Handlat

Varit på stan hella eftermidagen :) jag, Pernila och lilla Felicia var det. Köpte massor av kläder. Randiga tröjor äger ;) ett paljet linne (äntligen) och en bok Twilight bakom kuliserna. Kan berätta lite mer om den i ett annat inläg. För nu ska jag in och ta ett mysigt bad ;)

puss o kram ses på stan ;)

Fame

Jag var ju och såg Fame i fredags. Jag tyckte så här:
Filmen är bra. Halv lätt att hänga med i. För man får se många karaktärer under 3-4 år. Man borde få följa några enstaka istället för så många personer. Man fick inte riktigt komma in på deras liv helt. Dans numerna var ju väldigt bra och det var ju oftast då man hängde med mest. Men annars är handlingen att man får följa en årskurs ungdomar från adison till studenten. How got what it's takes?

3 och halv av 5 möjliga :)


Stockholm

Förlåt för dålig upptatering. Varit fullt upp i dagarna. I fredags var jag för och såg Fame på bio sen hem se idol med Catrin och sen ett obestämt pubben besök. Gick på pubben Petra som varit i USA i 2 år men är hemma nu. Att träffa en barndomsvän efter 2 år kändes som ingen tid gått alls. I lördags var jag först hos Moa hella kvällen sen gick vi ut på nattclubben Brezze. Söndag har jag tvättat och set mig i fatt på serier. Idag och i går kom det ut nya avsnit. Som det ser ut nu lär jag hinna se dom nu idag/kväll.

Nu är jag i Stockholm åkte upp i går. Idag ska vi bara ta det lungt umgås i hemma miljö. Felicia (lilla syster 5 månader) är en liten docka som för trålar mig med sin charm. Stod i barnkammaren innan idag och tittade på när hon sov så söt. Sen nys var Pernilla och Felicia i köket och hon ville hålla i mitt finger. I morgon åker vi nog in till stan och choppar. Funderar på röda jeans.

God morgon

Idag försov jag mig igen. Man låg där och bara ville somna om. Men tillslut vid kl 8 gick jag upp sprang till bussen. Jag han till lektionen. Vi har så att mellan halv 9 och 9 morgon samling och att man får komma in slantandes där i mellan. Jag kom ditt 5 i 9 så igentligen var jag inte sen. Det bara käns så. Jusst nu har jag skrivar erkstad. Alla sitter och skriver sluten på deras konflikter. Jag är ju klar så jag kollar runt på annat. Läst bloggar och skriver blogginlägg här nu.

Ikväll händer inte så mycket mer än Idol. Vi får se om det dycker upp något under dagen att hitta på det är endå fredag.

God natt inlägg från mej

Hej och god natt i natt mössan. Nej men innan jag sover ska jag berätta detta:
* Jag champonerade håret nys 2 gånger för är så tröt att jag somnade nästan i badet :P
* Spela spel en hel kväll gör dej till en nörd :P
* Nu ska jag se på Nicklas vido-blogg http://www.bloglovin.com/m/50743062/1 Han är så störtskön
* Sitta och se på musikvidos och trilers på Youtube i 2 timmar i skolan när du har rast gör dig bara utråkad.

Som Nicklas alltid säger: Simma lungt!

slåt rekord

Hej Bloggen :) idag har jag fått bevis åter igen om att jag är klumpig. trilade 2 gånger på mindre än 20 minuter hehe. Först när jag gått på bussen han inte sätta mig och trilade rät in i en person :$ Tur jag kände han från skolan. Sen när vi höl på och snacka och gå från bussen till skolan trilade jag igen. Så ja jag e klumpig :P ex antal gånger har jag trilat på sladarna till datorerna i skolan och spilt kaffe eller te på mig själv, även trilat lite var o när under hösten. hehehehee

Men annars har dagen varit en bra dag. Äntligen klar med uppgiften på skrivarverkstan. Vill ni jag ska lägga upp den? När jag kom hem la jag mig och läste New Moon så beronde framkalande :) Men nu ska jag lyssa lite mer på Hannah Montna och sjunga med ;)

Simma nu lungt läsare så ni inte trilar som jag :P

Glad som in i

Nu ska ni få höra historien om hur jag fick biljeter till New Moon nattvisningen. Jag läste i föra veckan att dom skulle ha en visning före premiären på både Twilight och New Moon på en gång kvällen innan premiären. Jag tänkte direkt det ska jag ha biljeter till. Ikväll såg jag dom sålde biljeterna. Ringde runt till vännerna och vi kom fram till att vi blir 7 st. Skulle boka men gick ej för mig för att jag inte har visa eller master card. Skickade sms runt att jag inte kunde. Men då skickade Sara tillbaka att hon kan fixa det. Det gjorde hon med :D så nu har vi biljeter och jag är som på rosa måln ;)

Någon mer som ska ditt i Malmö den 19/11?

Tjater

Så nu ska man på tjater med skolan vid 7 tiden. På chokladfabriken. Det är tjaterhögskolan som ska sätta upp den. Hoppas den e bra :)

Hur har dagen varit annars då? ja ni, bra förutom ont i huvet under eftermidagen. Men nu mår jag bättre igen. Hjälpte med frisk luft när jag åkte hem. Skönt. Har läst i New Moon mest hela dagen. Pratade även med Beccy i tellfon en stund med. Härligt längsedan nu.

Notis: snart lov ;)

Alarm

Hej,
Att vakna av brandalrmet kl halv 7 på morgonen är lite roligt faxtiskt. Vår hyresvärd brukar vara uppe så tidigt för hon pendlar till Danmark varje dag. Så hon gjorde väll någon frukost. Men där liger jag och snosar. Så går alarmet. Jag bara nej. Sen hör man Jenny springa upp och fråga Mika om vi behöver springa ut? Mika bara nej nej. Sen går hon in på sitt rum igen och alrmet slutar. Jag somnar om, brode jag inte gjort. För det reliterade till att jag blev för senad till skolan och mitt mentors möte. Men det är lungt hade precis i stälet. Har även haft fikat i dag i skolan. Det gick fint. Man känner att man börjar hitta allt och så nu.

Draft: Okt. 20, 2009

Heeejjj, Nu mår jag mycket bättre än innan. Fick ont i huvet under eftermidagen. Så ja det som gjorde mig på bättre humör och att huvevärken gick bort är att jag fick med mig Moa ut på stan. Vi gick med varsin banan och licknade apor på stan. Nej skoja bara (lite flumig är jag ibland, kan inte vara alvarlig jämt heller.) Ska bara se mig och Moa när vi är i gång. Nej men tog en huvevärkstablet och käkade banan som sakt sen blev det bra. Ska strax sätta in pommes och chikenugets i ungen efter jag skrivit här. Jag köpte för övrigt en Anime serie som heter Superfamiljen. Samma som skapat Silor Moone. Notis till mig själv Julia se klart silor Moon snart hehe! Köpte 2 böcker jag kollat på i 2 månader också. Dom hete Bara inte du och Släppa taget. Någon som läst dom? Vi gick även in på SF för att fråga när New Moon biljeterna släps tröt på att gå in på hemsidan 5 gånger om dagen för att se om dom släpts :O Fick svaret att jag ska kolla på hemsidan. Öööö störigt juu. Står inte där när dom släps heller!.. Nej nu ska jag käka och nörda med Gossip Girl, How i mer youre mother med fler serier

Lista

1 månad till New Moon på bio
3 Dagar kvar till lovet

kan det bli bättre?

Tisdag

Tack Moa för i går. Hon sov ju hos mig. Kom vid 23.00 i går och då satte vi oss i köket och drack te och käkade chips och dippa. Så mysigt.

Att sitta barnvakt i går gick bra. Alltid licka mysigt. Denna gången tittade vi på lilla sjöungfrun ^^

Jag fick tillbaka mitt matte prov idag från föra veckan. Tack för att jag fick precis godkänt. Snart ska jag och Malin gå och äta lunch. Händer inte så mycket mer i skolan idag. Kommer väll sitta och skriva på min uppgift i skrivarverkstan.

Brotom

Har sutit barnvakt hella kvällen ^^ men nu ska jag in i duchen och sen kommer Moa.. Inget ovandligt här inte..

tum rad

Snart är det naturkunskap på chemat. Vi ska ha genomgång in för provet och snacka om läxan som jag gjorde med Malin föra veckan. Ni mins Näringskedjor hahaha! Det David sa när vi chattade sen. Sen slutar skolan och får se vad som händer. Men troligen inte så mycket. sitter och funderar för övrigt på vilken film eller bok jag skulle kunna resensera för er. Var längesdan jag gjorde det i bloggen här. Har ni något förslag på en film eller bok så säg till.

Simma lungt

Skrivande

Mitt skrivande på min berättelse går bra. Men kunde gått bättre. Jag formar den stora händelsen av hella berättlsen nu ju. Kommer säkert aldrig bli nöjd. Kommer sitta och skriva sen sitta och ändra i texten. Plus snart ska den sättas ihop med varndra. Sen kan inte bli klar förens terminen är slut. Imed vi kommer få fler uppgifter med den personen vi skapat. Tycker detta är riktigt kul när jag har skrivandet i mig.

Nej nu blir det lunch :P

Om min vecka...

Om min vecka skulle börja nu, vad skulle göra det till den bästa veckan?
Fick samma fråga föra veckan. Då föl 2 av 3 saker in. Hoppas det gör det denna med.
* Blev aldrig av föra veckan att jag såg Fame på bio så kanse denna veckan.
* Skolan kommer gå bra.
* Hinna tvätta lite där hemma.
* hoppas på att min filmkväll blir av som jag planerar.

Läxor

Läxor börjar väla in. Käns som man har saker och göra i skolan nu allfal. Så skönt. För annars är här lite väl mycket dö tid. Jag trode jag blitt klar med presentasionen av mitt hem. Men nej det är jag inte. Jag har bara grunden. tills på fredag ska jag vara klar med konfikten och skrivit upplösningen. Nu ska ni få svar på alla era frågor om  varför systrna aldrig snackar med varndra och vad har mamman för hemlighet? Problem: vet inte exakt själv varför dom inte snackar med varndra. Vet bara att det är något stort. Nu vill jag ha er hjälp med förslag. Hade varit kul och snält. Sen måste skriva på mitt proektarbete.

krongel

Chit vad mycket krongel med en desingn.. Så nu får det bli hedliga blogg.se disng. Min vän kunde inte få rätt på kådmallarna. Är det någon här som kan sådant? Hade behöft hjälp.

Många läsare i dag så kul :)

Såg nys en vido från i fredags så roligt :P Fick även lite foton.


Ska kanse till Moa sen.. Vad händeer för er denna söndag?

Uppdate

Hej lördag natt. dagen idag har mest beståt av att sova. Hade lite besök här nu på kvällen. Igår dock var jag ute och allt. Först var Josse, Moa och jag hemma och såg idol käka pizza. Josse sminkade mig väldigt fint. Tack så mycket gumman. Sen skulle vi till Hipp och som föra gången kom  vi till kön men sen går vi aldrig in. Denna gången var det för vi inte hade vipp kort. Vi får skaffa det Moa. Så att på 3 gången gilt vi går in haahahahaa.. Nej men Micke(sork) hade ju väntat snält på oss så vi gick med honom till pubben barselåna. Vi var där till det stängde jag och Moa. Sara N och Carro kom för bi en svän med. Då sat jag och Sara och snacka om Twilight först hon ska med på New Moon om 1 månad.

För övrigt personer med vitta t-herts har varit snygga under fredagen den 17/10 inte 1 och inte 2 utan 3 :P hehehe

god morgon helg

Godmorgon alla läsare nya som gamla :) alla är välkommna. Nu är jag i skolan och precis fikat. Hade skrivarvärkstad innan. Alltid lika kul. Idag hade vi lite genom gång om kominkationer i skrivandet. Det är faxtiskt den svåraste bitten med att skriva tycker jag. Vädret är kast annars tycker jag. Hatar rengn.

Igår somnade jag runt 21 på kvällen. helt galet vad jag varit tröt dom senaste dagarna. Så skönt att fåt sova ut nu.

Ikväll ska jag se på Idol wwiiieee dock blir det inget idolbloggande denna fredagen heller. För ska vara hemma hos moas syster med henne och Josse. sen vid 11 stiker vi ut på Hipp och mötter upp lite väner och dansar hella natten ;)

Vad händer denna fredag hos er?

Beronde av

Hej
Nu är jag hemma. dagen har gått snabbt och varit bra. Lista på musik jag e beronde av jusst nu:

* Hannah Montana - Suppergirl
* Selena Gomez - Kiss and Tell
* Miley Cyrus - Party in the USA
* Nicklas Hocker - Get the party started (från idol)
* Ashly Tisdal - It's alright, it's OK
* Ashly Tisdal - Erase and rewand

Är även beronde av Twilight serien men ingen nyhet :P Vill bara läsa New Moon hella tiden :)

Torsdag

Obs jag är beronde av New Moon igen. Tänkte jag ska läsa den igen för att upptatera mej om detaljer tills filmen om en månad. Jag längtar så tills premiären. Läst nu i 2 dagar. Ja nu är det konstaterat den bästa av dom 4 böckerna. Men nu blir det lunch här i skolan. Har med mej paprikor fylda med köttfärs :) gott.. Sen blir det matte i eftermidag. Räka bråk.

Simma lungt


U
ppdate:
käkat nu det var gott. När jag skulle ta in min talrik tappade jag bestiken. Änu ett bevis jag är klumpig hahaha

Del 4

Detta är sista delen änsålänge. Uppgiften var att skriva någon slaks konflikt. Här kommer den

Konflikt

 

Felicia kommer hem från jobb. Hon känner sig trött efter dom 8 timmarna i kassan och att Walter svimmat i kön på Ica Maxi. Hon går in i köket för att ta en macka och lite kaffe. Där ser hon sin syster sitta med 3 vänner. Felicia känner inte igen en enda av dom. Men hälsar på dom för att vara artig. Men säger inget alls till sin syster så som det varit nu i flera månader.

 

Lite senare kommer Isabella in springande på Felicias rum. Börjar galskrika på sin syster om tvätten. Felicia blir chockad av hennes påhopp. Vänta lite här nu. Ta det lugnt lilla syster. Sa hon ironiskt.

  • Varför hoppar du på mig om att inte tagit bort sin tvätt? Säger Felicia. Isabella stannar upp men ilskan går inte ur henne.

  • För det är du som inte taggigt undan din förbaskade tvätt så andra i detta huset kan tvätta. Skriker Isabella.

  • Vad är detta om egentligen om lilla syster, vi har inte snackat på över ett halvår?

Mamma kommer in i rummet och säger:

- vad är detta? Ni skriker på varandra som om världen gått under. Men det ska jag säga till er flickor det har det inte. Nu går en av er och tar tvätten, sen ska vi tre sätta oss ner och ta och reda ut detta mellan er för en gångs skull.


lallaalallaal

Det jag menade med Back in the game kan jag inte säga men det var inte att dejta någon spefik person :P
Dock vill jag gärna dejta och träffa killar. Det är bara svårt. Har varit singel i lite mer än 1 månad snart 2 tror jag haha sån kol har jag :P Jag träffade en kille men han ringde alldrig. Menar lite svårt då att gå på en dejt hehe. Plus jag e för blygg för att våga fråga någon.

Det här med hur mycket man ska säga och inte säga i sin blogg kan vara svårt. ibland vill jag bara skriva ut känslorna och ibland vill jag bara det ska vara väldig privat. Men dom gånger jag tänker jag vill skriva det, så skriver jag det här sen raderar det. Jusst bara för att få det skrivet. Jag har mina kära tjejkompisar att snacka med om känslomäsiga saker med. Dom tycker nog jag snackar för mycket hehe!

Juste kan berätta att David är en kompis till mej så nu är det uträtt :P

Simma Lungt

Näringskedjor

Gjort näringskedjor idag, men Davids var bäst maskros -> julia -> david
Jag känner mej uppäten :P

Del 3

Här kommer del 3. Näst sista så ni vet. Nu ska ens person mötta 2 andras personer i klassen.


Hasse-lasse:  lättgånde kille på 26 år. Rak på. Lätt med kontakt.

Walter: 73 år bitter gubbe. Har en stor börda. Avståndstagande.

(Julia) Felicia: bemötande mäniska. Kunden har rätt.

 

Felicia sitter i kassan på ica maxi en lördags kväll vid 5 tiden. Hon har sutit här i 7 timmar nu och är tröt och vill bara hem. Men det är bara 1 time kvar sen ska hon hem. Här kommer kunder och går kunder, Felicia är alltid trevlig och kan tillomed sina fraser i huvet. Hej och vällkommen, varsegod, hejdå trevlig helg eller dag. Helt plötsligt kommer där en fin kille och det käns som han lyser hela han. Felicia blir glad och säger:

-         Hej och vällkommen

-         Oj har glömt mjölk, kan man gå och hämta det? Säger Hasse-lasse vändligt och ler. Med det lendet kan ju Felicia inte motstå. Mitt i hennes salande tankar säger mannen bakom den unga manen:

-         Om du nu ska hämta något gör det snabbt.

Då tänker Felicia suck inte han gammla gubben Walter igen. Och så säger hon vändligt åt den unga manen:

-         Det går bra. Men skynda på för det är en lång kö. Hasse-lasse går med ett lende. Felcia tänker vilken trevlig kille och så fin. Efter en liten stund hör hon hur någon grymtar till och en dunts. Det var den gammla gubben Walter. Felicia tänker chit måste göra något. Hon springer ut från kassa ståndet och ut i kund kön.

-         Vad har hänt? Frågade Felicia.

-         Jag svimade bara ingen fara. Säger Walter. Då kommer Hasse-lasse tillbaka och ser att mannen svimat och erbjuder honom att köra honom till sjukhuset. Men i stälet bara reser sig Walter upp och går sin väg. Felicia tänker den gubben har mig alltid varit skum och otrevlig.

-         Du skulle man kuna få betala sina saker nu? Säger Hasse-lasse lite chokat men glatt.

-         Jo men klart så vi alla kan gå hem och ha en trevlig lördag.


Onsdag dagen mitt i veckan

Halva veckan har gått och det är skönt. För då blir det helg snart. Bästa är endå att vara ledig. Sova på konstiga tider och inte ha läxor. Men sen så vill man inte ha det hella livet heller. oftast är det skönt endå med en vardag. Snart ska Malin och jag sätta oss med Naturkunskapen. Har lite läxa tills på mångag.

För övrigt måste nämna I back in the game agin. Vet att ni inte fatar det men bara tvungen och säga det.

Segt

I dag är det segt. Men så är det om man sovit 4 timmar natten innan. Får skylla mig själv. Jag har fixat lite med en läxa jag har idag. Vi ska göra en presentasion av vårt hem till kulturen. Så har tat lite bilder idag. Ska bara fixa vidon nu. Har även varit hemma hos mamma och ätit tacos. Fått låna Johan Glans - world tour of skåne  så ska väll se den en dag. Längesen man såg mamma så det var skönt. Fick även hem filmen dumpa honom. Glömt den hos mamma.
Måste säga att mitt film utbud har ökat mycket dom senaste 2 månaderna. Har köpt och fått en del. Kyle xy sesong 2 är på väg in från posten. Även Hannah Montna the movie och Prinsess protektion program. I helgen köpte jag the pacifier för då skulle Moas present bli bilgare. När jag fylde år fick jag cinderlla story och marly and me. tur jag älskar film :D Men det är bland det bästa jag vet. För övrigt min bokhylla börjar bli full nu. Får börja stapla på varndra o så hehe. Men så ska det vara i en samling.

För övrigt vad tycker ni om skriv värkstan det jag lakt upp?

Jag har fått mitt presnent kort från  http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=56345 Så ska ut och köppa böcker eller något kanse.Del 2

Här kommer del 2 av skrivarverkstaden. Man skulle sätta sin person i  en miljö. Vi fick genomgång om att man ska locka läsaren till att vilja veta mera. Det även ska vara dramatiskt. Så ni e berädda på det.

Felicia sitter ute i den gammla lekstugan in sjunken i ett hörn. Det är mörkt och kusligt, men det finns inget annat ställe som hon vill vara på. Hon tar upp den tuna jackan över axlarna och ryser till. Denna platsen betyder något från barndomen med Isabella och Simon. En tår trilar ner för kinden och torkar bort den med handen. Hon tänker hur kunde hon inte berätta för mig. Hennes egen mamma. Felicia hör steg utanför den gammla lekstugan. Dörren öppnas och in kommer Isabella. Hon gråter också. Dom faller i varandrars famn. Felicia bryr sig inte om att hon inte tål sin lilla syster just nu för Isabella är den enda som kan förstå henne för det som hänt. Dom sitter där i flera timmar tysta och bara kramas. Men snart känner Felicia att hon måste säga något till sin syster.

 

snart kommer del 3 och 4 också ;)


god natt

Nu är det för sent att vara uppe igentligen. Men seriöst hur ofta sover jag hos Moa? nej inte ofta. Nu säger vi grattis till henne ;) nu fyler hon år. 19 för exat. i morgon ska vi på pubben och fira :) Men i natt ska vi bara umgås och njuta av sälskap av varanda. Ingen av oss är på topp så då är det skönt med sälskap. God natt för idag.. I morgon kommer andra delen av skriv verkstan

Tack alla

Hej och tack alla mäniskor. Läsare som vänner. Först frågade en läsare om Viktor och det betyder att där är dom som bryr sig. M som du kallar dej du värkar vara en snäll tjej eller kille :) juste glömde tacka dej för att du gillade min mössa :) hihi tack. Sen ville mest inte skylta med att vi gjort slut. Bättre man frågar :) När jag kom hem idag från skolan hade jag fått post. Det var från csn. Stod att jag inte kommer få mer lån från dom efter jul om inte styrelsen vill förlänga den. Så blev ju orloig får jag csn har jag inga pengar. Då skrev jag på facebook om att man vat på topp men gått ner till botten :( så skrev två av mina klasskamrater och bryde sig dirket så skönt. tack och tack igen. Tog nys en duch för övrigt det var skönt.

Middagen med Moa var härlig :D Vi firade hennes fölsdag som är i morgon. Blev hamburgare med fetaost. Snackade en massa och så.
Taget med camen hehe
Jag flumig och matMoa med den fina blomman :)
vi som e flumiga :P

Första delen

Hej igen! Jag snackade om att vi skapat en person på skrivarverkstaden. Här kommer hon. Ni får henne in sat i en miljö om någon dag eller i kväll. Glömmer jag det påmin mej ;)

Min person

 

namn: Felica

 

Ålder: 20 år

 

Bor: Malmö

 

Bakgrund: bott i Malmö med båda föräldrar och två syskon. En bror och en syster. Felicia är mellan barn i familjen. Dom bor i ett hus i utkanten av Malmö. Men där ligger något hemligt med mamman i familjen.

 

Tusende: en vanlig tjej med ljusbrunt hår och si blå ögon. Är 165 cm lång. Vanligt bygd.

 

Egenskaper: Duktig på att brodera och måla och rita.

 

Svaga sidor: håller alla känslor inom sig. Lite envis.

 

Starka sidor: alltid glad och snäll.

 

Yrke: gått samhälsprogrammet på gymnasiet. Men inte fått så mycket godkänt i ämnena på grund av skoltrötthet. Just nu jobbar hon på ica Maxi stor marknad.

 

Bostads förhållanden: bor fortfarande hemma. Det är hon och hennes syster kvar av syskonen. Dom bor i ett stort hus i utkanten av Malmö i Kvarnby. Pappan är cheff för ett företag och mamman jobbar som bibliotekarie.

 

Familjeförhållanden: Mamman och pappan har varit gifta i 25 år och har det bra. Storbron har alltid varit ganska beskyddande om sina små systrar. Men nu har han flyttat hemifrån för 1 halvårsedan. Relationen mellan systrarna är stark. Dom är nära och har alltid lekt bra ihop fast att det är 3 år i mellan dom. Men nu dom kan inte äns snacka med vandra. Det har hänt något mellan dom så att det funkar inte alls mellan dom längre. Mamman har fått cancer i blodet men vill inte berätta riktigt än för sin familj.

 

Social förmåga: Felicia har mycket vänner, från lite här och var. Ingen pojkvän. Hon lär gärna känna nytt folk och snackar mycket.

 

Kärlek: Felicia känner att hon vill ha en pojkvän men klarar sig bra som det är nu. Hon har för lätt för att bli kär i någon. Så ibland kan det bli ett problem.

 

Framtiden: Felicia ser på framtiden som något bra. Hon vill läsa upp sina gymnasier betyg när tiden är inne för det. Då vill hon nog gå på folkhögskola och inte komvux. En dag vill Felicia ha en man och 2 barn. Bo i ett rad hus. Fast vad hon vill jobba med är oklart. Felicia känner att hon kan ju bli klar med sina betyg först och sen bestämma sig om ett yrke sen.

 


Klara upp detta

Jag fick nys frågan om jag och Viktor är tillsammans fortfrande? Licka bra att säga det men nej vi har gjort slut. För ca lite mer än 1 månad sedan. Vi är vänner och det värkar gå bra. Rätt skönt att säga det faxtiskt. Det kommer säkert som en chok för er som fölt min blogg sen innan. För har varit det för vissa. Jag mår bra. Hade helst inte velat säga detta rät ut om att vi gjort slut men jag förstår ni vill veta

Matte och matte

Så tråkigt och räkna matte men jag har allfall gjort lite. Fastnar hela tiden. Någon som vill räkna mina negativa tal? :P Nu har jag pause alfal och ätit lunch. Blev färsk pasta. Men snart är jag på det att räkna matte igen.

Jag jusst nu:

God morgon Måndag

Ja ny vecka och nya läxor. Vi fick i uppgift att skriva på kulturen. Frågestälningen löd så här.
Om det här är första timen på en perfekt vecka. Vad kommer att hända då?
* Att jag ska få göra matte provet jag missade föra veckan.
* Se Fame på bio med Jenny och Catrin.
* Att vara frisk.
* Att det händer något kul i helgen.

Så nu ställer jag er samma fråga. Om det här är första timen på en perfekt vecka. Vad ska hända under veckan då?

Annars vill jag ge beröm till mig själv för att jag loggade ut msn kl 22 igår kväll. Gick direkt in i duchen och sen direkt i säng. Altså somnade jag i tid. Skönt skönt! Fick bra med sömn i natt. Duktiga jag :)

Som Nicklas säger simma lungt...

Prata i sömnen

Nu är det kväll och det har inte hänt något alls idag. Söndas ångest är över mig som tusan. Alla dileman och skol saker som ska fixas. Dom tas aldrig tag i. Jag säger jag ska men det blir aldrig. Varför har jag ingen diseplin som andra mäniskor? hmm borde fixa en sån :P... tur jag har massa läx tid i morgon så jag kan fixa matten.

Moa och David sov ju hos mej i fredags. Dom låg vakna och snackade medan jag sov. För övrigt 3 pers i en 120 säng inget att rekomendera :P Endligt dom har jag snackat om en kile i sömnen. Var tydligen orolig. Hmm att jag inte mins mina drömmar. Det är synd. Käns ju skumt att ha snackat i sömnen.

Ska nog gå och se Fame med Jenny och Catrin ska bli kul :)

2009-10-11

Nu är det söndag och helgen har sprungit förbi. Den har varit bra, måste jag säga.

Pungter på som hänt:
* Varit med David och Moa i fredags
* Var med Emma och Sandra i stan igår. Handlade jeans och en mössa.
* Vi handlade presnt till Moa
* Emma och jag var och såg Allt för min syster på bio igår.

Moa fyler år på tisdag så glöm inte gratta henne ni som känner henne :)

Gud vad jag vill se den nya Faem filmen som går på bio nu. Såg nys trilen till den och jag vill. Hoppas jag kan övertala Emma eller någon att se den med mig. Det är en dans film med ungdomar om drömmar och talang.

Skriverkstad

Nu är det fredag. Sitter på min första lektion idag. Skrivarverkstad. I början av terminen skulle vi skapa en person. Sen sätta den i en miljö. nästa uppgift var att persoen skulle möta en annan i klassens person. Det fick hon. Nu är uppgiften att sätta den i en konflikt. Jag har stora tankar för min person Felicia. (jag vet hon heter samma som min lilla syster). än sålänge är där bara små bittar ur en bok berättelse eller vad man nu vill ha det till. Men om man skulle ta in dom och bearbeta dom sen skriva så kanse man kan få en hel bok tillslut. Käns kul och spänande. Så nu har jag en fråga.

Tycker ni jag ska sätta in de jag skrivit här? Så kan ni få titta på det och se om det är bra? Få respons lixom...

Böcker och filmer

Heeej..
Igår när jag skulle lägga mig la jag mig för att läsa som alltid. Skulle börja på en ny bok med Stephany Mayer ni vet hon som skrivit Twilihgt. Fast skulle läsa Genom dina ögon. Jag läste men fatade inte så mycket. Jag var nog bara tröt. Får helt enkelt ge det en chans till om någon dag. På baksidan står det att det är en science fiction-berättelse för människor som inte gillar science fiction. Undra hur det går ihop? Någon som läst boken?

Idag kom det två nya filmer från Lovefilm (du kan hyrra filmer hos dom). Denna gågen blev det Hannah Montna the movie och 17 again. Set båda innan men jag ville ha tag på extra matrialet.

Grubel och Grubel

Ja det slutar aldrig. Trode Moa kunde hjälpa mig lite på traven. Men blir nog inte mycket med det inte. Fast vi får se i morgon om hon fått fram något. Tills des kan jag sitta här och grubbla. I morgon ska jag till skolan igen. Borde sova, hur ska det gå när man varit hema i några dagar. Bara att försöka kanse. Så snart är det daks för första försöket.

Annars vad händer i morgon? Jo ska sitta barnvakt hela kvällen. Så blir skola och sitta barnvakt.

Nu till något posetift wwiieee dom fylda paprikorna blev jätte goda. Glad att jag tog mig tiden att lagga dom. Min frys är full nu med god heter. Måste även nämna att jag stor trivs att ha sne lugg ;) En bra sak jag ändrat på.

Gud vad glad man blir av att se  Nicklas Hocker från idol i hans blogg. Bjuder på sig själv det är härligt det.

Nej nu ska jag strax sova och grubbla vidare hörs i morgon alla :D


Nya musik

Jag laddar upp bilder på facebook från i fredags. Jag är dock bara med på 1 bild. Men som vandligt är det något ni vill jag ska ta bort gör jag det.

Nys hittade jag att Emily Osment kommit med en ny låt. Sjukt bra tycker hon kan komma med ett helt album snart. Så Dinsey lansera henne mer. Selina Gomez har kommit med ett helt album det är status det. Så ska strax laga paprikor med kötfärs i och lyssna på albumet ska bli kul.

Hörs senare

Hej

Då är det mitten av veckan nu då, onsdag. Jag mår bättre i halsen idag. I morgon blir det skola för hoppnings vis. Så måste plugga lite matte idag. Moa skulle igentligen ringt mig nu, men fick bli i kväll i stälet. Vad händer idag? Jo jag måste göra klart min städning i kollektivet som jag bor i. Ta ut soppor. Ja ni vet sådant som är tråkigt helt enkelt. Men måste göras. Så snart är det daks för ett ryck och göra dessa sakerna.

Jag har en fråga i huvet som stör mig. Den bara går runt och runt. Jag kommer ingen vart om svaret på den eller inte. Så får väll grubbla ett tag till på den.

nattuggla är vad jag är..

Här kommer en lite bättre bild på mig med glasögonen :) Jag har hittat att man kan posta sina blogg inlägg på sin facebook. Så från och med nu ska jag det. Ni som har mig där kan ju hålla kol på mig där. Annars är bloggloving bra :)Sådan utväxt jag hade på denna bilden. Tur vi färgade mitt hår 2 dagar senare. Blev brunt och fint :) Hade ingen bild på mig efter färgningen. Men kan kanse fixa i morgon.

N
ej nu blir det sägen god natt xoxo Gossip Girl

Allt för längesen sist

Hej ja jag är dolig på detta men nu ska det bli ändring :P... Hur har ni det läsare? Bra hoppas jag. Själv är jag sjuk. Har ont i min hals och går hemma. Men det kan vara skönt också.

Vad har hänt sen sist jag skrev:
* Börjat använda sne lugg
* Blitt beronde av Idol gillar Erik, Nicklas och Tove
* Börjat läsa Nicklas blogg idag. För övrigt stört skön. Massa vido inlägg ;)
* Pluggat till mitt första matte prov på hylie parks folkhögskola.
* Set på serier
* Haft inflyttnings fest med kärlekstema (lyckad)
* knapt träffat Moa (jobbigt)

Har hänt en del, men för mig käns det inte som mycket. Jag har saknat att blogga. Men aldrig riktigt orkat ta upp min blogg sida. Men nu ska jag försöka igen. Föra hösten var jag så på att blogga om Idol o så nu känns det som jag får ta upp det igen. Måste nästan åka upp och se en fredags final live igen. Var så kul sist :)

Om någon käner sig manad. Skulle du kunna hjälpa mig med en design till min blogg? Jag kan värkligen inte sånt.

Kl är mycket och jag sitter och svamlar kanse daks för lite sömn?:P jaaa jag tror de hehe

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!