Klar

Nu är jag klar för pubben ;)

Gott nyt år

Varit bortrest och umgåts med familj men nu är jag tillbaka :) Ska fira nytt år med Emma och Tilda. Blir middag och bara umgås.

Hur ska ni fira nya året? :D


Jul veckan

Nu är det snart Julafton, bara några dagar kvar. I morgon kommer lite vänner hitt och vi ska baka pepparkakor igen. På onsdag blir det packa och tvätta. På tosdag åker jag till Kalsgoga och firar Jul med familjen. Ska få se min lilla syster igen <3 ska bli mysigt. Sen i mellan dagarna kommer jag hem igen och ska nog se Narnia 3 på bio med Tilda och sen en dag ska Emma och jag ha hel dag med massa filmer och pizza. Sen blir det nyår. Har ingen aning om vad ska hända då. Men hoppas på något kul.

Hur ska ni fira Jul och nyår? :D

Veckans Disney Channel Klipp

jul med Eric Saade – Samlade blopers
Nu har jag fått ett klipp med alla bloppers från Jul med Eric Saade. Lite roligt det med red bullen och telfonen som fastnat.

God Jul och Gott nytt år önskar jag och Disney Channel

T-ara - Ya ya yaNu har jag spelat denna låten hella kvällen.. Sätter sig på huvudet så lätt hehe den är bra ;)

Vitlök

Är det inte såhär man ska pressa vitlök?

Tydligen inte :P

Ps Emma slog sig på vitlökspressen också aj aj

Naglarna


2010-12-17

Idag har jag gått på stan med Moa och Emma ^^ Jag har handlat lite fler julklappar. Sen har vi ätit på Pizza Hut ;) Got var det. När Emma och jag kom hem sen fixade vi naglarna. Dom blev fina.

Advent på burk


O
j vad fullt upp jag hade det i helgen. Allt från julmarknad till Bio. Vi bakade pepparkakor också och idag dekorerade jag mina med glasyr. Mumms i magen :D Det blev bra filmer på Lucia Movie Nithe. Love and other drugs, The town och Esay A. Jag har även hunit köpa lite julklappar men är inte klar. Varit på arbetsförmedligen också.Bokrecension

Killar, kompisar och nya nojor / Goda Gärningar av Cathy Hopkins

Handling:
Nya nojor handlar om Lizzie som fått för sig att hon är tjock. Men i själva värket har hon bara lagt på sig några extra kilon på semstern till Italien. Hon hoppar på dom mest konstiga dieterna som inte funkar så bra för hälsan.

Goda Gärningar handlar om Nesta som framstår som väldigt ytlig. Men hon vill bevisa för sina vänner och familj att det är hon inte. Så hon börjar samla in pengar till olika goda enda mål och möter massa nytt folk hon inte skulle mött annars.

Jag tycker:
Jag har läst denna serien sen den kom ut. Har läst nästan alla böckerna och gillar dom. Dom är roliga och man känner igen sej ibland. Dom berättar om killar och kompis problem. I nya nojor tror jag alla tjejer kan känna igen sej med att inte räka till och inte vara nöjd med sig själv. I goda gärningar så går hon ju ut och gör goda enda mål. det tror jag nog många fast inte licka många som provat på för att hjälpa till i samhället. Jag har inte gjort det.

Veckans Disney Channel Klipp

Jonas Brothers - Friends For Change

Gillar Disney för dom gör såna här saker plus för dom involverar deras kändisar i det också :D

Bilder från helgen


Veckans Disney Channel Klipp

Eric Saade - Its Gonna Rain (musikvideo)
När jag såg denna musikvidon med Eric så mins jag konsären i sommras med honom som jag gick med Lexie på i Landskrona. Vilken show han bjuder på och hur kul det var att se honom. Jag gillar musikvidon för den visar hur populär han faxtiskt är. Dock var vidon lite kort tyckte jag. Inte hela låten heler. Men gud vad fin han är ;)

All I whant for christmas is you


Lista

Lista:
Nyfunen bra låt: Taylor Swift - Better than Revenge
Bäst låten just nu: Rihanna -  Ondly Girl (in the world)
Beronde av: Tetris
Serie jag följer just nu: The Oc
Fin jul låt: All I whant for christmas is you - Måns och Anges

Anime serie

Jag hittade en gullig anime serie via Foki's blogg. Brukar ju se anime ibland och jag gillar det.

Serien heter Chi's sweet home och handlar om en liten katt som kommer bort från katt familjen och sen hittar en pojke honom. Så får man följa hur det går och hur det är i en katts liv. Den är söt. Avsnitten är 2-3 min långa vilket är bra. Jag har set några avsnitt bara.

Snart frisk

Så nu börjar jag bli mer frisk men inte helt. Har yterst lite feber och kan sitta upp. Innan har jag legat i sängen och inte kunat gå upp. Så har snart set klart hela säsong 3 av the oc. Även läst lite. Så vad har ni gjort i helgen? :)

Förkyld och feber

Innan låg jag och Emma tittade på Eclipse som hon fått på posten. Den är alltid lika bra. Dock mindre bra är båda har feber och förkylning. Så ni kan ju tänka er hur vi lätt.

Julia:
jag har ont
Emma: jag fryser
Julia: jag fryser också

Och så vidare :P

M
en nu väntar jag på Idol och ska gräva ner mej i min säng och se på de.

Torsdag

Idag har jag mött M, L och S på sf och hämtade biljeterna jag snackade om igår :) Sen sett på film med Emma. Vad har ni hittat på idag?

Veckans Disney Channel Klipp

Jul med Eric Saade - bloopers del 1

Jag hade gärna velat se hans program. Men som sakt har inte disney channel... Men hoppas att ni som har kommer gilla programet :D

Kommer aldrig till skot :P

Duscha, duscha eller vänta jag sitter ju fortfarande här vid datorn med Emma efter 2 timmar :P Nej nu måste jag duscha (A)

Bio på Lucia

Så då är biljetterna till Lucia Movie Nithe bokade. Tror jag ska med och hämta ut dom i morgon. Vi gick på det föra året också. En mysig sak att vaka in Lusia med. Gå på sf bio och få se 3 förhandsvisningar på filmer som ska komma. Är mellan 00:00 och 6:00 typ. Sen ska jag på arbetsförmedlingen kl 10:00. Någon mer som ska gå på det?

Fick paket på posten igår med två nya böcker tackar tackar :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!