menery laine

Det började för några dagar sedan med att jag lyssnade på A-teens. I morse fortsate det med Britney  och Aqua i Ipoden. Känns som när man var 11 år och lyssnade på en galning på dom och älsakde det. Nu är änu en dag klar av jobb. Bara i morgon kvar. Hoppas det är sol och varmt då med. Jag har bränt mej i ansiktet. Men jag är endå glad endå.

Hur har er dag varit? Gjort något kul? :)

I kissed a vampireDetta är en webb serie i 3 delar på ca 10 min var. Jag la in första nu. Hittade dom på youtube. Den är helt okej och lite små charmig så där. Det ska komma en film också vet ej när dock. Ni får gärna säga vad ni tyckte när ni set den. För mej blev det 3 stjärnor

Jobb och jobb

Jag jobbar denna veckan på ett fritids som vikarie. Känns som man åker till jobb är där 8-9 timmar och sen hem för och äta sen sova igen. Men ja det är bara denna veckan så. Sen e det sommar lov ;) Har fixat sommar kortet så nu åker man runt i skåne hur mycket man vill. Moa och jag ska nog ta oss runt i sommar när vi är lediga.

Är med i en tävling


Tävla med Miley Cyrus

Är med i en tävling om Miley saker :)

Sex and the city

Det blev av att jag och mamma gick och såg Sex and the city 2. Jag tyckte om filmen. Min mammas veninor gilla tydligen inte den. Är lite chokad. För både jag och mamma gjorde. Så vad tycker ni som set den?:)

Ficka och rasing

I kväl har jag och Viktor fått låna hans föreldras bil och åkt lite. Föst hämtade vi upp Moa sen blev det Ikea. Viktor skulle ha ett skåp till hans kök, han renoverar. Sen gick vi över till Ilva och fikade på experso house. Det var väldigt mysigt att fika. Det var ett tagsedan. Sen lämnade vi av Moa hemma hos sig. Sen åkte vi vidare till en mat afär. Viktor går före i afären och efter kommer jag. Han går in i en gång, så jag hinner ställa mig i kö. Han kommer tillbaka och viskar till mej: där är 2 killar som tittar in dej bakom oss. Jag: va? jasså.. sen står vi i kön och betalar o allt det. Jag känner hur en av killarn tittar på mig (har sådan känsla när någon gör det.) När vi går till bilen tar viktor alla kassar bara för vi ska komma snabbare ut den fubbiken. Sen ska ju dom resa med bilarna. Viktor van. Han tror det är för att han andra precis hade fått sitt körkort. Själv tyckte jag dom var löjliga att resa. Viktor säger han gjorde det för o vissa att jag e lixom hans tjej! Endå löjligt. Sedan efter ett tag berätta han att när han gått in i gången och jag gått förbi hörde han vad killarna sakt. Första sa: titta hon var snygg. Den andra: hon såg trevlig ut. Alltid kul o höra sådant men ja fortfrande löjligt att dom skulle resa. Så vad tycker ni var det löjligt eller bara en kul sak? de e lite kul också har fått mej ett gott skratt allfall..

I morgon kanse man ska se sex and the city 2 på bio med mamma vi får se. Men jag hoppas.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!