Städat

Nu har Moa och jag städat mitt rum riktigt ordentligt. Moppat golvet och allt. Hon är så snäll som hjälper mig. Hon får få en belöning snart :D Annars har jag fått Kyle XY sesong 2 på dvd så nu blir det se extra matrial på den. Nu gick Moa precis också. Käns lite ensamt. Varit i flera dagar nu, som i sommras.

Helgen i ett svep

Helgen har varit bra. Hur har eran varit? I fredags var Emma här och vi såg filmen Done to you. B film om man säger så. Men mysigt. På lördagen var jag med Moa åt god middag och sen åkte vi in och bowlade med Josse och Pontus och Eddie. sen sov jag hos Moa. Sen idag har vi varit ute och ätit mat med Viktor. Gott gott. Nu ska Moa och jag se lite mer Love Hina. En anime.

Over and out

Filmen och i kväll

Ikväll ska Emma komma hit. Äta mat och se film och snacka tjejsanck ;)

New Moon i går får 4av 5 ;)

bra effekter. Vargarna var bra gjorda. Kristen Stewart var inte alls bra som vanligt. Två påhittade scener. Men annars är jag jätte nöjd.


Bilder från i lördags

Bilder från i lördags :) Josse sminkade mig.


2 dagar kvar

Nu är det 2 dagar kvar tills New Moon. Jag är sjukt nervös. Kan det inte bli torsdag nu? Jag vill, jag vill. Vi blir 7 stycken som ska gå.

Torsdags: Var på CKY i Lund med Moa, Sara och Viktor. Jäkligt bra konsär.

Fredag: Blev det ut på KB med Tette, Moa och Viktor.

Lördag: Rock kväll på Deep med Viktor, Pontus och Josse.

Måndag: Sing star och Alias kväll hemma hos Moas syster.

Alias:
Jag:
den blir varm. du kan lagga mat i den. sättas på och av.
Pontus: en katt!
Jag: nej.
Så er tur och gissa?

Barnvakt

Idag ska jag sitta barnvakt hela kvällen. Hoppas det kommer gå bra. Med tanke på min arm. Vacinet gör så man får ont i armen, vill helst inte röra den.

Vad ska ni göra idag?

Nu är man Vacinerad.

Jag: Kommer det ta lång tid?

Sköterska: Redan klart.

Haha man kände sej dum då :P

denna veckan

Om det var början på den perfekta veckan skulle det se ut såhär:

* Att ta vacin går bra.
* Komma igång med proektarbetet.
* Skriva ett riktigt bra slut på min historia på skrivar värkstan.

Kommer bilderna från i fredags


Vacination

Aj aj, idag händer det. Åker jag ditt efter skolan. Viktor ska gå med mej. Är lite räd för sprutor. Men kommer klara det.

Ska ni ta den?


Lördag

Tack för igår tjejer :D Idag blir det att åka till Moas syster och hella tjejgänget kommer vara där. Vi ska äta tacos och spela spel tror jag. Ska bli mysigt. Såg nys idol på tv4as hemsida och Rabhi åkte ut. Det är ju tråkigt för er som gillar honom. Vad ska ni göra idag? Själv får jag väll snart dra mig till bussen. Sara tog även bilder i går och vi lär nog ta idag med så kommer kanse upp sånt i morgon.

Barselåna

Blev inget Idol i kväll utan stack till Casinot i 30 min. Konstaterade att det var inget för mej och Sara. Vi gick till Barselona (en bar). Först var vi där själva sen kom Josse och Pontus. Det var min fredag. Hur var eran?

Grattis

För det är ingen vandlig dag i dag utan det är Josses födelsedag idag <3 Grattis Josse.

För övrigt blir det härlig slappe fredag. Läsa i new moon och se på serier kanse en film. Brodera lite kanse. Bara ha julia tid. Ikväll dock ska jag se på Idol med Catrin.

Vad ska ni göra?

Tjater

Hej för denna kalla dag. Vi hade snö i malmö men så klart det läger sig det inte. Först var min baby med mig i skolan Josse. Sen var jag i stan med Tette. Vi åt på Grafiti huset. Bakad potatis gott. Sen skildes vi åt och jag gick till chokladfabriken och mötte upp mina klasskamrater och gick på tjater med skolan som tjaterhögskolan satte upp. Handlade om franska revilisonen. Dom var duktiga på att agera. Så väldigt nöjd.

Tisdag

Hej,
Ja dagen idag har beståt av skola o slapphet. Sen Kom Josse och Moa över hitt. Vi åt tacos. Blitt mycket av det på sista tiden men vad fan det är så gott. Man kan ju inte låta bli. Sen har jag tagit ett varmt bad. Det var härligt i kylan. Finns ingen värme i mitt rum typ. O säger Josse att hon fryser är det kalt. Mitt element är bara ljumet. Fåt inte upp värmen.

Annars har jag fått reda på en annan kul grej. Klassen ska åka till Polen i vår. 2 dagar. Det är tummen upp.

God natt

Nu kommer mitt god natt inlägg :) dagen har varit höst deppig men kvällen ljus o bra :D Var med moa o snackade o såg film o så. Sen har jag bara sutit o kollat youtube klipp och snackat på msn :) Så som dom flesta av mina kvällar ser ut. att den består av msn. Men jag gillar det oftast allfall. neej simma lungt nu o god natt

(ps vet inte äns om detta var ett lönt inlägg) haha

Jippi :)

Inget mer höst depp Moa är här o vi har handlat mat och ska se film :P drika julmust ;) jippi för Moa

Om man kunde drömma

Ny vecka igen. Precis haft lov. Men käns inte som det jag är tröt endå. Det rengnar ute och är blött tråkigt. Vet inte vad jag ska äta till middag. Ja nu är det höst. Jag drömmer mig bort till ett varmt land. Med sol och badande. Tänk om man kunnde åka någon stans. Jag har råd men ingen att åka med. Så får fortsätta drömma jag. På tal om dröma, jag låg i sängen igår i 3 timmar och dagdrömde. Min kl ringde vid 9 så vakande då. Men gick upp vid 12. Man låg där o hade det varmt o gosigt medans det var kalt i rumet. Ville lixom inte gå upp. Känner ni igen er?

Nu ska jag läsa mer i New Moon

Bilder Idol

Heej bloggen :) Jag är hemma i skåne land igen ;) skulle gått på maskerad igår men somnade i stälet vid 9 igår kväll. Det var åksjukstableten som gjort mej så tröt. Men nu är jag utvilad och glad. Städat mitt rum idag. Skönt o fått det gjort. Ikväll ska jag till Moa. Härligt efter att inte sets på 1 vecka. Blir film. Men känner jag oss rätt blir det fika o snacka massor :P

Här är bilderna från Idol i fredags :D

Jag och pappa

Erik :D
Rabhi tog bild på honom åt malin i min klass
Alla innan pausen
Här är pappas arbetsplats
Micken som dom flesta sjöng i. den var fin :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!