Vällkommen denna nya vecka

Så vad ska hända denna veckan? Jo skolan är ju klart. Vara med vännerna är en annan sak som jag ska göra.
Idag har jag varit vaken sen kl 05:45 för att jag sov hos Viktor och han börjar ju jobba tidigt.

Imorgon börjar dom flesta jag känner högskolan. Vill säga lycka till till er allihoppa. Var inte för nervösa.

S
nart kommer Moa och hälsar på mig i skolan. Alltid kul ju. Hon har varit så nyfiken på hur det är här. hehe

Idag ska vi blowla

Jag ska inte glöma kamran :P Det blir jag, Moa, Josse och Viktor. Stakaren Viktor ska bjuda på banan :P Så snäll som han är. Fick förövrigt bilderna från när Emma, jag och Moa var i hölviken. Kommer nog upp i morgon när jag har tid. Vad ska ni göra denna lördags kväll? :D

Upptatering

I torsdags gjorde jag en syn koll. Det gick bra jag är lite närsynt. Så ska ha glasögon alltid. Men det är lungt. Bara en stor omständning. Som att komma ihåg att idag ska jag ta på mig glasögonen. Mamma och jag ska nog gå och prova ut ett par bågar idag. Skulle gjort det igår men hon kunde inte så hoppas hon kan idag.

Nu har en skol vecka gått och det känns bra. Fått några vänner och det är skönt. Dock inte fått tag på några böcker än. Måste fixa det.

Moa ska vara hemma igår. Men hon svarar inte när man ringer. jobbigt. Hon ringer nog idag :P


God natt

God natt alla. Nu är det daks för sängen. Fått tag på en naturkunskaps bok nu på tradera.se
Efter skolan beställde jag en tid för att kolla synen. Ska gå i morgon kl 17:00
Viktor ska ringa i morgon kl 7.00 för att väcka mej. Jag kan inte försova mej en dag till. Jag brukar hinna till bussen och så i tid. men hinner ju inte käka frukost direkt. Så nu ska han se till att jag går upp. Rekomnderar ingen znozning funkar endå inte man blir bara trötare. Bättre han väcker mej då. God natt

I skolan

Nu har jag kommit igång lite mer med min egen data, som jag fick av skolan. Fått ner fierfox bland annat. Känner mej mer säker på den webbläsaren. Så vad händer idag? Ja ni, jag vet inte exakt faxtiskt. Blir nog åka hem efter skolan och slöa hella kvällen. Fast borde nog gå och ta en syn koll. Har haft svårt idag med den. Kan inte läga fokus på något på långt håll. Jallfall försöka få en tid.

Helgens planer:
* Vara med Emma och Sandra på kvällen
* Lördag mini fest hos Tette

Men nu är det strax lunch här i skolan. Är vrålhungrig.

:):)

Nu har jag ätit midag med Jenny som också bor i Kolektivet. Hon flyttade in idag. Så nu fattas bara Catrin. Hon kommer på fredag. Så som hellt kolektiv är vi 4 st.
Annars sitter jag och snackar på msn med Sandra.
Det nya avsnitet av Hannah Montana var inte så bra men sen en annan gång kommer det något toppen avsnitt :D

Putatering: Jag trivs i skolan nu....

Mattematik

Japp, idag har jag räknat matte hella dagen! ver enda lektion jag haft. Men det är ju väntat. Det är ju det jag måste jobba med detta året. Det gick desutom bra. Visade sig att jag ska räkna i en bok som jag räknade i på IV. Men det är lungt reptison alltid bra. Käns konstigt att det är matte A. Som jag haft på IV när jag skulle läst grundskole matte.
I morgon ska jag ha uppsats kan bli kul. Förstod det som att man får skriva om vad man vill.

Men nu ska jag se på Hannah Montana bland annat

Upptatering

Hej, nu sitter jag i skolan. Har jätte lång rast. Men det kommer vara så varje måndag eller dag för den dellen. Börjar 14:15 med Naturkunskap A. Käns som hundar årsedan jag läste natur. Gjorde ju det 1 termin i 2an.

Under helgen har jag gjort:
Fredag: Var med Viktor, Axel och Josse på festivalen
Lördag: åkte till Ribban med Viktor och hans systers hund. På kvällen följde jag med Josse till två vänner till henne.
Söndag: Josse kom över vi såg film och jag tvättade även.

För övrig saknar jag Moa. Hon är ju på Koss nu. Varit borta sen i fredags. Kommer bli fler dagar som hon är borta.

Torsdag

Vi hade grillfest idag i skolan. Mysigt tyckte jag. Jag har nog fått mig lite kompisar nu. Hoppas jag allfall. vissade sig att en tjej i min klass bor där jag bor. Kan vara riktigt bra.

Sen var jag med Moa på Mobilia och hon choppade. Hon åker till Koss i morgon. Kommer sakna henne massor. Nu är Moa och Josse på Malmö festivalen men jag pallar inte.

Skolan

Ja det går bra. Tror jag allfall. Käns inte som att jag passa in än men ändå så gör jag det på ett sätt. Hoppas det blir bättre. Jag är mest bara blygg. fast har snackat med lite folk i klassen. Vi är allt från 20 till 40 år där. Fast jag har bara umgåts med dom i min ålder mest. I morgon ska vi grilla allihoppa. kan bli mysigt.

Jag i kväll  ;)

Publiksrekord på Nrj in the Park

Jag och Josse var där för att se Dead by april och Darin. Så härlig stämining med massa av 13-15 åringar. Mest dom där. Men även äldre. Vi skulle gått och set Dead by april igen på folketspark men vi kom inte in :( så besvikna. Så jäkla mycket folk. Dom borde fått haft en egen konsär på stora senen på stortårget. Aja fick set dom 1 gång idag allfall. Det var även poblik rekord på stora senen till Nrj in the park. Och ett jävligt bra tryk! Tack alla!


God natt

Nu har Moa gått hem. Vi åt midag och lyssnade på Om jag kunde drömma. Hon plattade även mitt hår. Så nu är det rakt och behagligt igen. Jag har bätte koll på mitt hår när det är platt.

Jag kommer att få låna en data på kursen. Det tycker jag är bra. Så kan man skilja på skol och privatt användande saker. Kommer att börja 8:30 varje dag och sluta 15:15 måndag till onsdag. Torsdag och fredag 14:00. Behagliga tider det.

Gillade ni bilderna jag lakt upp idag?

Bilder studenten

Felicia
Mormor och Mamma
Tette

Bilder innan ballen
Skol start

Nu har jag börjat skolan. Jag blev mest blygg. Det är ju jobbigt. Jag hoppas bara att jag ska passa in. Skolan värkar vara bra och lärarna också.

Hemma hos farmor i fredags fick jag cden med fotona från studenten och ballen som en fotograff tagit.

Snart kommer Moa hitt. Vi ska väll äta midag och se på någon serie.

Vad ska ni göra ikväll?

Söndag

Nu har jag och Moa set klart på Anime Frute Basket. Den var väldigt bra och slutade bra också. Annars har jag varit på Nickelodian och set EMD dom var jätte bra. Synd bara att Erik var sjuk och inte kunde sjunga sitt bästa. I morgon börjar jag skolan. Känns lite nervöst. Vet inte exakt var det ligger. Men att man gick in på skånetrafiken.se. Bra sida om man ska ta sig fram i skåne. För bussar och tåg. Men nu ska vi äta efterätt. Sommar choklad, hallonsorbe och körsbär. Hörs senare

Malmö festivalen - Timbuktu

Hej...
Nu har Malmö festivalen börjat. Jag har varit inne hella kvällen med Josse, Moa och Viktor. Vi såg på Timbuktu och Veronica Madigo. 

I
går var jag hos farmor på hennes 70 års kalas. Lite släkt på pappas sida och hennes veninor.

Jag ska börja skolan på måndag. Sedan jobba efteråt på fritidshemet.

Hemma hos Moa

Nu är jag hos Moa. Alltid mysigt. Hon städar och jag sitter här vid hennes data. Senare ska vi noh se på Fruits basket (anemie) Var längesedan ska bli mysigt.

Idag har jag gjort allt annat än sutit bara ner. Spelat fotboll och hoppat massa hopprep.2009-08-11

Idag är jag tröt. Vaknade tröt. Kaffe har inte hjälpt mot tröt. Men jobba ska jag. Läste ut en prinsessas dagbok 9 i går. Den var bra men jag hoppas nu under bok 10 att det slutar mycket bättre. Jag ska läsa den sista på engelska för den finns inte på svenska än. Ikväll ska jag sova hos Moa för i morgon ska vi jobba ihop på fritidset. Nu hinner jag inte skriva mer ska alldeles strax ta bussen. Hoppas er dag blir toppen

2009-08-10

Dagen har gott bra :) så mycket lungnare på fritids än på förskola. Inga blöjor och sådant. Barnen leker själva. Du kan typ sitta på din rumpa hella dagen om man vill typ. Fast ja okej så kanse det inte riktigt är men nästan. Det är väldigt roligt allfall.

Den ena tjejen i kollektivet skulle flytta in idag. Men hon har inte dykt upp så kommer väll flytta in en annan dag.

Jag behöver handla mat. Så får gjöras i morgon om Viktor kan. Josse och jag har set på Prinsses protection program och Wild Child. Väldigt tjejiga filmer men det är det vi gillar hihi...

Snart ska min pappa ringa så ska vi göra en adress ändring till mig. Jag har märkt vad som är fel med min ansökan. Man måste kunna visa internet ide, och det har jag inte för har inte visa kort. För övrigt är jag väldigt tröt och ska sova efter pappa och jag fixat det.

Vad har du gjort idag?

God morgon

Nu är jag vaken och kl är runt halv 7. Det är jag inte alls van vid. Känns så himla konstigt att vara uppe så här tidigt. Men nu ska jag äta frukost. Macka och kaffe. Ikväll kanse man ska vara med Josse igen. Skulle ringa henne när jag slutat. Om jag inte ska det så behöver jag handla mat.

Vad ska ni göra idag?

God natt

Ja nu säger jag god natt. Blev senare än jag tänkt mig. Men blir något som man tänkt sig? För när jag hade en vardag och gick i skolan skrev jag alltid god natt medelande, så nu börjar dom igen. För nu ska jag sova. Jag ska dock läsa lite innan jag släker. Kan inte sova utan att ha läst. Just nu läser jag En Prinsessas Dagbok 9. Har läst alla böckerna nu under sommaren. Älskar dom. Värkligen att rekomendera.

Jag satt nys och försökte sätta in en blogg desing jag hitta på en sida som vill hjälpa andra som inte kan. Väldigt bra sida. Adressen är: http://www.designabloggen.se/ladda-ner-gratis-bloggdesign
Jag vet dock inte om jag gjort rätt än. Vi får se. Men annars är den allfall brun. hehe...

Lovefilm

Det var så att jag fick ett present kort med 200 kr på av min kompis på LOVEFILM och det innebär 8 hyrfilmer gratis. Jag skulle göra mig medlem idag så råkade jag göra fel, så nu finns det presntkortet kvar.
Så nu undrar jag vill någon ha det? Kommentera i detta medlenadet då...Ja nu är det snart lägdaks. Käns konstigt. Tur jag är väldigt tröt. Josse har inte kommit tillbaka än så tror jag måste skicka ett sms om att hon får komma snart hehe... Under kvällen har jag mest sutit inne på gratisbio och lovefilm. Fått en del samtal från min mamma och så med. Men skönt med en lung kväll. Jag måste erkäna jag är väldigt nervös in för jobb i morgon. Många barn och namn jag ska kunna lära mig i veckan.

Kräfft skivas bilder

Här kommer lite bilder :)

Jag och Viktor alla hade såna hatar
Sara och micke
jag
viktor
micke, mia och sara
moa och julia kram

Malmö Festivalen

Den börjar på fredag. Detta året kommer jag i stortsätt leva i festivalen. Det som brukar ligga vid möllan innan ska komma att flyttas till folketspark som jag bor vid. Kan bli mysigt. Men samtidigt jobbigt imed man går ju skolan lixom. Där var några saker jag ska se. Nrj in the park, Rix Fm och Nikelodian. Sen fanns det inget annat intresant dock. Synd. Sen måste man ju äta någon mat på fesstivalen så klart. Men mer än så blir det nog inte.

Ska du ditt? och i såfal vad ska du göra här?

Söndag

Ska börja med att du är så gooo Sandra :D älskar när du skrivit något åt mig i bloggen. Fortsätt så. Så klart ska ju ni andra som vill säga något kul eller bara hälsa skriva till mej :D Då blir man änu mer glad att logga in och skriva på bloggen, när man vet att någon läser.

Josse åkte nys iväg för att träffa någon. Men kommer tillbaka senare igen. Hon ska sova här en natt till. Även om jag ska jobba i morgon.  Annars idag har vi två sjungit massa Sing Star massa Abba blev det hehe..

Nu ska jag lässa lite bloggar och sen kanse sätta mej och se en film och brodera.

Lördag.

Nu är det lördag. Gårdagen var väldigt bra hemma hos Sara. Räkro och kräftor var jätte gott. Vi fick salad och bröd till. I kväll blir det andra saker att göra. Ska ut på en natt clubb med Moa och hennes systrar. Ska också bli kul. Sen blir det jobb på måndag. Känner redan ongesten. Vill fotrsätta leva livet och vara ledig. Men det skulle aldrig funka. Man är ju inte föd med pengar hehe. Tänk jag ska börja en ny skola om 1 vecka. Nya klasskmrater och nya lärare. Ingen känner mej eller jag dom. Första intryck kan vara svårt ibland. Men jag ska faxtiskt vara mig själv det är viktigt.

Nu är Josse på väg hit. Mysigt. Hon har flyttat hem nu.

Kräfft skiva

Jag ska hem till Sara på kräfft skiva ikväll. Ska vara där kl 6 så får nog ta och byta om och fixa mej nu. Vad ska ni göra i kväll? Ska även träffa Josse en liten sväng. När man ändå är ute i hennes kvater hehe. Moa och jag han inte köpa kräfftor dok :( så får ta räkor. Vi han inte för att dom ska ju tina i 24 timmar. Så kanse får planera bättre nästa gång.

Fick samtal om att jag ska jobba nästa vecka. Blir på ett fritids hem. Så nu börjar vardagen 1 vecka tidigare än planerat. Så får njuta av ledigt nu i helgen.

Ha en trevlig kväll Julia

Denna veckans upptatering

Hej
Har varit med Moa och Emma nere i Höllviken och solat och badat. Gick även en lång promenad  i hamnen i Höllviken. Blev en del bilder och dom är väldigt finna. Får se när jag får dom av Emma. Jag hoppas snart. Jag brände även mej på axlarna. Men sådant klarar jag av. Vi sov över också. Det är min Mormor som har stuga där nere. Så träffade även henne.

Moas svarta, Emmas lilla och mina rosa Converse skor. Vi tyckte det var kul med att alla bar dom.

I onsdags var jag, Moa och Sara på Entre och choppade kläder och fikade. Jag och Moa gick på pubben på kvällen med Marie mycket trevligt och roligt.
I går kväll var jag på sommar chansen med Moa och mötte Tette där. Jag tyckte rätt låtar van. En van att få tävla i Göteborg om ett pris där som jag inte mins. Den andra van sommar chansen då. Hon får lite studio tid och så. Sen efter det åkte jag hem och läste lite bloggar och såg på serien Jonas.


Jag på sommar chansen


Jag och Moa på väg hem.

Natt Blogg

Nu sitter vi och lyssnar på Twilight och broderar. Väldigt mysigt. Nu när man hör den som bok mins man hur dålig man tycker att filmen är. Hellt anorlunda. Boken har mer dialoger och bättre förklaringar på saker. Filmen är bra, det är inte det. Men böcker är definitit alltid bättre. Kvittar i vilken serie det än är. Det är speciellt så i Harry Potter.To do list:
* T
vinga Moa att skaffa nya baterier till tangentbordet
* Lyssna på Om jag kunder dröma
* Lyssna på När jag hör din röst
* Lyssna på Ljudet av ditt hjärta
* Lyssna på Harry Potter 5-7
* Se serien Naruto
* Läsa alla mina böker jag har i mitt natuksbord. (vissa har legat där i 1 halvår)
* Laga chille concarne till midag en dag!
* Bli bättre på att blogga (som jag var förut)
* Att börja simma

Nu gäller det att försöka fullfölja alla saker. Men för eller senare kommer det bli gjort.

Måndag

Nu är man hemma från Västervik. Kom i går. Var en trevlig helg på kampingen. Vi hyrde en stuga. På lördagen var vi och träffa Viktors släkt. Väldigt stor. Fick inga bilder för att kamran dött. Tycker jag är så synd.

Nu är jag med Moa hemma hos henne. Vi ska se på en anime serie som heter Fruits Basket. Vi har set mer än hälten så kanse blir klara i kväl. Vad ska ni göra idag?

I
nnan stod jag och väntade på bussen. Så kom det fram en kvinna och undra var jag köpt mina skor. Blev lite chokad, men sa att dom är köpta i Turkiet. Så sa hon det var synd dom var finna. Lite roligt det där, tycker jag.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!