Nu är jag klar med städningen

Idag har jag städat både mitt rum och badrumet. Nu ska basilerna vara ute. Annars börjar jag bli nervös nu inför i morgon. Ska på arbetsförmedlingen och arbetstästas. Men det kommer nog gå bra.

Igår såg jag och Emma på Vimpier suck. Den var så ball vi skratta nästan hela tiden. Jag rekomenderar den :D

Nu vet jag

Japp nu vet jag vad jag ska göra i kväll. Ska först handla lite strax. Sen måste jag städa i mitt rum. Här är inte alls rent. Vill göra det för min skul som är i mitt rum och för Mr Brillz skull som ska komma på besök på måndag. Sedan ska jag vara med Emma.

Änu är det inte försent...

Lördag

Jusst nu ser jag på the oc säsong 2 och slår in tre paket som jag sålt på tradera. Än mår jag jag bra och ingen sjukdom. Ska sälja säsong 2 så fort jag sett klart den också. Har även dom två sista säsongerna får sälja dom när jag set dom :P Har gått över till glad musik igen det är alltid posetift :D Jag vet inte vad som händer idag det får vi se.

Vad ska ni läsare göra?

Facebook chatt:

Facebook chatt:
Emma: Jag ska hålla tummarna åt dej <3
Jag: tack <3 men lycka till med det när du skriver:P
Emma: Jag ska hålla tårna i stället :P

Att något allvarligt kunde bli flum det är bra (A)

Sjukdom i lägenheten

Jag lever och finns här någon stans. Troligast i mitt rum lyssnar på Taylor swifts sorligaste låtar....

Jag idag har varit med Emma tagit hand om henne som har kräksjukan och förkylning på en gång. Set på 17 agin (för överigt jäkligt bra film) och idol och snackat massor. Nu går jag och väntar på att bli smittad.

Ha det fint Simma lungt


Veckans Disney Channel Klipp

Se Jonas i LA - snart på Disney Channel Jonas LA är säsong 2 av serien Jonas. Ny stad nya upptåg och massa kärlek. Kan jag säga att det kommer bli. Säsong 2 är mycket bättre än säsong 1 endligt min mening.

Tylor Swift


Tylor Swifts nya låt är väldigt bra och handlar om mer en vuxen relation än ungdoms kärlek som hon skrivit om innan. Jag gillar att hon tagit upp det ett steg nu till nya platan. Hoppas den ska vara licka bra som denna nya singlen :) Vad tycker ni om viodn och låten?

Påskmust vs Julmust

Idag har jag:
Sovit, chattat, ätit, set serie, ätit, chattat, handlat, chattat.. Nu ska jag nog äta något igen :P

I fredags drack jag och Emma Julmust och blev helt sugna på mer och på att julen skulle komma. Vi flumade en del och slutade med att vi skapade en Facebook grupp Julmust vs Påskmust. Ni får gärna bli medlemar och sätta er in i allt som händer där inne :) Säg gärna vad ni tycker. Är julmust och Påskmust samma sak?

Fikat

Idag har jag fikat med Moa på centralen i någon time. Mys mys <3  Lite skönt och få komma ut hemifrån också :))


Nu kommer snart Mr Brillz hit. Får se vad vi hittar på. Vet att vi ska äta någon middag allfall :P

Vad ska ni göra denna lördag?

Mysig morgon

Idag när jag vaknade orkade jag inte gå upp direkt. Utan satte bara på datorn som var på en stol brevid sängen och satte på The OC. Låg där och kollade och vaknade i min takt. Nog mysigaste jag gjort på länge. När jag umgåts med mig själv. Annars ska Emma och jag strax göra mat och sen se Idol.

Vad ska ni göra denna fredags kväll? :)

Bokrecension


Om jag kunde drömma serieberättlse - Stephenie Meyer

Baksidan:
Isabella Swan flyttar till forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hennes träffar den gåtfulla och försiktiga Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går igen säker, minst bella som är den person Edward håller mest av. Edwars och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Mina ord:

Jag blev kär direkt i bilderna och dom små texterna i boken. Det är så här man ska uppleva Om jag kunde drömma historian igen och igen. Det är lätt att läsa och hänga med. Man kan önska jag kunde rita så. Dom kastar om händelserna en del men det blir samma i slut ändan. Boken får 5 av 5 av mig ;)


Torsdag

Idag har jag set på film med Mr Brillz. Det blev Percy Jackson Kampen om åskvingen. Sedan åt jag middag och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Funderar på om jag ska se en serie eller film i stället. Men svårt och bestämma mig vad jag vill se på.

T
ror jag blir galen har alltid Nick Jonas - Intrudcing me låten på huvudet när jag inte har musik igång. Kommer specielt när jag ska sova.

Selena Gomez


Har kommit ut med nytt album som heter A year without rain. Låten med samma namn har en musikvido också. Den var bra tycker jag även texten var bra.

Jag får nöja mig med det idag för Glee inte kommit :(

Onsdag

Ikväll har jag varit med Emma och ätit tacos och efter det såg vi på Systrar i Jeans 2 imed vi såg 1an i går :) Värkligen bra storry i dom. Men har ju berättat om dom när jag läste böckerna för 2 årsen. Har även varit kreativ och fixat naglarna och idag. Rosa och silver med vita sträk ;) Men nu ska jag läsa klart Om jag kunde drömma serieberättlse som jag fått :D

Kort

Fick ett kort av Emma som hon gjort idag, till mig. Blev jätte glad så tack Emma för kortet <3


<3

Igår var jag med Moa och pratade och lyssnade på musik och åt middag. Vi åt lax och pommes. Vi såg även favorit filmen the last song. Det var 4 gången jag såg den. Alltid lika bra. Sedan kom Emma hem och avlöste Moa och då såg vi på Systrar i jeans 1. Tack till er båda för ni var med mej igår. Ett stort <3 till er två

bokrecension


Stephenie Meyer - Bree Tanners andra liv

Baksidan:
Jag stängde av hjärnan. Det var dags att jaga. Jag drog ett djupt andetag, sög in doften av blodet inuti människorna nedaför. De var inte de enda männoskonra i området, men de var närmast. Vem man skulle jaga var den sortens beslut man måste fatta innan man kände av sitt villebråd. Nu var det för sent att välja.

Bree Tanner kan knappt minnas ett liv utan otäckt känsliga sinnen, övermänskliga reflexer och oövervinnlig styrka. Ett liv utan en obönhörlig törst efter blod. Ett liv innan hon blev vampyr. Allt Bree känner till är livet med de andra nyfödda. En hård och osäker tillvaro där varje ögonblick kan vara ditt sista. Men så möter hon Diego, en annan nyfödd som är lika nyfiken som Bree på deras mystiska skapare. Vem är hon och varför har hon egentligen skapat dom?

Vad jag tycker:
Den är lätt läst och lätt att hänga med i. Man känner sådan medkänsla för Bree som är huvud personen i boken. Jag har ju läst dom andra Twilight böckerna så jag har ju lite bakhistorien i bagaget sedan innan och då vet jag ju lite varför armen är skapad. Men även en som aldrig läst dom andra böckerna kan läsa denna och förstå. Boken är uppbyggd lite annorlunda. Det är text rätt igenom och inga kapitel slut. Men förutom det är texten stor och boken inte så tjock. Jag gillar den.


Tisdag

Snart kommer Moa o ja snart kommer Moa.. Så idag får ni nog klara er utan mej :P

Anonym

Nu ska jag äta middag med anonym person :D var även med denna person hella helgen :D Därför det varit dålig upptatering då. Så förlåt för det.

Lista

Denna veckans lista:
  • Bästa låten: Nick Jonas - Intrudusing me
  • Finaste filmen: Valentins day
  • Det som suger: Att nagelaket jag fixade för 5 dagarsedan redan är tråkigt
  • Kul sak: Fått böcker
  • Mening som använts mycket: Skojar du? och det är nice! ;)
  • Bäst: Dom har börjat spela in Braking Dawn nu ;)

Duktig jag är

Jag har varit uppe sen kl 8 i morse och varit på arbetsförmedlingen. Det gick bra där. Sedan efter det fikade jag med Mormor och handla lite mat. Nu får jag väll fortsätta att vara duktig och läsa ifatt mej med bloggar och se på serier och även brodera.

Nu precis fick jag en avier om böcker jag ska hämta ut. Så glad jag är som fick böckerna. Får se om jag hämtar dom i kväll eller i morgon.


Fredags mys

Idag har jag haft fredags mys med Emma och Andreas. Först åt vi middag och det blev tacos gratäng för mej och Emma och Anderas åt pasta och korv. Sedan såg vi kärleks filmen Valentins Day. Den är så fin :D Sen nu ska jag se på kvällens idol. Vi hade godis och läsk jay...

Gjorde allt annat än jag skulle

Igår gjordes inget som skulle göras :P Jag skulle:

  • Städa
  • Brodera
  • Diska
I stället var jag med Emma och såg på film och fixa naglarna :D Mycket roligare och mysigare. Vi såg på John Tucker most die. Den är så ball...

Naglarna blev:

Firat Moa

Igår fyllde Moa älsklingen 20 år (L) Vi var på barselona en bar som vi brukar gå till då och då. Firade henne lite sådär :)



Veckans Disney Channel Klipp

Hannah Montana musikvido som är ny. Låten är bra...

Hannah Montana Forever - Que Sera

Naglarna

Igår fixade jag naglarna blev super nöjd :D svart med rosa grafiti.. Nu ska jag se på Hannah Montana kom visst nytt avsnitt idag

Lugn dag

Nys gjorde Emma och jag mat nere i köket och efter drack vi te. Det blev kyckling fille och ris för min del idag. Annars ska jag bara vara hemma idag och brodera och kolla på serier. Måste verkligen sätta fart med broderiet för att bli klar till jul. Som det känns kommer jag inte alls bli klar i tid. Medans jag broderar idag kommer jag att se på dessa serier: how i met youre mother och dom på bilderna...


Julklapp

Fick nys frågan om vad jag ville ha i julklapp? hmm ska man redan behöva tänka på det? Jo lite kanske.

Jag sa att jag ville ha:

  • En egen mobil
  • Massa lussebullar för det är jag galen i
  • Att få fira julen med lilla syster
Endligt mig är dessa relvanta svar och så jag känner jusst nu.



Denna veckan kommer inget Glee klipp för inget i avsnittet jag fastnade massor för så. Fast kan dock säga att Jesus mackan var lite rolig :P

Hemlighets stämplat

Vad som händer ikväll är hemligt (A) hihi ni får inte vet a :P hihihihihi

Torsdag och fredag

Igår fikade jag med Moa och Sork. Vi gick till den espresso house på lilla torg. Första gången jag var där. Väldigt mysigt där. Vi snacka om att festa i november och på nyår. Sen snackade vi även om att åka skridskor snart i lund. Tur jag har ett par. Jag ska även till lund med dom och Carro (om dom vill, har inte frågat än) och se Håkan Hellström. Förhoppnings vis göra ett nytt minne mer än det i sommars :D

Idag har jag varit hos Viktor och set film med han och Moa och Linus. Först såg vi the experiment helt sjuk film endligt mig. Jag såg inte klart den men dom andra gjorde. Sedan såg vi Get hin to the Greek. Den var dock rolig. Sen nu är jag hemma igen. Tror jag se Idol från i kväll jag.

Veckans Disney Channel Klipp

Denna veckan är det vinnaren av My Camp Rock 2 som står i fokus. Jag tycker det är en fin musik vido och hon sjunger fint. Någon som vet hur gammal hon är? My Camp Rock 2 - Vinnare 2010, Vendela Hollström

Stallet

Varit med min mamma i stallet idag och ridit för första gången sen jag var 12 år. Hästen var lugn och fin fjording som heter Star. Gillar namnet på henne. Det var en fin gård mitt ute på landet med fin utsikt. Jag tror dock jag inte kommer följa med fler gånger för det var kalt. Sen på kvällen såg jag film med Emma det var mysigt :)


Svart och rött

Fixade naglarna igår svarta med röda sträk. Blev fint :) dock lite utkladat under natten när jag sov men men.

Veckans Glee

Britney Britney heter avsnitet och var väldigt bra :D Dom har försökt kompiaera musikvidosarna i 3 av låtarna. Det gillade jag. Här kommer dom :) Förlåt för jag inte kunde få tag på hela baby one more time.


Lasange

Snart kommer Emma hem och då ska vi göra lasange :D kommer bli gott. Inte ätit det på länge. Annars har jag bara set på dagens Gossip Girl och broderat. Vad har ni gjort idag?

Fredags mys

I fredags blev det härlig stämning med massa flummande i filmen vi såg. Det var jag Viktor, Moa och Linus. Först åkte jag till Moa och åt middag sen hämtade Viktor oss med bilen. På tur blev hemmakväll. Vi köpte godis ;) Sen ringde vi Linus och åkte till Landskrona och hämtade honom. På vägen ditt prata dom om politik och jag nästan somnade för det var så tråkigt och ointressant. Tur det slutade när Linus kom hehe.. Sen bar det av till Malmö igen och hem till Viktor. Där fixade SNÄLA Moa mat till mej och Viktor, sen såg vi på film. Fast mest så flummade nog jag och Moa bara. Men det behövdes :D sen körde Viktor mig hem och då såg jag bara på Idol och sov.

Igår hände inte så mycket. Var bara hemma. Vad har ni läsare gjort i helgen? :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!