Jul hej

Jag vet julen är över men vill säga god jul nu  till er :) Har varit bortrest och hälsade på min pappa och syster med flera :) Men nu är jag hemma igen :) Hur var er Jul?

lucia movie night ^^

Jag längtar tills i kväll när Lucia movie night bär av staplen. Blir mitt 3je år i år och har bara haft bra upplevelser från dom andra två åren hehe :D

Någon mer som ska gå? :D

Jag och Tilda :)

Ja då har jag sovit över med Tilda nästan varje dag hela veckan :P Mycket mysigt ^^ Vi har set Glee säsong 3 och Top model säsong 17 ;) Så nu vet ni om ni undrar var jag tagit vägen :P Men i morgon är det lusica movie night på bio som jag ska gå på hihi Jag ska gå mitt 3dje år iår.. Någon mer som ska gå? :)

Btw vem är anonym och bad mig hälsa Tilda att du saknar henne? :P Någon som skrev i kommentarerna hehe

Pjamas mys :)

På söndagar har jag oftast pjamas mys hihi och denna söndagen är inget undan tag. Sitter vid datorn och har pjamas en kopp te och ser på veckans avsnitt av 90210 :) Får se vad jag ser på senare hehe Eller så kommer jag läsa lite kanske.

Ifredags så var Moa, Tilda och Linus här på middag sen gick vi till en irlends bar och sen mötte jag upp Phille, Jocke och Marcus :) Så gick vi på KB. Så en lyckad fredag. På lördagen kom Tilda hitt och vi sjöng sing star hela dagen/kvällen :)

Vad har ni hittat på i helgen?:)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!