Duktig på jobb :)

Idag har jag gjort annat än diskat massa disk. Hmm eller inte fullt ut för har diskat också. Men fick pyssla med annat i några timmar allafall :) Inte gjort allt men en del.
 
 
Nu ska jag ta mig ett bad i badkaret och sen läsa Revolt. Hoppas jag inte somnar. Håller ni tummarna? :P

Bokbloggs träff igår

Igår inträffade dagen med att gå på min första bok bloggs träff. Det blev riktigt bra och alla var så trevliga :) Synd inte Lexie kunde komma. Kännslan att sitta och snacka med andra personen om böcker som briner för det lika mycket som jag, obeskrvligt härligt. Vi snackade om hur man får hem 90 böcker från bokmässan (var en tjej som fick erfara detta). Att det är brist på inbjudnigar från förlagen och att dom ska hända i Skåne. Hur många olästa böcker man har och massor av mer saker. Maten var jätte god. Vi var några som åt och för några blev det efterätt.
 
Dom närvarande:
http://vastmanbok.blogspot.se/
http://bokslut.blogspot.se/
http://schitzo-cookie.blogspot.se/
http://boktycke.wordpress.com/
http://www.spetsig.se/
http://ungabocker.wordpress.com/
 
Vi bytade även böcker med varndra :) Jag hade med mig 3 stycken och dom fick nya ägare. Sen jag fick med mig två stycken hem.
 
Tack för en trevlig kväll :)

Bokbloggs träff

I morgon ska jag på min första bokbloggs träff i Lund. Det ska bli kul. Känner ingen, eller kanske 1 person. Hittar inte i lund så kan ju bli intressant men tur det finns vägbeskrivning i mobilen. Får skriva efter jag varit där om hur allt gick och vad jag tyckte.

nytt i brevlådan


Torsdag

God eftermiddag :)
Idag vaknade jag 04:45 tidigt som in i. jag åkte till jobb känndes det som det var natt. Ikväll ska jag på bio, hoppas jag lyckas hålla mig vaken hehe Ni får hålla tummarna för mig :)

Bokrecension - Som om jag frågat

 
Oj bilden var vist inte vänd :(
Min egen bok
Titel:Som om jag frågat
Förfatare: Johanna Lindbäck
Förlag: Raben & Sjögren
Poäng: 3/4 Stjärnor
Sidor: 249
 
Baksidan:'
Allt förändras den där hösten när John börjar nian. Han har ju förstått att det varit på gång länge, men det är inte förrän den där onsdagen, efter fotbollsträningen, som det verkligen händer. Det är då mamma och pappa berättar att de ska flytta isär. Ett tag bara, på prov, liksom. Men hur länge är ett tag? Hur länge måste man pröva för att veta?

Ingenting är kul längre. Inte fotbollen, inte att hänga med kompisar. Allt känns bara konstigt för John. Och bästa kompisen Lucas kan han inte riktigt snacka med längre. Inte sen han blev ihop med Saga. Saga som är Johns barndomsvän, som bor granne med honom, som han alltid har kunnat umgås med utan att det har känts konstigt. Ända till nu. Nu är hon och Lukas ett par och John är typ jordens ensammaste.
 
Mina ord:
Inte den bästa Johanna Lindbäck boken men betydligt bättre är En chock och Saker som aldrig händer. Som sagt hon är en duktig för fatare som utvecklas till det bättre. Hennes böcker blir bättre, för destufler hon skriver. John är huvud personen och han är trovärdig. Skulle kunna vara vilken kille i sverige som helst.
 
Boken beskriver bra hur en tånåring går igenom en skilsmässa med sina föräldrar. En enda berg och dal bana. När johns två bästa vänner blir ihop, blir det enu mer berg och dalbana i Johns känslor, Så det är tunga ämnen men endå inte. Inte lätt och börja 9an.
 
Detta är boken du kan läsa mellan något tyngre böcker bara för och läsa något feel good bok.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!