Bokrecension - Hemsökt 2-3 Det nionde kortet och dödlig hämnd

Rec-ex
Förlag: B walströms
Titlar:  Det nionde kortet och dödlig hämnd
Förfatare: Meg Cabot
Poäng: 4/5 stjärnor
 
Baksidan:
andra boken:
Spöken finns inte ... eller?

Vetenskapsmännen hävdar att det inte finns spöken. Susannah Simon önskar att hon kunde hålla med! Hon har bott i det soliga Kalifornien i två veckor och hennes liv kretsar kring pool partyn, nya vänner och Jesse, spöket som bor i hennes rum. Allt är med andra ord toppen! Åtminstone tills en död kvinna plötsligt sitter gråtande vid hennes säng och bönfaller henne att söka upp "Red" och förklara för honom att det inte var han som dödade henne. Att hitta en mördare är inte det lättaste, särskilt inte när alla ledtrådar verkar leda till Tads pappa. Tad som är den snyggaste och rikaste killen i skolan ... och den första kille som bjudit ut Suze.
 
3dje boken: Änglarna är ute efter hämnd och det är bara Suze som kan stoppa dem - eftersom hon är den enda som kan se dem! Änglarna är fyra ungdomar som dog i en tragisk bilolycka och de anklagar Suzes klasskompis Michael för olyckan. Medan Suze desperat försöker skydda Michael från spökenas hämnd börjar hon förstå deras ilska. Deras död var inte någon olycka och mördaren som går fri tänker slå till igen ...
 
Mina ord:
Denna serien är bra och mysig, lätt läst. Språket är lätt och roligt och ungdomligt precis så som Meg cabot använder i alla sina böcker. Det är intresant och läsa om övernaturligt när det är spöken som vill ha hjälp eller inte vill gå över till andra sidan. Ibland är spökena mycket envisa och jobbiga och det gör det inte lätt för Suze att hjälpa dom. I tredje boken kommer även Suze kommpis på besök från New York. Det var kul med en ny karaktär i serien. Har resten av delarna i serien så kommer läsa dom också så småning om.
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!