Nyårsafton

Det är det idag. men det vet väll alla. igetligen har jag ingen lust med att festa idag men så blir det. man har sakt man ska komma plus köpt nyårskläning så. jag kommer inte ta bilder min kamra e inte laddad som vandligt. men vi ska allfall på den stora festen. strax ska viktor och jag in i duchen. ha de fint och gott nytt år

Tisdagkväll

hej... igår blev de att jag och viktor såg Harry Potter 4 och 5. väldigt mysigt.. vi hade godis och läsk. jag ville mest se hp 4 för att han som spelar edward cullen är ju med i hp. så kan de vara när man e beronde av twilight plus jag såg den igår också på eftermidagen där...

God Tisdag

Igår trode vi det skulle vara brezze vi skulle till men det var etage. så vi gick ditt och de var gratis inträde. så bra, ska värkligen gå ut ditt andra måndagar igen. när man e ledig en tisdag då så klart. har inte varit på etage innan så de var första gången. ett litet dansgolv tråkigt. kunde vat störe. de var mycket folk för en måndag så de var bra. dock fick vi gå vid 02 för viktor skulle ju upp och jobba. han skulle de kl 06 stakaren. men när vi skulle gå i går så längde någon ett glass ner och hade jag ståt en halv meter ditot den hamla hade jag ju fått massa skärsår. någon mer än jag som säger jag hade tur?

gud vad jag vill se twilight igen. kollade nys biljeter för idag bara 1 kvar på 18 bion och 21 bian hade bara 5 så nej idag blir de inte att man ser den allfall..

Utgång i kväll

hej nu är det måndag kväll... Tette har frågat mej nu i 2 dagar om jag vill med ut. men inte haft pengar lixom. så frågade hon igen idag. så blev jag så okej hade ju varit kul :) plus Tette sa att det var gratis inträde. hoppas det nu. Så blir Brizze i kväll med ett stort gäng mäniksor. Viktor ska också med fast att han jobbar i morgon strakt av honom. annars ska Axel, fredrik, micke, andersson, niklas plus kommpisar till dom med. sen kanse ska My med också hade varit roligt. jag försöker få tag på Tilda men hon svara inte synd. en rolig sak är att jag och viktor ska festa varnan dag nu denna veckan. i förgår var vi på pubben ju. idag på brezze. på onsdag på privat fest fira nyår. fredag ska vi till soifa och saras 20 års fest. mycket på en gång men det är roligt.

Annas ska jag strax äta mat. för det måste man ju.

Måndag

Hej... gick upp vid halv 11 och åt sen stack vi direkt jag och mamma. till tringlen handlade nyårskläningen åt mej. titade även på skor (pumps) men som vandligt finns inte storlek 34 till mej. sedan åkte vi till baknen mamma skulle sätta in pengar. sat och väntade i 1 time i kö så jobbigt. nu e vi hemma allfall. jag fryser så ska in i duchen ta ett mysigt bad. hörs sedan

Känner mej rastlös

Hmm kl är 23.46 just nu och jag känner mej rast lös. specielt i fingarna. jag vill läsa mina frida tidningar men samtidigt se film och brodera. men problemet e där finns apsulut inget och se som man inte set innan. hmm vill värkligen se en ny tjej film. hade säkert kunat hitta något om man letat på imdb ordentligt. men man måste värkligen leta för och hitta något. men annars kanse ni vet någon? annars äter jag peparkakor typ.annars såg jag nys Miley Cirus nya vido den var bra. så gillar ni henne se den då :P

Denna kväl

Nu har Petra åkt hem.. vi såg Linas kvälsbok och John tucker must die. båda är så himla bra. man bara sitter och skratar åt dom och njuter. har ni inte set dom är det ett måste.

annars åt vi tacos och snackade skit.

jag saknar alla serier som kommer ut varje vecka. för nu när det e lov finns apsulut ingen ting. och då menar jag ingen ting. jag vill se någon ny tjej film men jag vet ingen. kan ni tipsa mej om ni vet någon? snälla.

   



Tjejkväll

Nu ska jag strax göra lunch :P sedan kommer Petra hit. Vi ska äta tacos och se film. Undra vilken film det blir i kväll? annars var viktor här en svän innan, mysigt och se honom. har även städat mitt golv idag. duktig man kan vara. dags för lunch nu

:):)

då är man vaken nu.. städade nys mitt golv. satt in alla julkalppar där dom ska vara. orkar inte rabla upp allt jag fick. men kan förkorta det. filmer, böker, data veska, broderier.... de var väll ungefär vad jag fick. vad fick ni?

Nyårskläning...

alla andra värkar snacka om mellandagsrean så nu e det min tur :P... igår hittade jag den perfekta nyårskläningen. på tringlen inne på pink and purpel. den är lilla och är fin. ja den ska handlas nu någon dag innan nyårsafton. kunde inte köpa den igår för att hade inga pengar. men nu i morgon ska jag få det av mamma. viktor köpte en kavaj och byxor till för sina 1000 kr han fått i julklap. stolt över honom.

så nu ska jag fortsätta lysna på braking dawn 4 boken i twilight :P

kamran

jag glömmer hella tiden min kamra hos viktor. lite jobbigt. för jag har fortfarnade inte set bilderna vi tog på semestern. kunde inte ta bilder igår när Petra, jag, Viktor och Axel var på Azale och tacos resturangen. det var mysigt. god mat bra sälsakp.

min mobil laddare e borta så får låna mammas. undra om min bror tog den eller så? man kan undra. måste få tillbaka den eller hitta den snart allfall.

Yes Man....

var och såg den i tisdags med mamma, linus,viktor på bio den var rolig. och så är ju Jim Cary med i den. även fler man känner igen. fast hans bästa film är ju lier lier...

igår såg viktor och jag Get Smart jag blev besviken trode de skulle vara komedi. men mer aktion än komedi. så när vi kollade på den drack vi redbull. fan vad det var gott. så längesedan. hehe måste ta en idag med vi har över.

god kväll...

i dag har jag varit hemma och så... broderat, set film typ. faxtiskt med Viktor. det var mysigt. i morgon ska man på melandags rean. hoppas man hittar något. hehe... vad ska ni göra?

God Jul

På er.. hoppas ni får en bra dag

Julafton i morgon...

ja nu börjar det dra ihop sig. man e nervös för vad man ska få av alla. jag ska faxtiskt få känna lite på paketen från viktor i kväll :P busig man är va? haha... hemma hos oss har vi ingen teken på julsaker inte äns andvetsjustakar. men det är lungt. vi har alldrig haft sådant för mamma orkar inte. blir endå jul.

Dagen innan

hej.. var med Tilda igår och åt tacos och såg bring it on 3 :) så mysigt.. sen stanade jag hemma för pallade inte åka till viktor vid kl 23. så blev ingen data stund igår typ. men de var endå lite skönt.

idag har jag handlat det sista med mamma till i morgon. sedan har vi varit på bio och set yes man. den var bra. så är precis hemkomen då. tänkte sitta och läsa lite bloggar hade lixom 65 medelanden på bloggkoll haha... sedan ska jag nog se en film..

vad ska ni göra i kväl?

Ska vara med Tilda

nu har jag en plan ska åka hem och vara med Tilda :P ska se film och äta tacos :P hehe hoppas er dag blir licka bra..

Måndag...

hej.. här sitter jag inget och göra direkt. kanse ska ta o se en film vem vet. boken e slut nu allfall läst ut den igår. viktor jobbar idag och i morgon hehe. så blir så man får roa sig själv. i morgon ville mamma att vi ska gå och se den nya komedin med jim cary. den värkar rolig så går nog.

nyår ska viktor och jag på en fest till en kompis som heter pauola här där viktor bor ute. så blir ganska nära och bra hehe.

Nu fortsätter kvällen...

har precis läst lite. 50 sidor ungefär så ska ta pause. är tröt ikväll vet inte varför. vissa kvällar e jag pig och andra som denna bara tröt. har väll sovit lite.

slog in julklappar innan med viktor. blev helt mysigt när man sat mitt i mot varndra och skickade saxen i mellan hella tiden hehe. jag slog in till pappa, pernilla, mamma och viktor då. när jag slog in till honom fick han inte vara här dock. jag undrar vad jag ska få av viktor. föra året fick jag björn borg trosor. det var uppskatat. fast igentligen undrar jag vad jag ska få av alla typ hehe... men så det ju man e nyfiken. jag gillar julafton med mat och presenter. men det blir bara mycket o så om det finns barn med. det finns det inte i år. det blir jag, mamma, linus och viktor hemma hos oss. så blir litet men antagligen bra.

4 advent

så nu är man hem komen från farmor. har varit där med linus och viktor. åt midag och firade 4a dvent. det var mysigt. pappa o pernilla skulle ge farmor mamma mia filmen men dom hade den redan så jag fick den. så glad jag blev ville ju ha den själv :P hehe...

nu ska jag läsa boken för tilda vill ha den sen. 200 sidor kvar :P

Lördag

så nu ska man strax åka in till stan träffa sofia. vi ska käka mat och sedan gå och se Twilight hihi.. som man längtat o nu ska det bli :)

kl är mycket

hej.. nu har denna fredags kväll varit. åkte till viktor nu ikväll ska sova här... själv har jag läst den nya frida hella kvällen. mysigt med lite skvaler hehe... vad har ni gjjort? ska snart sova

hej

Julia i ett nötskal och somna i soffan. jag skulle sitta och läsa min älskade bok. och somnar :(... brukar vara så med läxböker men tydligen nu också med vandliga de e ju skandal. nej de e det inte men endå. har läst lixom typ 10 sidor när jag annars läser typ 100 på 1 dag. får bli läsa ikväll.

 fredags kväll utan idol. käns skumt tycker jag. men de e bra man får mer tid o läsa. fast saknar endå att se dom sjunga. på deras turne kommer dom inte äns nära malmö :O skåne ska dom men inte nära malmö. så kommer inte åka och se kevin, alice och robin.

snart kommer linus och mamma hem med mat..

Avslutningen....

Japp då har man haft avslutning på skolan. kom precis hem. drama klassen hade en tjater som vandligt den var så där. kören sjöng sånger och rektorn snackade sen gick klassen till sitt klassrum och fick betyg.. sedan var vi i mattsalen och åt julgröten. den var inte så god men det gick ner som en fin lunch. nu ska jag sätta mej och läsa i boken

god natt

så nu ska man snart gå o sova i sängen.. ska endå upp kl 8 i morgon. avslutning runt 9... Tilda och jag sat o camade o snackade i mick innan det var roligt...


hemma

nu är man tillbaka.. ser på bonde söker fru nu.. mysigt... sen ska jag träffa tilda o ge henne andra boken när jag hör din röst :P o sen måste jag ju äta mat...

Ska ut med Viktor

Nu blir jag strax hemtad.. ska dricka kaffe för första gången på 2 veckor ungefär... ska bli gott... hehe sen ska man hem o läsa igen.. boken e beronde aså :P hejhej

Mmmm

Nu har man läst och läst hehe flera kapitel får väll ta en paouse eller något. fast igentligen vill man inte för man vill ju veta vad som ska hända. funderar på om man ska se en film och äta midag som paouse eller bara sätta igång ett avsnit av en serie i mellan bara. det är frågan? haha nej skoja bara det är ingen gråga bara något som ska göras typ att äta midag då.

innan fixade jag allt utom att flyta data stasionen in i vardagsrumet. tänkte att det kan jag göra i morgon precis innan linus kommer. eller så får det bli ikväll..

är sugen på kaffe igentligen så kanse ringer viktor sen om att åka ut lite. men får se...

Torsdag

Ja då har man vaknat och så läst 1 kapitel idag. igår blev de 100 sidor.. hehe man kan säga jag e snabb när jag börjar ;)..
Idag ska jag städa och flytta ut datan i vardagsrumet. kommer ha data stasion där men som sakt den är ju bärbar jag kommer ju kunna sitta var jag vill. men de kommer kuna va skönt o ha ett stäle där det finna en mus o externhårdisk hehe... kläder ska polkas undan typ och damsugas i rumet. vet att när jag väll sätter igång går de på 30 min ungfär men de svåraste e att komma igång imed att de e så tråkigt. vad ska ni göra idag?

Boken...

Hej.. Nu e jag tillbaka och har boken ;) ska strax börja läsa ska bli så mysigt hihi... Gör en kenza  läger ut en bild på mej och boken hihi... hoppas den e licka bra som dom andra men de e dom säkert ;)

Julafton snart

Ja nu är det bara 1 vecka kvar  till julafton. på fredag får man julov också. då kommer Linus hem (min bror). kommer bli trångt i lägenheten då. tur jag har min bärbara data nu så jag inte behöver trängas med honom här i mitt rum. så jag säter mej i vardagsrumet och sen kommer jag sova inne hos mamma, så får Linus mitt rum. oj då kom nys på om det är 1 vecka kvar då måste jag ju slå in presnterna till folk... får bli i helgen typ. men nu ska jag in i duchen sen ska väll mamma ringa o man ska in till stan.

får gärna bli medlem på gratisbio.se skriv då att du är värvad av jagbarajag... tack på förhand.

Onsdag

Idag, ska jag på stan med mamma och handla julklappar och lite så. ska även köpa boken ja ni vet hihi.. nu är det bestämt också att jag ska se twilight med sofia i helgen :P

God natt

Nu ska jag sova.. alla får sova så gott :) det ska lilla jag allfall..

hej

hejsan undrar om ni skulle vilja bli medlemar på gratisbio.se man får biobiljeter eller presentkort.
gå in på den länken tack :)
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=56345

oj då..

fick ett medelande om stavfel på twilight hade visst råkat skriva twinlight sorry.. ibland blir de så när jag skriver lite snabbt. eller så var de dysleksin något allfall.. så förlåt.. vet ej vem den anonyma komentaren var från men personen värka känna mej hehe :P så tar inte det alls negatift haha

Gossip Girl

måste se föra veckans avsnitt nu beronde av  den där rösten som är gossip girls haha... har saknat serien på semestern.. men nu e man ju hemma igen så.. nu ska det kollas på hehe

Kliar efter boken...

inte fått tag på 3boken idag så blir i morgon.. chit kliar änumer i fingrana nu haha... ska åka in och fika med Sofia så då ska jag köpa den. min barndoms vän komenterade mitt föra inlägg om att hon vill se filmen med mej den 26 desember när hon komit hem från usa. tror inte ja kan hålla mej ditt. så kommer nog se den 2 gånger hehe.. Sofia sa att hon kanse ville se den med mej. snällt va? så nu e jag nöjd 2 gånger på bio plus 3 boken i morgon och att Petra kommer hem från Usa efter 1 och halft år borta. saknat henne men nu så...

Twinligt

Under semstern läste jag första och andra boken. har inte 3 boken än men det kliar i fingrarna efter den. om viktor ringer o säger att vi ska åka ut med bilen ska jag köpa den. annars blir det först i morgon :(... det är inga fåsidiga böker utan stora tjocka ungefär på 450 sidor styck.. men det gör inte mej något alls. har läst tjokare böker. men chit vad dom är bra, det är så att när du väll har börjat läsa kan man inte sluta.

när jag läser böker fantiserar jag upp en bild hur jag vill det ska se ut. som i harry potter fantiserar jag inte själv på det sätet utan ser skådisarna från filmerna och det är mysigt. men när jag läser twilight (svensk titel= om jag kunde drömma och andra boken, när jag hör din röst) så ser jag mig han som spelar edward i filmerna och jakob black som samma personer. men hon som spelar bella ser jag inte alls som henne utan som min fantasi person för att jag vill inte ha henne som spelar henne nu som bella. konstigt men sant. för er införmation så har jag fortfrande inte set filmen :( så hoppas snart att se den snart som möjligt bara hitta någon som ska gå med på bion :P...


Atans

kan inte sätta in dom bilderna jag väll har på kamran för glömde den hos viktor den korta stunden jag var där. så får väll bli senare i veckan. jag som fick lust o sätta in dom.

chit precis läst klart 356 st blogginlägg på bloggkoll. ni har legat i när jag var borta men det e lungt. jag har inte läst alla på 1 gång utan lite så i perioder sen jag kom hem igår kväll. ingen orkar sitta o läsa så många på raken endå hehe. men nu e det gjort allfall..

idag ska mamma och jag äta kare (kött) sås och pommes yes så gott ;) värkligen saknat svensk mat.

Komit hem

igår kom jag hem efter 1 dyngs försening på flyget. det berode på att reservdelar gåt sönder. Vi fick bo på ett nytt hotel med alliklusiv så för mej och viktor blev det typ en extra semsterdag. tycker mest synd om dom som satt fast i Dammark som förlorade 1 semesterdag.

under första dagen vi kom dog mitt bateri i kamran så finns knapt någon bild på den så när viktor och jag var på oisis park zoo så köpte vi en engångskamra så vi kommer mest ha egna vandliga bilder. så förvänta er inte massa bilder hehe.. är ledsen jag glömde ladaren.

lite kortfratat om vad vi hittat på under veckan. tisdag oisis park ett zoo då red kameler, såg krokodil swho, papigojor som cyklar med mera, säl swho... sedan åkte vi ubåt som hete subcat på 25 meters ljup. vi var bara inne vid kanten så såg mest vandliga fiskar men det fanns en och en annan ovandlig. Jag som trode jag skulle få se delfiner (lite besviken) men endå en upplevelse med en ubåt dom sa det bara fanns 3 st i hella världen. sedan har vi åkt till en stor stad och choppat värkligen inte biligt. sjukt dyrt. så blev inget märkvädrigt. i den staden gick vi på spa och badade i en pol med 30 grader varmt vaten. och badade bastu. musigt som tusan, iomed att vädret var tråkigt målningt och blåsigt så man kan inte bada ute.

i vår by fanns få tal resturanger annars var det bara divärse hotel. gigantiska var dom. vårt var också stort men inte som dom. hehe.. fanns ingen chopping alls i stortsätt mer än närbutiker med mat. viktor har sprungit runt o hälsat på allt och alla Ola som sakt tror inte han kommer sluta. jag sa också myckey ola till folk hhehe.. vi spelade mycket biljard på kvällarna och sen har jag läst två böker. polen var underbar. jag badade bara 1 gång men de var mest kalt. synd för den var så fin. maten vi fick var så fett så man kunde bara äta lite o sen var man mätt så man åt typ många gånger om dagen i stället. glassen på hotelet var underbart god.

ja de var väll vår resa ungefär :P

Hej

Nu sitter man o läser i twilight boken.. i morgon kl 04:30 ska vi upp och åka iväg... bara så ni vet... ha de så bra i sverige nu

Hej

Nu sitter man o läser i twilight boken.. i morgon kl 04:30 ska vi upp och åka iväg... bara så ni vet... ha de så bra i sverige nu

Sov gott

nu ska jag sova.. dagen har varit lång men nu e det sängen som roppar... sov söt

Set film

under kvällen har jag set the wild child.. den var riktigt bra.. den är i katogorin tjejfilm så för er som gillar det se den... handling:
handlar om en tjej som är jätte bitchig och massa pengar nyaste sakerna med mera. hennes pappa har tapat grepet om henne. så han skickar henne till england och bording school för tjejer. så får man se hur hon har det där.. jätte rolig.. plus snygg kille som hon träffar med.



huvepersonen med den snygga killen...

Mat

Ikväll tror nog ni att jag är knäpp just nu står jag och har lax och pomes i ungenen haha... ska även göra en sås :P...
har ätit choklad för blev så choklad sugen innan kväll. kom nys på att jag inte pakat några skor till resan än... ja blir en del nu under kvällen :P...

Hej

Nu ska jag strax göra mat. I morgon kommer första och andra boken i serien twilight jag tog mej till att köpa dom fast att jag kanse borde använt dom pengarna till resan. men ibland vill man ha något riktigt mycket. så får bli enu en julklap åt lilla mej... hehe börjar bli duktig på att köppa till mej själv aså. tur man e klar med alla andras julklapar då...

Film planchen.. den är snygg tycker jag

Den första boken som kommer komma hem till mej

Andra boken som också kommer komma hem till mej

den tredje boken den får jag köpa sen när jag läst dom andra

3 dagar

japp nu är det bara 3 dagar kvar till kanarieöarna... nu är allt packat utom skor hehe

God morgon

Ja, då har man hämtat tvätten vid halv 7 och varit vaken sen kl 6.. så kan det vara när man lämnar tvätten på tork i torkrumet att man får gå upp extra tidigt. ikväll ska jag sitta barnvakt från halv 15.30 till 21.30 och innan des är det skola... vad ska ni hitta på?

4 dagar kvar

Nu är det bara 4 dagar kvar innan vi åker.. pirigt i magen o nervöst... men vi åker på söndag kl 8.00 på morgonen. god natt

god natt

så nu ska jag gå o sova efter denna långa dag. måste upp och hämta tvätten i morgon kl 7 för den hänger på tork där.

han som spelar Edvard i Twiligt tyckte jag att jag kände igen från någon annan film o jag sat o tänkte ljupt hehe tillsist fick jag ge mej o titta på imdb och det är så att han är med i Harry Potter 4 så ja jag hade rätt jag har set någon film med honom innan hihi... så nu vet ni det också som undrar var ni kanse känt igen han från...


Klar

Nu är tvätten klar. det var den iförsej för någon time sedan. Käner mej helt slut i rutan just nu. funderar på att paka min väska för har inte det än. eller om man bara ska gå o sova? jag har nämligen fullt upp sen dom andra dagarna denna veckan. imorgon ska jag sitta barnvakt och skolan.. torsdag skolan sen fixa arbetet med tilda. fredag skolan sen sitta barnvakt (tur det inte är hella fredagen) bara till19 ungefär. lördag ska min väska vara klar imed att då ska viktor packa i den. så blir lixom nu i kväll eller på torsdag. får allfall paka lite tror jag hehe...

Tvätta

ja då ska man ner i tvättstugan igen. de e nakdelen med o tvätta man ska springa så mycket ner och upp :P...

....

idag ska man bara tvätta och packa sin resveska. kommer bli jobbigt när det käns som att man har febber. så man får ta det lungt. fast man kanse ska ta tempen o se om man har febber?

hört att blogg.se kroglar med att sätta in bilder. tur jag inte har någon bild o sätta in då.
nu har alla vissa börjat ha julkalender i sina bloggar. lite roligt och se vad man kan vinna. jag har varit med i vissa tävlingar men aldrig vunit en enda gång. så vi får se..

låååång dag

i morgon ska man till skolan sedan hem till tilda och måla och sen tvätta och packa på kvällen, så kommer bli en lång dag i morgon. mamma och jag ska även handla mat jag hoppas det för jag e sugen på köttbitt och gakomole :P hehe... inget slår min hemma gjorda gakomole :P.... chit vad jag vill ha tag på den boken. men det lär jag inte få... nej man ska väll ta sova snart..

Tävling

Jag är med och tävlar om 1000kr i kontanter hos
http://branden.blogg.se/index.html
        Tävlingen avslutas den 16 december kl 23.59.
Var med du oxå, extra julkklappspengar.
Lycka till


Dricka The

hej.. jag var aldrig hos Tilda vi tar det i morogn i stället... tog ett bad innan de var skönt o nu ska jag sricka te o läsa i arn - tempelridaren. vad har ni för er?

twinligt

jag har inte set filmen än men vill så gärna.. kanse ska få gå med emma och en till i min klass vi får se.. men vill även läsa bökerna men har lixom inte råd o köpa dom.. sen sa emma att dom inte fanns inne på biblan svåra o få tag på där... plus kollade nys på hemsidan. så jobbigt...

Måndag

Ja då är denna skoldagen över. precis när man tor ens läxor är slut kommer där 1 till... så störigt. så ska strax till tilda och måla till vår utstälning. vi ska planera någon uppgift för en person som har dome symdrome. vi har valt att måla årstider med ett barn. det kommer inte hända på riktigt bara som en övnings uppgift.. hörs i kväll

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!