Första delen

Hej igen! Jag snackade om att vi skapat en person på skrivarverkstaden. Här kommer hon. Ni får henne in sat i en miljö om någon dag eller i kväll. Glömmer jag det påmin mej ;)

Min person

 

namn: Felica

 

Ålder: 20 år

 

Bor: Malmö

 

Bakgrund: bott i Malmö med båda föräldrar och två syskon. En bror och en syster. Felicia är mellan barn i familjen. Dom bor i ett hus i utkanten av Malmö. Men där ligger något hemligt med mamman i familjen.

 

Tusende: en vanlig tjej med ljusbrunt hår och si blå ögon. Är 165 cm lång. Vanligt bygd.

 

Egenskaper: Duktig på att brodera och måla och rita.

 

Svaga sidor: håller alla känslor inom sig. Lite envis.

 

Starka sidor: alltid glad och snäll.

 

Yrke: gått samhälsprogrammet på gymnasiet. Men inte fått så mycket godkänt i ämnena på grund av skoltrötthet. Just nu jobbar hon på ica Maxi stor marknad.

 

Bostads förhållanden: bor fortfarande hemma. Det är hon och hennes syster kvar av syskonen. Dom bor i ett stort hus i utkanten av Malmö i Kvarnby. Pappan är cheff för ett företag och mamman jobbar som bibliotekarie.

 

Familjeförhållanden: Mamman och pappan har varit gifta i 25 år och har det bra. Storbron har alltid varit ganska beskyddande om sina små systrar. Men nu har han flyttat hemifrån för 1 halvårsedan. Relationen mellan systrarna är stark. Dom är nära och har alltid lekt bra ihop fast att det är 3 år i mellan dom. Men nu dom kan inte äns snacka med vandra. Det har hänt något mellan dom så att det funkar inte alls mellan dom längre. Mamman har fått cancer i blodet men vill inte berätta riktigt än för sin familj.

 

Social förmåga: Felicia har mycket vänner, från lite här och var. Ingen pojkvän. Hon lär gärna känna nytt folk och snackar mycket.

 

Kärlek: Felicia känner att hon vill ha en pojkvän men klarar sig bra som det är nu. Hon har för lätt för att bli kär i någon. Så ibland kan det bli ett problem.

 

Framtiden: Felicia ser på framtiden som något bra. Hon vill läsa upp sina gymnasier betyg när tiden är inne för det. Då vill hon nog gå på folkhögskola och inte komvux. En dag vill Felicia ha en man och 2 barn. Bo i ett rad hus. Fast vad hon vill jobba med är oklart. Felicia känner att hon kan ju bli klar med sina betyg först och sen bestämma sig om ett yrke sen.

 

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


tess

Haha, du är söt ska du veta :) Men att sjunga hjälper faktiskt mot mörkret, det lovar jag dig! :) hih.

puss & kram

2009-10-12 | 17:28:13
http://jaklakrokus.blogg.se/
tess

Jo, det känns skönt att komma igång med bloggandet igen faktiskt :) det är ju roligt att sitta här lite då & då :D haha

Men jo, det är kanon kul att sjunga. Tyvärr så är jag inte så bra på det :( haha

Puss & kram

2009-10-12 | 20:34:39
http://jaklakrokus.blogg.se/
»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!