad upp. Conrad som svek, men som fortfarande älskar henne. Plötsligt är de där igen, alla tre, i huset vid havet, och Belly börjar tveka. Kan hon verkligen gifta sig med Jeremiah om det innebär att hon förlorar Conrad? Belly tvingas konfrontera sina känslor för Jeremiah och Conrad och inse vad hon kanske alltid vetat: någons hjärta kommer att krossas.


Mina ord:
Då vet jag vem Belly har valt och allt är slut. Fick vänta ett år på slutet och helt klart värlt det. Även om man gärna ville ha slutet så gärna för ett årsedan också. Föra året läste jag 1an och 2an på raken, så jag bröt inte tradisonen och läste alla 3 i rad även denna gången. Karaktär vis så gillar jag ju Belly och Jermaia som mest. Även denna boken utspelar sig på sommaren i deras stora hus vid stranden. Det blir så sommrigt som det kan bli och du lär inte bli besviken på det. Man behöver ju inte läsa denna på sommaren men säkert ett plus för att det är på sommaren i böckerna. Men jag skulle mycket väll kunna krypa upp i sängen mitt i vintern och läsa om dom någon gång. Har du inte läst serien så gör det. Jag älskar boken men kommer inte säga mer för då avslöjar jag möjligt slutet för er som inte läst den och det blir kanske inte så kul.

glee

Det bästa ur Glees säsongs avslutning ;) Är nyfiken på hur nästa säsong kommer blli :) Inte som dom andra allfall :P


Trevlig helg:)

Igår kom jag hem från Stockholm. Det var en trevlig helg med min familj :) Min syster fyllde 3 år i söndags, så då var det kalas för henne :) När dom hämtade mig på centralen i fredags överskade dom med att komma i en cabbe :P Så nu har jag provat på att åka det och det är kul :)

Läsningen har varit låg under helgen, så inte läst ut sommar för evig än. Men ska sätta mig nu och läsa tänkte jag ^^

Hur var er helg?:)

Stockholm

Hej,
Jag åker till stockholm i morgon så blir låg upptatering här över helgen tyvärr. Ska hälsa på min familj :) Min lilla syster fyller ju 3 år :)

Vad ska ni hitta på?:)

Bokmaraton

I onsdags fick jag för mig att jag skulle inte göra något annat än att läsa hela serien om Belly, när jag fick 3an med posten. Jag började och det gick fint :) Fram tills i fredags, då blev jag social och gick på pubben med ett trevligt gäng :D På lördagen Gick jag också ut fast på nattclubb och på dagen orkade jag inte läsa. Hade riktigt kul ute i lördags med Zandra och Tette :D Igår läste jag dock hela kvällen, så upptateringen är läst 2 av 3 böcker nu :P Snart närmar jag mig vem Belly ska välja oj, oj, oj! Kan det bli mer spänande än nu? Kanske inte hehe Väntat 1 år på sista delen i serien. Någon som hunit läsa den än? :)


Bokrecension - Allt jag säger är santVunit boken i en tävling
Förlag: Raben och Sjögren
Förfatare: Lisa Bjärbo
Titel: Allt jag säger är sant
Sidor: 234
Poäng: 4/5 stjärnor

Baksidan:
"Jag är Alicia. Sexton, snart sjutton, med kolsyra i venerna och håret på svaj. Och nej, jag är kanske inte riktigt självlysande. Men det är fan på gränsen."

Efter en kort stund av insikt på en trång skoltoalett fattar Alicia ett beslut. Det här med att sitta i skolbänken och slösa bort både tid och talang håller helt enkelt inte längre. Hon är menad för något större. Dagen därpå slår hon igen sitt skåp för sista gången, lämnar gymnasiet bakom sig, och kliver ut i världen. Redo att göra stordåd, bara så där. "Jag menar ... hur svårt kan det rimligen vara?"


Mina ord:
Jag gillade boken mycket. Lätt att ta sig igenom och extermt rolig. Konversationerna mellan huvudpersonen och sin momor är dom bästa. Det är jätte lite av skol miljö men det gör inget. För det är ju det det handlar lite om att hon inte alls vill gå i skolan utan sin egen väg. Huvudpersonen är speciell. Hon ångrar inte alls att hon hoppar av skolan.

Hon träffar även Isak. Han är äldre och har flickvän. Men det hindrar inte henne.

I mitten av boken kommer en vändning och det chokade mig. Gillar även hur relationen till hennes föräldrar förändras.

Sen måste nämna att Lisa Bjärbos andra bok vilket är denna är mycket bättre än hennes första. Kan säga var lite småt besviken på första men denna, riktigt bra.

Bokrecension - Sjutton år och skitsnyggFörlag: http://www.alfabeta.se/bok/sjutton-ar-och-skitsnygg
Förfatare: Emma Granholm
Titel: Sjutton år och skitsnygg
Sidor: 303
Poäng: 4/5 sjtärnor

Baksidan:
"Man är borta i två jävla veckor, och när man kommer tillbaka har allting förändrats. Varför? Jag har ingen aning. Nåt har hänt. Nåt måste ha hänt. För de beter sig annorlunda. Allihop. Diana, Suss och Hugo. Till och med Alexa min flickvän."

Mina ord:
Jag gillar denna boken precis som hennes andra böcker. Denna är det en kile som huvudperson och det tyckte jag var intressant. Speciellt för han är en kaksig kille. Han är typiskt en kille jag skulle falla för utsende messigt men inte på personligheten. Men imed att jag fick komma in i hans tankar och känslor fick jag lära mig att killar tänker minst lika mycket som oss tjejer. Och jag kan säga jag tänker mycket.

Karaktärena är några stycken och jag gillar alla. Felix och han tjej Alexa och Zäta är dom det handlar om sen Dina, Suss och Hugo, hänger också med dom.  Eller Zäta försöker komma med i gänget. Jag gillar Felix resa genom boken, hur han utvecklas. För jag skulle kalla det att han blev en bättre kille på slutet.

Detta är en ungdomsbok för både tjejer och killar tycker jag. Är om lite allt möjligt som har ungdomen till så är det något för dig rekomenderar jag den.

Ut och äta

Igår var jag på förhandsvisning av filmen Älska mig igen. Rekomederar den, riktigt fin :D Nu ska jag strax iväg och möta Moa och Linus. Vi ska äta någon stans och sen Ska jag på bio igen hehe Denna gången ska jag Moa och Sara se The luky one :D Blev bio två dagar irad men vad gör det :P

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!